Om Carl Zeiss A/S

Carl Zeiss A/S forhandler et stærkt højteknologisk produktprogram inden for mikroskopi, elektronmikroskopi, diagnostik, øjenlasere, operationsmikroskoper, måleteknik samt kikkerter og sigtekikkerter.

Carl Zeiss A/S er beliggende i Birkerød, og er en del af den Nordiske ZEISS region, som omfatter Dannmark, Norge, Finland og Sverige, med i alt ca. 160 medarbejdere, heraf ca. 40 i Danmark, der varetager salg, service, rådgivning og markedsføring af størstedelen af ZEISS produktsortimentet.
Den internationale ZEISS koncern er global markedsleder inden for optik, finmekanik og instrumenter. Koncernen har egne selskaber i mere end 30 lande og er repræsenteret i mere end 100 lande.

ZEISS har fabrikker i Europa, Nordamerika, Mexico og Asien og hovedkontoret ligger i Oberkochen i Sydtyskland. På verdensplan har koncernen en omsætning på 4.2 mia. euro og ca. 25.000 ansatte.

ZEISS har eksisteret i mere end 165 år, og er i dag en aktiv leverandør til en række forskellige brancher så som industrien herunder bil- og flyindustrien, forskning, materialevidenskab, oftalmologi, kirurgi, onkologi og til det offentlige.

Kontakt os på tel: +45 70 15 70 15 eller info .dk @zeiss .com