Vil du gerne have et perfekt syn? Find den brilleglasløsning, der passer bedst til dig.

5 trin til dine skræddersyede ZEISS brilleglas

Vores øjne er vores vigtigste sanseorgan. De viser os livet i al sin glans. Og da hvert øje er lige så unikt som et fingeraftryk, fortjener de en individuel synsanalyse hos optikeren. Carl Zeiss Vision fremstiller individuelt tilpassede brilleglas ved hjælp af innovative og patenterede teknologier. Vi har allerede beskrevet nogle af disse teknologier, i.Scription® og i.Profiler®.

Nu udbygger vi konceptet: Lad os guide dig igennem fem trin, som hjælper dig med at finde den individuelle brilleglasløsning, som passer til netop dig og dine behov. Så bliv ikke overrasket, hvis din optiker stiller dig nogle personlige spørgsmål, når I skal finde de brilleglas, der passer bedst til dine øjne og synsbehov. Hvad kan du forvente?

Synsanalysen består af fem trin: 

 1. Individuel synsanalyse
  Din optiker har brug for at vide alt om dine synsvaner og synsbehov. Har du brug for briller, når du læser, kører bil eller dyrker sport? Der er altid forskel.
 2. Præcis måling
  Avanceret teknologi hjælper med at lave en nøjagtig synsprofil af dine øjne.
 3. Synsprøve
  Din optiker måler og analyserer de forskellige aspekter af dit syn præcist: Synsskarphed, rumopfattelse og samspillet mellem dine øjne.
 4. Nøjagtig centrering
  Din optiker beregner den nøjagtige placering af brilleglassene foran dine øjne.
 5. Personlig brilleglasløsning
  Resultatet af synsanalysen hjælper os med at finde den ZEISS brilleglasløsning, der passer bedst til dig.Få mere information i denne korte trailer.

Loading the player...

Få mere information om hvordan du får individuelt tilpassede brilleglas i fem trin. Start med trin 1: Individuel synsanalyse