Computerbiller – optimalt afslappet syn, ikke kun ved computerarbejde

Læs mere om arbejdsbriller

Mange mennesker, som tilbringer størstedelen af arbejdsdagen med computerarbejde, klager over smerter i nakke, ryg eller skuldre. Ofte koncentrerer de sig uden pauser om skærmarbejdet i timevis. Om aftenen, når de kommer hjem fra arbejde, og nogen gange allerede i løbet af arbejdsdagen, mærker de resultatet: Muskelspændinger i nakke, ryg eller skuldre. En af årsagerne kan være, at de bruger de forkerte briller. Det kan hjælpe at bruge computerbriller, som er præcist tilpasset behovene ved computerarbejde.

Læsebriller eller progressive brilleglas er ikke den ideelle løsning: Computerbriller kan ikke alene give større synskomfort ved selve computerarbejdet, men også på andre arbejdspladser og ved fritidsaktiviteter, som kræver stor koncentration.
 

Briller til piloter – perfekt syn, også over skyerne

Både professionelle og amatør-piloter har brug for briller, der giver et klart syn, selv under ekstreme belysnings- og vejrforhold.

Arbejde 16. okt. 2017

Tags: Skærmglas

Briller til erhvervsfolk – briller og stel af topkvalitet med individuel synskomfort

Maksimal funktionalitet - briller til folk i erhvervslivet har en masse at leve op til.

Arbejde 16. okt. 2017

Tags: Skærmglas

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!
Fuldt udsyn til computeren Specielle skærmbriller kan gøre dit arbejde lettere

Arbejde 16. okt. 2017

Tags: Skærmglas

Uanset om du er tandlæge eller kosmetolog, kan du have perfekt, skarpt syn med profesionelle briller Nogle aktiviteter kræver ekstraordinære brilleglas, som yder mere. Den nyeste teknologi fra ZEISS hjælper dig med at se perfekt, selv på mikroskopniveau.
ZEISS Officelens – den perfekte synsløsning når du er på arbejde. SE BEDRE interviewer Dr. Arne Ohlendorf og Monique Welscher om baggrunden for udviklingen af de nye ZEISS-brilleglas til arbejdspladsen

Arbejde 16. okt. 2017

Tags: Skærmglas

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig