Moderigtig UV-beskyttelse og et ekstremt klart syn, når du er ude i solen.

Ét brilleglas til alle udendørs aktiviteter.

100 % UV-beskyttelse

Et stykke moderigtigt tilbehør, et superklart syn og 100 % beskyttelse mod solens UV-stråler. Alt dette får du i et enkelt brilleglas. ZEISS solbrilleglas – det bedste valg til dine solbriller. I vores omfattende sortiment finder enhver det helt rigtige solbrilleglas for netop dem. Med eller uden styrke.

Solbrilleglas fra ZEISS –

moderigtige, alsidige og fantastisk gode. Til alle udendørs aktiviteter.

Er alle solbriller ens? Nej, langt fra. Hvornår bruger du dine solbriller mest? Når du shopper? Når du er på café? Eller måske når du går tur i parken? Eller er det mest, når du dyrker sport? Eller kører bil? Jo bedre dine solbriller passer til dine behov, desto mere behagelige er de også at gå med. Tag vores test, og find ud af, hvilke udendørsglas fra ZEISS der er de bedste for dig. Der er tre kategorier at vælge imellem: Urban, Drive og Active.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker
i nærheden af dig.

Hvilken solbrilleglastype er du? Tag testen!

Hvilken solbrilleglastype er du? Tag testen!

Tag vores test, og find ud af, hvilke udendørsglas fra ZEISS der er de bedste for dig. Der er tre kategorier at vælge imellem: Urban, Drive og Active.

 

Hvilken solbrilleglastype er du? Tag testen!

Hvilken solbrilleglastype er du? Tag testen!

Tag vores test, og find ud af, hvilke udendørsglas fra ZEISS der er de bedste for dig. Der er tre kategorier at vælge imellem: Urban, Drive og Active.

Hvilken solbrilleglastype er du? Tag testen!

Hvilken solbrilleglastype er du? Tag testen!

Tag vores test, og find ud af, hvilke udendørsglas fra ZEISS der er de bedste for dig. Der er tre kategorier at vælge imellem: Urban, Drive og Active.

Hvilken solbrilleglastype er du? Tag testen!

Hvilken solbrilleglastype er du? Tag testen!

Tag vores test, og find ud af, hvilke udendørsglas fra ZEISS der er de bedste for dig. Der er tre kategorier at vælge imellem: Urban, Drive og Active.

Bortfiltrerer al skadelig UVA- og UVB-stråling. Nyd solen – uden at skade dine øjne.

Alle ZEISS' solbrilleglas i alle tre kategorier – Urban, Drive og Active – giver 100 % beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling. Dermed er dine øjne optimalt beskyttet. Samtidig vil du opleve et godt og helt ubesværet syn, når du er ude i solen. Dine øjne vil takke dig.

Et lille tip: Jo mere lysfølsomme dine øjne er, desto mørkere glasfarve bør du vælge. Lyse farver og glas med farveovergang er rigtig gode på overskyede dage med begrænsede mængder sollys, mens mørke farver beskytter øjnene mod stærkt sollys.  

Solbrilleglas til livet i storbyen.

Moderne, stilfulde, farverige. Optimal solbeskyttelse til modeentusiaster.

Vores solbrilleglas i kategorien Urban er perfekte til fashionistaer og individualister, som går efter et stilfuldt look. Her finder du forrygende farver, flotte design og spektakulære spejlbehandlinger. Med 100 % beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling.

Solbrilleglas til livet i storbyen.

Hvad er det særlige ved vores solbriller til livet i storbyen?

 • Flere farver. Du kan vælge en helt personlig farve – og her er valgmulighederne næsten ubegrænsede – eller gøre brug af vores store standardudvalg af farver og farveovergange ... flere
 • Du kan supplere dine øvrige valg med en flot spejlbehandling. Kombinationsmulighederne er utallige, så du kan få et par solbriller, som matcher din personlige stil ... flere
 • Brugskomfort. Hvis du vælger farveskiftende glas fra ZEISS, er du fri for at skifte briller: Disse brilleglas bliver hurtigt mørke udenfor, men bliver automatisk klare igen, når du går indendørs. Du har et par briller, som kan det hele, og som er perfekte i alle hverdagens situationer – hvad enten du er på arbejde eller på shopping, i parken eller på café ... flere

Vores anbefalinger til Urban-typen:


Trendy farver med en moderne overfladebehandling – f.eks. med spejleffekt – er fantastisk på en solskinsdag i byen. Og hvis det skal være endnu mere cool, kan du vælge farveskiftende glas.

 

 • Lysintensitet: lav til høj
 • anbefalet filterkategori: 0 til 3 afhængigt af by og mængden af sollys
 • lysabsorption: 0-92 % afhængigt af by og mængden af sollys  

ZEISS’ solbrilleglas til bilister.

Mindre blænding, skarpere kontraster og beskyttelse mod vinden, når du kører bil.

På vejen igen under en skyfri himmel: ZEISS’ solbrilleglas er perfekte både til bilentusiasten, som lever for at køre, og til alle, der kører meget bil og lægger vægt på maksimal sikkerhed og synskomfort. Hvis du får et polariseringsfilter i dine brilleglas, vil du i mindre grad opleve at blive blændet i trafikken (f.eks. i stærkt sollys, eller når vejen er våd). Med specialfarver som Skypol® eller Skylet® opnår du en bedre kontrastopfattelse. Fås også som kurvede glas, som beskytter dine øjne ekstra godt mod vinden, hvis du f.eks. kører åben sportsvogn. Med 100 % beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling.  

ZEISS’ solbrilleglas til bilister.

Hvad er det særlige ved vores solbriller til bilkørsel?
 

 • Med et polariseringsfilter ser du vejen usædvanlig klart og tydeligt, fordi du i langt mindre grad bliver blændet af solens lys eller genskin fra våde veje ... flere
 • En kontrastforstærkende farve, som giver dig et optimalt syn under kørslen uden at påvirke brilleglassets egnethed til bilkørsel: ZEISS Skypol og ZEISS Skylet ... flere
 • Effektiv beskyttelse mod vinden, når du kører åben sportsvogn. ZEISS’ solbrilleglas fås også som kurvede glas. Med optimeret glastykkelse i kanten af brilleglasset ... flere
 • Større sikkerhed, når du kører bil – med ZEISS DriveSafe Lenses. Disse brilleglas fås også med specialfarve og polariseringsfilter, hvilket giver en bedre kontrastopfattelse under kørslen ... flere

Vores anbefalinger til Drive-typen:


Solbrilleglas til bilkørsel skal være behagelige at have på og give dig tryghed under kørslen. Vi anbefaler kontrastforstærkende glas i traditionelle farver (brun, grå og grøn), for det er ikke alle farver, der egner sig til bilkørsel.  

 

 • Lysintensitet: middel til høj
 • anbefalet filterkategori: 2 to 3
 • lysabsorption: 57-92 %  

Solbrilleglas til alle sportsentusiaster.

Tilpasset nøjagtigt til din livsstil. Ekstremt klart syn helt ud til kanten af brilleglasset.

Er det skiløb eller cykelsport eller bare din have, du dyrker? Solbrilleglas fra ZEISS er det perfekte valg til alle med en aktiv livsstil. Disse glas tilpasses individuelt til din yndlingshobby eller din foretrukne sportsgren og fås med grøn, rød, intenst blå eller sølvfarvet spejlbehandling. De er også sporty, robuste og moderigtige – og så er de ekstremt behagelige at have på: Spejlbehandlingen forhindrer nemlig irriterende reflekser på bagsiden af glassene. Fås også som kurvede glas. Med 100 % beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling.

Solbrilleglas til alle sportsentusiaster.

Hvad er det særlige ved vores solbriller til det aktive liv?
 

 • Allround beskyttelse mod sol og vind m.m. Og når du vælger kurvede solbrilleglas fra ZEISS til dine sportsbriller, får du et par flotte brilleglas, som er tynde helt ud i kanten – selv hvis du bruger stærke briller ... flere
 • Et optimalt syn til lands og til vands. Et must for vandsportsentusiaster: Solbrilleglas med et polariseringsfilter, som minimerer ubehagelig blænding på grund af reflekteret sollys, f.eks. når du sejler eller surfer eller kører på en våd vej ... flere
 • Farver og farvetoner – tilpasset perfekt til dine behov. Hvilken farvetone giver de bedste kontraster i hvilket vejr? Hvordan kan gule brilleglas forbedre dine sportspræstationer? Vælg den farve, du bedst kan lide. Så finder vi en toningsgrad, som opfylder alle dine behov – selv i meget stærkt solskin ... flere
 • Toppræstation når det virkelig gælder. En elitespiller på vintersportsscenen: ZEISS skibriller ... flere

Vores anbefalinger til Active-typen:


Her er det de forskellige lysforhold, der er den store udfordring. Den skal dine briller hjælpe dig med at overvinde, så du fuldt ud kan nyde din tid i det fri. Funktionelle farver, overfladebehandlinger med spejleffekt og briller med kurvede glas beskytter dine øjne og hjælper dig til at se klart.  

 

 • Lysintensitet: høj til ekstremt høj samt funktionsbetinget  
 • anbefalet filterkategori: 2 to 4  
 • lysabsorption: 82-97 %
   
   

Enkeltstyrkeglas fra ZEISS:

Se perfekt på nært hold og på afstand.

ZEISS enkeltstyrkeglas bruges til korrektion for nær- og langsynethed. Glassene tilpasses den enkelte bruger og optimeres, så der opnås et godt syn – selv i periferien af glasset. De er også tynde og pæne, og den umiddelbare brugertolerance er meget høj.

Progressive brilleglas fra ZEISS.

Små mesterværker.

Præcis som et skræddersyet jakkesæt er også progressive brilleglas fra ZEISS tilpasset, så de opfylder brugerens behov meget nøjagtigt. Det sikrer en større brugertolerance, hurtigere tilvænning og et klart syn i alle situationer.

Ridser og snavs har ikke en chance. Mere holdbare end nogensinde før – også til solbriller.

Overfladebehandlinger af høj kvalitet gør dine brilleglas ekstremt modstandsdygtige over for ridser og statiske støvpartikler. Fordel: Dine brilleglas holder sig rene længere, hvilket også sikrer, at de er meget nemmere at rengøre. Se bedre, og se bedre ud – bl.a. også takket være den seneste anti-refleksbehandling.

5 tips om solbriller


Solbriller, der både er et trendy tilbehør og samtidig giver et fantastisk syn

1. ”Solbriller, der både er et trendy tilbehør og samtidig giver et fantastisk syn? Det tror jeg ikke på!" – Men den er god nok. Selv hvis du bruger høje styrker eller progressive glas, er et par solbriller fra ZEISS den optimale løsning.

5 tips om solbriller


Takket være et næsten ubegrænset udvalg af farver og farvetoner kan du rigtig slå dig løs

2. Takket være et næsten ubegrænset udvalg af farver og farvetoner kan du rigtig slå dig løs – præcis som når du køber tøj. I øjeblikket er glas med farveovergang eller spejleffekt meget populære. Prøv dem – måske passer de perfekt til dit yndlingstøj!

5 tips om solbriller


100 % UV-beskyttelse, som beskytter dine øjne mod skadelig UVA- og UVB-stråling

3. 100 % UV-beskyttelse, som beskytter dine øjne mod skadelig UVA- og UVB-stråling, er et must for ethvert par solbriller. Alle solbrilleglas fra ZEISS fås med 100 % UV-beskyttelse. Enten som standard eller som tilvalgsmulighed.

5 tips om solbriller


er det klogt at vælge en god overfladebehandling til glassene

4. Det er vigtigt, at du passer godt på dine solbrilleglas. Når du køber solbriller, er det klogt at vælge en god overfladebehandling til glassene (f.eks. ZEISS DuraVision), så du kan have glæde af dine solbriller i lang tid fremover.

5 tips om solbriller


Din optiker vil med glæde hjælpe dig med at finde ud af, hvilke solbriller der er de rigtige for dig

5. Din optiker vil med glæde hjælpe dig med at finde ud af, hvilke solbriller der er de rigtige for dig. Måske vil du have kurvede glas, et polariseringsfilter, en usædvanlig stelform eller brilleglas optimeret til bilkørsel – solbriller kan mange ting.

Til korrekt rengøring og skånsom pleje. Nyttigt tilbehør.

Beskyttende og effektivt: Skånsom pleje til glas og overfladebehandling. Rensespray og klude er også perfekte til computerskærme, smartphones og tablets.  

Læs nærmere

Personlig rådgivning: Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig

Det lyder så enkelt: Et par briller skal give brugeren det bedst mulige syn. Men i praksis er dette en kæmpe teknologisk bedrift, som både kræver stor ekspertise og en optiker, som tager sig tid nok til sine kunder. Kun omfattende knowhow og grundig rådgivning kan sikre dig en individuel løsning, som du vil være tilfreds med i mange år. Find en optiker i nærheden af dig ...

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

På dette website bruger vi cookies. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, når du besøger et website. Det er meget almindeligt at bruge cookies. Vi bruger dem som en hjælp til at forbedre vores websider og optimere visningen af dem. Ved at bruge vores websider erklærer du dig indforstået med dette.
OK