Præcis måling

Trin 2: ZEISS i.Profiler® måler ved hjælp af bølgefrontsteknologi dine øjne mere detaljeret end nogensinde før, og laver en nøjagtig synsprofil af hvert øje, som er en slags optisk landkort.

I 2007, introducerede Carl Zeiss Vision den revolutionerende nyskabelse i.Profiler®. Denne banebrydende teknologi gør det muligt at måle dine øjne mere detaljeret end nogensinde før, og lave en slags optisk landkort over dem. Med ZEISS i.Profiler® kan man opdage afbildningsforhold, der aldrig har været taget hensyn til før og måle din styrke i simuleret mørke. Alle disse data bruges i fremstillingen af dine ZEISS præcisionsglas.

Præcis måling

Præcis måling

De fleste af os kender de ordinære synsfejl lang- eller nærsynethed og bygningsfejl. Men der er også noget man kalder "højere ordens aberrationer" – komplekse refraktive fejl, som er unikke for hvert enkelt øje. En almindelig refraktion – synsprøven som foretages for at finde frem til styrkerne i dine brilleglas – kan ikke afsløre disse fejl. Men med ZEISS i.Profiler® kan vi nu måle dine øjne mere nøjagtigt end nogensinde før, og din optiker kan nu bestille virkelig skræddersyede præcisionsglas fra Carl Zeiss Vision.

 

Disse data indgår naturligvis i produktionen af brilleglassene, som vil give brillebrugeren et klarere, skarpere og mere afslappet syn, et bedre nattesyn – selv i mørke og dårligt lys, et stærkere kontrastsyn og en bedre farvegengivelse. Med ZEISS præcisionsglassene med i.Scription® teknologi vil du ganske enkelt opleve en helt ny synskvalitet.

 

Fortsæt med trin 3: Synsprøve