Et ægte partnerskab

Med ZEISS øjenoptik

Nogle gange er det de korte, flygtige øjeblikke i livet, der er de vigtigste. Vores øjne gør dem synlige. At se øjeblikket. At se sandheden. At se skønheden i tingene med alle deres mangfoldige detaljer.

Lad dine kunder opleve et uhindret syn. Lad dem se hvert øjeblik i livet i al sin klarhed. Med den rigtige løsning til lige deres synsbehov.

Med ZEISS Vision Care kan du som optiker koncentrere dig om at finde den optimale løsning til dine kunder, fordi vi kan forsyne dig med et unikt optisk kraftværk, et altomfattende sortiment med markedsførende og innovative produkter samt et globalt netværk.

Vi skaber noget enestående med et unikt optisk kraftværk.

Med vores fremragende viden på alle optikkens områder – resultatet af 170 års erfaring, forskning og innovation – får vi dine kunder til at se den verden, de lever i. En virksomhedshistorie, som ikke alene har sat milepæle – men som har ændret menneskers liv.

Vores mærke er din kvalitetsgaranti

Vores unikke optiske viden er en essentiel del i hvert eneste produkt og enhver service fra ZEISS. Vi har alle det samme mål: At skabe den bedst mulige løsning for dig og for dine kunder.

Fremragende produkter fremstillet i Tyskland

Vi er lydhøre overfor de krav, der stilles på markedet, og vi bruger både vores know-how til at finde frem til de bedste og mest innovative brilleglasdesign og ZEISS Visions teknologiske løsninger til optimale synstests og måling af øjne, præcis refraktion og tilpasning af briller. Alt med det højest tænkelige kvalitetsniveau. Fordi vi ved, at et fremragende brilleglas i sig selv ikke nok til at give det fulde syn. Du kan kun opnå et perfekt syn, hvis dine brilleglas bliver tilpasset præcist til dig som individuel bruger.

Optik i fremtiden

Du kan bedst udnytte dit fulde potentiale med de nyeste og mest moderne teknologier og løsninger.

Produkter

Lær vores sortiment at kende – fra briller og beskyttende solbriller til overfladebehandlinger, optiske instrumenter og renseservietter til brilleglas.

Business Support individuelt afpasset efter dine behov for personlig service i en global infrastruktur

Vi understøtter dig ved at sørge for vedvarende succes, du kan stole på. ZEISS Experience er et omfattende og fleksibelt forretningskoncept, som giver dine kunder en positiv oplevelse under rådgivning og salg. I dag er der over 120 vision centre verden over.

Instrumenter og systemer

Præcision i en helt ny dimension til brug i dit praktiske arbejde