Mærket ZEISS

Vidste du, at…

… optik fra ZEISS var afgørende i opdagelsen af Pluto? Indførelsen af blinkkomparatoren fra ZEISS var afgørende i den forbindelse. … optik fra ZEISS kan måle det menneskelige øje med en præcision på en hundrededel af en dioptri? Sådan arbejder i.Scription®!… vulkaner kan udspy glas? I 2011 afslørede et elektronmikroskop fra ZEISS små vulkanske glaspartikler i askepartikler. ... ZEISS er en hyppig kunde på patentdirektoratet? Vi registrerer ca. 400 opfindelser på patentdirektoratet hvert år! ... hvert sekund er der to personer, der beslutter sig for at stole på præcisionsbrilleglas fra ZEISS? … optik fra ZEISS hjalp med til at producere din bil? Til måling og analyse anvender bilproducenter i hele verden vores teknologier. … ZEISS lancerede verdens første planetarium? Det var i 1923 på taget af en ZEISS fabrik i Tyskland. I dag besøger mere end 80 millioner mennesker om året et planetarium med optik fra ZEISS et eller andet sted i verden.

Made by ZEISS

Med ZEISS stoler du og dine kunder på over 160 års erfaring og førende innovation på forskellige områder indenfor optik. Det er grunden til, at astronauter, Google Earth, Nobelprisvindere og Hollywood-regissører stoler på optik fra ZEISS. Og siden 1912 har denne ekspertise været i hvert par præcisionsbrilleglas, som vi producerer. Det var året for et kvantespring. Det var den allerførste gang, at vi brugte vores enorme erfaring på optiske brilleglas. Siden dengang har vi været dedikeret til bedre syn.

I ethvert brilleglas fra ZEISS bliver der indgraveret et “Z”. Og den diskrete indgravering generer selvfølgelig på ingen måde din kundes synsfelt.