ZEISS kvalitet

ZEISS kvalitet

Kriterier, som gør ZEISS kvalitet så speciel

 

Hos Carl Zeiss Vision betyder kvalitetsmanagement mere for os end blot perfekt produktion af præcisionsbrilleglas. Kvaliteten af vores ZEISS produkter og serviceydelser garanteres ikke kun af kvalitetsmanagementsystemet. Hver eneste medarbejder har pligt til at sikre maksimal ZEISS kvalitet hver dag.

 

Kun på den måde leverer Carl Zeiss Vision produkter og serviceydelser, som overstiger kunders høje krav. En garanti, som holdes fra dag til dag og sikres af kontinuerlige udviklingsprocesser.

ZEISS garantibevis sikrer dine kunder, at de har købt et produkt af høj kvalitet. Det indeholder f.eks. 7 kriterier, som er karakteristiske træk ved ZEISS kvalitet:

  1. Alle hovedproduktionsafdelinger hos Carl Zeiss Vision er certificeret i forhold til ISO 9001:2008. Derudover opfylder ZEISS europæiske standarder, der dokumenteres med CE-mærket på al brilleglasemballage.
  2. Interne testspecifikationer hos ZEISS overstiger bestemmelserne i de relevante standarder.
  3. ZEISS kan også levere brilleglas med meget høje eller usædvanlige dioptrier. Derudover findes der mange forskellige overfladecoatninger til disse styrker.
  4. Dine kunder kan være sikre på, at brilleglas fra ZEISS fortsat vil kunne fås i lang tid, så de også i fremtiden får optimale brilleglas og kvalitet til deres øjne.
  5. ZEISS sikrer, at brilleglas fra ZEISS er tilpasset eksklusivt af udvalgte optikere.
  6. ZEISS kvalitetsgarantien gælder ikke kun for brilleglas. For at sikre helstøbt kvalitet tilbyder ZEISS ikke kun brilleglas, men også ZEISS produkter og serviceydelser til rådgivningsprocessen.
  7. ZEISS garanterer, at den optiske kvalitet for vores brilleglas er baseret på vores 100 års erfaring som førende for præcision indenfor optik. Garanteret af mærket "Z" på hvert brilleglas som bevis på overlegen ZEISS optik.