Kørsel + mobilitet

Altid på farten? Uanset om du kører bil eller bruger mobilt udstyr - vi kan sørge for, at du ser bedre.

Om du kører bil eller ser på din smartphone - verden af i dag stiller store krav til dit syn og derfor også til dine øjne. Smartphones, laptops og andet udstyr ændrer vores måde at se, nærområdet har forandret sig, meget ofte med digital øjentræthed til følge. Men hvad betyder et godt syn helt konkret i dag – og hvordan kan det blive endnu bedre? Hvad er fordelene ved at par briller, som er beregnet til bilkørsel? Hvordan kan et par briller, der er specielt designet til at modvirke digital øjentræthed, hjælpe os, når vi surfer på internettet eller bruger vores smartphones? Læs mere om moderne og “digitalt” syn, og læs vores tips og gode råd både til dem, der har fået deres først par briller, og til erfarne brugere af progressive brilleglas.

Øjentræthed, trætte øjne og sviende øjne -

hvad er årsagerne, og hvordan kan det lindres.

Hvad er den bedste måde til udvikling af brilleglas, der helt præcist opfylder vores behov i en moderne digital livsstil?

SE BEDRE har interviewet Timo Kratzer fra ZEISS Vision Care for at få mere at vide om udviklingen af Digital Lenses

Kørsel + mobilitet 16. okt. 2017

Tags:

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!
Se så klart, at du næppe tror dine egne øjne - selv i mørke og dårligt lys forbedres synet ZEISS lancerer et nyt brilleglaskoncept for et bedre syn: Få et klarere, skarpere og mere afslappet syn om natten og under dårlige lysforhold.

Kørsel + mobilitet 24. nov. 2017

Tags:

Ofte stillede spørgsmål om ZEISS Digital Lenses

Kørsel + mobilitet 16. okt. 2017

Tags:

Lev livet fuldt ud og få et afslappet syn Lær vores nye serie brilleglas at kende, specielt til mennesker i 30'erne og 40'erne, som regelmæssigt bruger digitale medieenheder. ZEISS Digital Lenses er den manglende brik mellem enkeltsyn og progressive brilleglas!

Kørsel + mobilitet 16. okt. 2017

Tags:

Derfor kan et ekstra par briller betale sig Et ekstra par briller vil i mange situationer være det vigtigste tilbehør, du kan eje.

Kørsel + mobilitet 16. okt. 2017

Tags:

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig