Alt om overfladebehandling af brilleglas -

Hvad er fordelene ved overfladebehandling af brilleglas?

Overfladebehandling af brilleglas: Selv om en overfladebehandling er praktisk taget usynlig, gør den et par briller til et effektivt 'værktøj'. En hård overfladebehandling til beskyttelse mod ridser eller en premium antirefleksbehandling, der reducerer generende reflekser, kan forøge synskomfort, gøre det lettere at rengøre brillerne og endda sikre, at de får en længere levetid. Især kan en overfladebehandling af plastikbrilleglas til beskyttelse mod ridser gøre dem mere modstandsdygtige mod beskadigelser. Og vidste du, at der nu findes en moderne overfladebehandling med et filter mod blåt uv-lys, som kan beskytte øjnene i mange situationer, f.eks. når vi arbejder med en computer mange timer ad gangen? Der er mange overfladebehandlinger at vælge imellem, så her finder du en guide til et hurtigt overblik over antirefleksbehandlinger, hårde overfladebehandlinger, Clean Coat og mange andre overfladebehandlinger.

Blåt lys: det gode og det dårlige

Hvor meget blåt lys har vi brug for, og hvornår bør vi beskytte os mod det?

Forstå synet 16. okt. 2017

Tags: Coatings

10 gode råd til valg af den rigtige overfladebehandling

SE BEDRE med nye overfladebehandlinger - for mere komfort og bedre slidstyrke

Forstå synet 16. okt. 2017

Tags: Coatings

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!
Brilleglasbehandlinger skal ideelt set være i stand til at gøre alt BEDRE SYN interviewer produktchefen for DuraVision® Platinum, den mest solide ZEISS brilleglasbehandling nogensinde.

Sundhed + forebyggelse 16. okt. 2017

Tags: Coatings

Klart syn takket være high-tech overfladebehandlinger Højteknologiske overfladebehandlinger, som beskytter dine brilleglas og forbedrer din synskomfort

Forstå synet 16. okt. 2017

Tags: Coatings

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig