Karriere

Med 25.000 medarbejdere er ZEISS en af de globale ledere inden for optik- og optoelektronikbrancherne og har bidraget til teknologisk fremgang i mere end165 år. ZEISS udvikler og distribuerer litografioptik, industriel måleteknologi, mikroskoper, medikoteknik, brilleglas så vel som kamera- og cine-objektiver samt planetariumteknologi.

Den vidtfavnende produktportefølje sikrer, at ZEISS-medarbejdere konstant står over for nye, inspirerende udfordringer. Som en koncern inden for Carl Zeiss Foundation repræsenterer ZEISS stabilitet og bærer et særligt ansvar for sine medarbejdere og samfundet.

ZEISS International

Internationale karrieremuligheder


Hvorfor ZEISS?
Som en højteknologisk koncern og global markedsleder byder ZEISS på spændende udfordringer og et internationalt arbejdsmiljø. Samtidig tager ZEISS også et særligt ansvar for sine ansatte og samfundet.


Karriere hos ZEISS

Er du klar til at tage det næste, skridt i din karriere? Hvis du er på udkig efter personlig og faglig udvikling, byder ZEISS på mange muligheder, alt i mens vi søger efter fremtidens teknologi.

ZEISS-adresser

Over hele verden


Uanset om det er i Jena, Oberkochen eller Singapore – med beliggenheder i mere end 30 lande kan vi tilbyde vores medarbejdere mange muligheder for avancement og interessante steder at bo.

Læs mere