Det øjeblik, hvor du er klar til at møde de mange udfordringer i vores moderne verden.

Det spritnye sortiment af progressive brilleglas fra ZEISS.

Progressive glas

Sørg for, at dine øjne er rustet til deres opgave: Avancerede progressive glas med de sidste nye teknologier

Progressive brilleglas er små optiske mesterværker. De giver dine øjne en individuelt tilpasset støtte fra nær til fjern – og alt derimellem. Glasdesignet er meget vigtigt. Det skal være nøjagtigt tilpasset dig og dine synsvaner. Sortimentet af progressive glas fra ZEISS omfatter fire kvalitetstrin og syv teknologier, hvoraf nogle er de første af deres art i verden. Vidste du, at læseafstanden mellem vores øjne og en smartphone er meget kortere, end når vi læser en bog eller en avis? Alle progressive glasdesign fra ZEISS tager højde for dette. Men et progressivt glas fra ZEISS kan meget mere end det.

Loading the player...
 • Dine fordele

  Dine fordele

  Fordele for brillebrugeren

  Progressive glas til en moderne verden

  • Et enestående syn takket være maksimal præcision: Progressive glas fra ZEISS fås i fire kvaliteter (Pure - Plus - Superb - Individual) med op til syv teknologier, der kan optimeres ud fra dine synsmæssige behov.
  • En fremragende brugertolerance, inklusive en tolerancegaranti fra ZEISS.
  • Et afslappet og godt dynamisk syn med hurtig fokusering uanset afstand og i alle retninger takket være ZEISS' designfilosofi.
  • Optimering af glasstyrken, også ved høje styrker, giver et par brugervenlige og behagelige briller og et attraktivt udseende.
  • Et bedre nattesyn: Du kan også vælge progressive ZEISS-glas med i.Scription®-teknologi – så får du en endnu bedre kontrastopfattelse og kommer til at opleve en større farveintensitet.
  • Du kan tilvælge supplerende overfladebehandlinger og andre ekstradetaljer – f.eks. en DuraVision Platinum®-luksusbehandling, farvede glas eller farveskiftende glas med PhotoFusion®-teknologi.
    
 • Progressive glas: Hvilke er bedst til hvem?

  Hvilken kvalitet bør man vælge til hvad?

  Vores mål er at give dig et syn, der er lige så godt og ubesværet som dengang, du endnu ikke havde brug for briller.

  Progressive glas er den ideelle løsning, når man har brug for et fremragende syn på både kort og lang afstand og alt derimellem – uden nogen mærkbar overgang. Generelt kan man sige: Jo bedre det progressive glas er tilpasset den enkelte bruger, og jo flere personlige parametre det tager højde for, desto større bliver glassets brugbare, optisk definerede områder, og desto bedre blive brugertolerancen.

  Vigtigt at vide: Alle kvalitetskategorierne bygger oven på hinanden og indeholder automatisk alle teknologier og fordele fra de foregående trin! Desuden anvendes der præcisionsteknologi i alle progressive glas fra ZEISS:
   

  1. Klar optik - ZEISS Precision: Et fremragende syn takket være maksimal præcision med det avancerede øje-glas-system, punkt-for-punkt-optimering i realtid og avanceret freeform-teknologi.

  2. Dynamisk optik - ZEISS Design Philosophy: Et godt og ubesværet, dynamisk syn med hurtig fokusering på alle afstande og i alle retninger.

  3. Tynd optik - ZEISS' glas-æstetik: Den optimale balance mellem præcise optiske egenskaber og tynde letvægtsglas.


  1// ZEISS Progressive Precision Pure: Optimeret til dine øjne

  Digitale enheder udgør en stor udfordring for vores øjne hver dag

  Vores liv involverer i stadig højere grad digitale enheder. Du er muligvis ikke opmærksom på det, men disse enheder fordrer en kortere læseafstand end bøger og andre trykte materialer. Vi bevæger vores øjne hurtigt fra nær til fjern og tilbage igen hele dagen. Det skal der tages højde for ved udformning af progressive glas for at opnå et ubesværet og klart syn.

  Se selv, hvordan ZEISS Progressive Precision Pure kan øge din visuelle komfort, når du bruger en smartphone eller læser en avis – alt sammen takket være vores unikke og innovative Digital Inside®-teknologi.

  Læs mere
  Loading the player...

  2// ZEISS Progressive Precision Plus: Optimeret til dine øjne + dit stel

  Moden skifter hele tiden

  Nu om dage kan du lade dig inspirere af modetendenserne, når du vælger brillestel. Stelmoden skifter meget hurtigt. Der kommer konstant nye former og størrelser at vælge imellem. Men når det drejer sig om progressive glas, er det rart at holde sig til det, man kender. Med vores unikke Adaptation Control- og FrameFit®+-teknologi kan dine progressive glas anbringes i dit nye stel på en sådan måde, at du ikke behøver at vænne øjnene til nye optiske zoner. Resultatet er en fremragende brugertolerance. Præcis hvad modebevidste brillebrugere har ventet på!

  Læs mere
  Loading the player...

  3// ZEISS Progressive Precision Superb:
  Optimeret til øjne + stel + ansigt

  Når anatomien møder teknologien

  Vi er alle forskellige. Afstanden mellem vores øjne, vores ansigters facon og vores holdning er aldrig nøjagtig den samme! Det er vores ansigtsanatomi og samspillet mellem stel, brilleglas og ansigt, der bestemmer, hvordan vi ser med progressive glas i brillerne. Et moderne progressivt glas med avanceret teknologi bør tage højde for brugerens ansigtsfacon for at sikre et optimalt tredimensionelt syn. Med ZEISS FaceFit-teknologien bliver netop disse parametre integreret i produktionen af brilleglasset.

  Læs mere
  Loading the player...

  4// ZEISS Progressive Individual 2:
  Optimeret til øjne + stel + ansigt + personlig livsstil

  Individuelle aktivitetsmønstre kræver skræddersyede løsninger

  Vores stadigt mere komplekse livsstil nu om dage skaber mange udfordringer for vores øjne, og det fordrer skræddersyede løsninger, der kan hjælpe øjnene med at yde deres bedste. Individualiserede progressive glas skal tage højde for ikke blot din anatomi, men også dine daglige aktiviteter. Kun sådan er det muligt at sikre dig et godt og naturligt syn i alle situationer. Alt dette muliggøres af IndividualFit®- og Luminance Design®-teknologierne. Progressive glas, som fokuserer skarpt på dine øjnes behov, både på arbejdet og i fritiden.

  Læs mere
  Loading the player...
 • Oversigt over ydeevne
  Fordele
  Precision
  Pure
  Precision
  Plus
  Precision
  Superb
  Individual 2
    Optimeret til øjnene Optimeret til øjnene + stellet Optimeret til øjnene + stellet + ansigtet Optimeret til øjnene + stellet + ansigtet + de vigtigste daglige aktiviteter
  Et optimalt og naturligt syn baseret på de vigtigste daglige aktiviteter
       
  Et optimalt og naturligt syn dag og nat
       
  Fuld udnyttelse af det 3-dimensionelle syn
     
  Hurtig tilvænning til et hvilket som helst stel
   
  Ubegrænsede stelvalgsmuligheder
   
  Et afslappet og klart syn ved brug af både trykte medier og digitale enheder
  Hurtig fokusering, et skarpt og dynamisk syn dagen lang samt tynde og lette glas
 • Oversigt over teknologier
  ZEISS-teknologier
  Precision
  Pure
  Precision
  Plus
  Precision
  Superb
  Individual 2
    Optimeret til øjnene Optimeret til øjnene + stellet Optimeret til øjnene + stellet + ansigtet Optimeret til øjnene + stellet + ansigtet + de vigtigste daglige aktiviteter
  IndividualFit® Technology
       
  Luminance Design® Technology
       
  FaceFit Technology
     
  Adaptation Control Technology
   
  FrameFit®+ Technology
   
  Digital Inside® Technology
  Precision Technology

Dine specialtilpassede brilleglas:
Disse ZEISS produkter er muligvis det bedste produkt for dig.

Din brilleglasbehandling: Uovertruffen hårdhed, nem at rengøre og med en fortræffelig anti-refleksbehandling

ZEISS DuraVision ® Platinum og Silver

Overfladebehandlinger gør organiske glas til hverdagens mesterværker. De giver organiske glas en hård overflade, så de bliver smudsafvisende og nemmere at rengøre.

Find ud af, hvad Premium brilleglasbehandlinger fra ZEISS kan gøre for dig

Hvis du arbejder med en computer hele dagen, er det på tide at finde en ny løsning til dine øjne.

DuraVision ® BlueProtect

Vi udsættes for mere blå-violet lys end nogensinde før på grund af de moderne lyskilder som f.eks. lysdiodelamper og stråling udsendt af displayenheder. Nogle mennesker synes, at blå-violet lys udsendt af lamper og displayenheder får dem til at føle sig trætte og dårligt tilpas.

Sådan fungerer DuraVision BlueProtect

Klart syn hele dagen, hver dag

Løsning til rengøring af brilleglas fra ZEISS

Det er altid irriterende at have snavsede brilleglas. Rengøring af dine brilleglas bør være så forsigtigt, enkelt og effektivt som muligt. Det er grunden til, at ZEISS tilbyder så bredt et sortiment rengøringsmuligheder til brilleglas.

En hurtig aftørring eller en grundig rengøring? ZEISS har netop den løsning til rengøring af brilleglas, som du behøver

Ikke det rette produkt til dig?

Kunne du tænke dig mere komfortable solbriller?

ZEISS PhotoFusion®

Synes du, at det er upraktisk at skifte briller hele tiden? Brilleglas, der automatisk tilpasser sig alle lysforhold, eliminerer behovet for at skifte briller og øger brugerens komfort og sikkerhed betydeligt.

Læs mere om ZEISS glas med farveskift

Er du på udkig efter office lenses?

ZEISS office Lenses

Når man tilbringer det meste af dagen foran en skærm, kan man ende med at få smerter i nakken, ryggen og skuldrene. Dette skyldes ofte, at man bruger en forkert type briller.

Hvorfor er læsebriller og progressive glas mindre gode til arbejde ved en computerskærm?

Kører du meget?

ZEISS DriveSafe

Mange føler sig usikre og ikke tilstrækkeligt hjulpet af deres briller, når de kører under vanskelige forhold som f.eks. i stormvejr, om natten, ved daggry eller i skumringen.

Læs mere om brilleglas, der er optimeret til kørsel og velegnet til hverdagsbrug

Personligt råd: Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Din ZEISS-optiker vil med glæde forklare alle valgmulighederne for dig og designe dine progressive briller til dig. Find din ZEISS-optiker her.

 • Avanceret søgning

Læs mere om progressive glas

Del denne artikel med dine venner

På dette website bruger vi cookies. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, når du besøger et website. Det er meget almindeligt at bruge cookies. Vi bruger dem som en hjælp til at forbedre vores websider og optimere visningen af dem. Ved at bruge vores websider erklærer du dig indforstået med dette.
OK