Uddannelse

Nøglen til succes i din virksomhed

Selv om vi er eksperter på vores fagområder, har vi alle sammen brug for fortsat at videreuddanne os - for at opfriske vores viden, for at lære nye teknologier, produkter eller industristandarder at kende og for at udvikle og holde vores kunnen indenfor salg og rådgivning ved lige. Som Winston Churchill sagde: “Varig indsats – ikke kraft eller intelligens – er nøglen til frigørelse af vores potentiale.”

Som din forretningspartner vil vi støtte dig i dine bestræbelser på at frigøre dit potentiale og give dig endnu mere succes. Med vores relevante, professionelle kurser fra ZEISS Academy Vision Care og videnskabelige udgivelser om emner i relation til optik kan vi tilbyde et bredt spektrum af kurser og efteruddannelse til præcist dine specifikke behov.

ZEISS Academy Vision Care

Synonym for professionel uddannelse

Kunne du tænke dig at få mere at vide om almindelige optiske fænomener eller om optisk videnskab? Er du interesseret i detaljerede produktoplysninger? Ønsker du vejledning i anvendelsen af måleudstyr? Kunne du tænke dig at få mere at vide om salgsteknik? Uanset hvilken form for professional uddannelse du søger, kan vi give dig et attraktivt kursustilbud.

Seminars and Training for Eyecare Professionals ZEISS Academy Vision Care
ZEISS Academy Vision Care

Vores mål som forretningspartner er at forsyne dig med viden og kunnen, så du kan undersøge og rådgive dine kunder optimalt og sælge dem de bedst egnede produkter, hvad der i sidste instans betyder glade og tilfredse kunder. Din forretningssucces er vores primære mål, og vi ønsker at støtte dig med alle de kurser og den viden, du har brug for.

Takket være vores enorme erfaring indenfor den optiske industri, vores samarbejde med videnskabelige eksperter og på baggrund af optikeres og øjenlægers erfaringer og behov i deres daglige virksomhed verden over har vi kunnet udvikle en omfattende og professionel kursuspakke.

ZEISS Academy Vision Care digitale webinarer

Digitale webinarer

Du har slet ikke tid til at deltage i et on-site seminar? Vores digitale webinarer kombinerer det praktiske i, at du kan deltage direkte fra din forretning, med et kursus af top-kvalitet. Interaktion med kursuslederen og tid til spørgsmål skaber et åbent kursusmiljø, som giver dig alle de svar, du har brug for.

Du kan selv afgøre, hvilke emner der er særligt relevante for dig, ved at vælge i vores liste over ZEISS webinarer:

Seminars


Har du spørgsmål til vores uddannelse, så kontakt din sælger eller marketing .nordic @zeiss .com