DELTAG I KONKURRENCEN

Smart og sikker i solen med ZEISS og NIVEA

Hvor er det dejligt, at du vil deltage i konkurrencen om briller med UV-beskyttelse fra ZEISS og NIVEAs solbeskyttelsesprodukter!

Udfyld nedenstående formular for at få en chance for at vinde briller eller solbriller med fuld UV-beskyttelse til dig og din partner eller familie. Desuden kan du vinde solbeskyttelsesprodukter. Vinderen vil blive kontakte personligt via mail. Konkurrenceperiode: 13. maj – 14. juni, 2019. Gevinsten skal indløses senest d. 31/12-2019.

1. præmie:

briller til en værdi af 20.000 SEK*
*Du vælger selv antal, stel og glastype fra ZEISS-sortimentet.

2.-5. præmie:

solbeskyttelsesprodukter fra NIVEA

 © MYKITA © MYKITA

Er du fuldt rustet til at nyde solen sikkert til sommer!

Solen er vigtig for sundheden og får os i godt humør. Sollyset gør os friskere, tilfører D-vitamin og afbalancerer kroppens hormoner. For meget sollys kan derimod være skadeligt, og derfor er det vigtigt at anvende en effektiv beskyttelse mod solens UV-stråling, når du opholder dig udenfor.

UV står for ultraviolet. Det er UV-strålerne, som gør huden mørkere, og hvis vi er ude i solen for længe uden beskyttelse, kan både hud og øjne blive forbrændt. Vidste du, at vi mennesker i gennemsnit udsættes for halvdelen af hele livets UV-eksponering, allerede inden vi er fyldt 20 år? Derfor er solbeskyttelse særligt vigtigt for børn og unge. De fleste af os bruger sikkeret solcreme, i hvert fald når vi skal opholde os en lang dag ude i solen. NIVEAs cremer giver dig øjeblikkelig beskyttelse mod både UV-A- og UV-B-stråler, og nu har du mulighed for at vinde nyheden NIVEA Sun UV Face med naturlige antioxidanter, der plejer huden.

Young female fashion model posing against wall

Men briller med UV-beskyttelse, er det virkelig nødvendigt? Faktum er, at forskerne nu har påvist, at det ofte er UV-strålingen, der er årsag til flere alvorlige øjensygdomme som f.eks. katarakt (grå stær), kræft i og omkring øjet, skader på nethinden samt forandringer i hornhinden og bindehinden. Jo tidligere du begynder at bruge UV-beskyttelse, desto bedre. Et barns øjne er op til syv gange mere modtagelige over for UV-stråling end voksnes.

Fra og med 2018 har ZEISS besluttet kun at sælge solbrilleglas med fuld UV-beskyttelse – både når det gælder klare glas og solglas. Det gør vi, for at du skal kunne se godt med raske øjne så længe som muligt.

Find optiker, der sælger ZEISS brilleglas

Optikere i nærheden af dig: