Vandsport, vintersport eller golf: Sportsbriller i overblik

Læs mere om alle sportsbrillernes egenskaber

En af de primære faktorer for, hvordan kampen ender: Fremragende syn. Uanset om du spiller golf, fodbold, tennis eller hockey, er et godt syn essentielt vigtigt for dine præstationer og din sikkerhed: Hvis tennisspillere ikke kan følge bolden, påvirker det naturligvis deres timing for, hvornår de rammer bolden. Uanset om du dyrker sport som amatør eller på professionelt plan, har du brug for et par perfekt tilpassede sportsbriller med uv-beskyttelse. Din optiker kan hjælpe dig til at finde frem til, hvilken type sportsbriller der er den rigtige til dig. Din livsstil spiller også en rolle – f.eks. perfekt indfarvede brilleglas til vintersport, den rigtige beskyttelse mod sol og blænding ved sejlsport eller surfing, eller buede brilleglas, som beskytter mod vind eller fremmedlegemer og giver dig klart syn helt ud til kanten af brillestellet. Læs mere om dette her og i vores artikel “Se bedre, når du dyrker sport.”

Briller til brug ved vandsport

Hvad enten du holder af at sejle, surfe, dykke eller svømme, hvad bør du da være opmærksom på, når du skal vælge et par rigtig gode vandsportsbriller?

Vores 10 bedste tips til sportsbriller

Hvad skal du have i tankerne, når du køber sportsbriller? Få mere at vide om hvordan du forbedrer din sportspræstation, samtidig med at du beskytter dine øjne.

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!
Gør din præstation bedre med kvalitetssportsbriller i din egen styrke Optimalt syn for sportsfolk
De bedste solbriller til sport Hvilke udfordringer står sportsfolk overfor, når de dyrker deres yndlingssport?
Bedre syn til vintersportsudøvere Mange skiløbere og snowboardere flyver nærmest i blinde ned ad skibakkerne, uanset om de bruger briller eller ej.
Sportsbriller til en ny generation løbere: Nike Vision Vaporwing solbriller til løbesport To stærke partnere, Nike Vision og ZEISS, er gået sammen i et teamwork for at skabe et par sportssolbriller til løbere, som vil til tops.
De perfekte briller til golfspillere Nøglen til et bedre handicap
Perfekt syn på cyklen: Hvilke brilleglas er bedst for cyklister? Hastighed, ændrede belysningsforhold og luftbårne partikler er særlige udfordringer for briller til cykling. Her er nogle tips fra BEDRE SYN.
Hvorfor solbriller er så vigtige om vinteren! Blænding fra is og sne gør, at solbriller er et vigtigt tilbehør i løbet af de kolde vintermåneder
Perfekt syn til alle vintersportfans ZEISS præsenterer sin nye moderigtige kollektion af skibriller
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig