Din allround guide til et bedre syn

Vi hjælper dig med at vælge dine nye brilleglas.

I dag er der ca. 200 millioner mennesker i verden, som bruger briller fra ZEISS. 9.900 medarbejdere i mere end 30 lande arbejder hver dag sammen om at "SE BEDRE" og beskæftiger sig ikke alene med at udvikle højpræcisions brilleglas men også måleudstyr og diagnostisk udstyr. Indenfor optik er Carl Zeiss Vision en af de førende virksomheder i verden. Vi ønsker os, at du også kan få glæde af denne ekspertise.

Hvad kan vi tilbyde dig med "SE BEDRE"?
Alle øjne er lige så individuelle som et fingeraftryk, og der er intet andet sanseorgan, der lader os opleve og sanse vores omverden mere intenst. Derfor er det af vital betydning, at vi både tager højde for denne individualitet under kunderådgivning og diagnose og ved fremstillingen af ZEISS brilleglas.

SE BEDRE har som mål at give dig yderligere oplysninger og svar på alle dine spørgsmål om synsløsninger, brilleglas og menneskets syn. Samtidig får du lov til at se ind bag kulisserne hos Carl Zeiss Vision. Vi viser dig, hvilken slags ZEISS-præcisionsglas og synsløsninger vi kan tilbyde. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål og fortælle os om dine erfaringer.

De vigtigste emner i SE BEDRE i overblik

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig