Digitale brilleglas

- hverdagsbriller til din moderne livsstil.

Nyhed!
Fuld uv-beskyttelse i
alle klare ZEISS-glas

Det moderne liv i fokus. Med ZEISS Digital Lenses får du et helt nyt syn på din smartphone, din tablet eller dit TV. Tilpasset perfekt til brug af digitale enheder. Dine øjne vil takke dig.

ZEISS Digitale brilleglas.

Kuren mod digital øjentræthed.

I gennemsnit kigger vi på vores smartphones, tablets eller TV-skærme i næsten fem timer hver dag. Og vi kigger på vores mobiltelefoner ikke mindre end 80 gange om dagen! Og disse tal forventes at stige i fremtiden. Små skriftstørrelser og de konstante fokusskift mellem genstande tæt på og langt væk stiller meget høje krav til vores øjne. Fra 30-årsalderen og frem kan dette føre til digital øjentræthed – eller Computer Vision Syndrome (computersyn), som eksperterne kalder det. ZEISS Digital Lenses løser problemet perfekt med en specialoptimeret nærzone, som sikrer, at vi kan fokusere hurtigt og ubesværet, uanset hvor vi vender blikket hen. Disse brilleglas er ideelle ikke blot til digitale enheder, men også når vi læser bøger og magasiner.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Verden i pixels – en udfordring for vores øjne.

Den øgede brug af smartphones, navigationsudstyr, e-readere og tablets har også medført en forandring i vores visuelle adfærd: Vores øjne skal vænne sig til en ny synsafstand i nærområdet, fordi vi holder de digitale enheder tættere på øjnene end en avis eller en bog. Brugen af disse digitale enheder betyder også, at øjnene hele tiden skal skifte mellem forskellige synsafstande. Det er en situation, som kræver rigtig meget – ofte for meget – af vores øjne: Flere og flere bliver nærsynede eller klager over problemer med øjnene eller deres generelle helbred på grund af dette.

Hvad er digital øjentræthed?

Brugen af digital teknologi stiller umådelig høje krav til vores øjne. På brøkdele af et sekund skal de bevæge sig mellem fjern og nær: Fra noget, der befinder sig længere væk, til små skærme med mikroskopiske skrifttyper og tætpakkede informationer – og så tilbage igen. Dette er ekstremt belastende for ciliarmusklen og øjets linse, som hele tiden skal tilpasse sig for at sikre, at det, vi ser på, er skarpt i fokus. Hovedpine og overbelastning af nakken og brændende eller trætte øjne kan være resultatet, især efterhånden som vi bliver ældre. I Tyskland lider f.eks. 50 procent af befolkningen af ét eller flere af disse symptomer – altså af en form for visuel stress.

Et godt og afslappet syn. Med briller skabt til den digitale verden.

Et godt og afslappet syn. Med briller skabt til den digitale verden.

ZEISS Digital Lenses fokuserer skarpt på brugen af digitale enheder som e-readere eller smartphones. Med en specialoptimeret nærzone tages der højde for de typiske øjenbevægelser og den kortere læseafstand, som brugen af disse enheder medfører. Designet understøtter ciliarmusklen optimalt, hvilket gør det nemmere for brugeren at fokusere i både nær- og fjernområdet. Dette kan være med til at forebygge træthedssymptomer. De perfekte briller til heldagsbrug – også for dig, der ikke er vokset op med en tablet i hånden.

Den rigtige løsning til alle.

Digital Lenses, kontorbrilleglas og progressive glas – hvad er forskellen?

Vi tager enhver udfordring op. Mens ZEISS Digital Lenses er specialoptimeret til nærzonen og egnede til heldagsbrug, er ZEISS Office Lenses designet som et par ekstrabriller til mennesker, som har bemærket, at de er begyndt at få synsproblemer i mellem- og nærområdet – de synsafstande, man f.eks. typisk har brug for på et kontor. Progressive glas fra ZEISS, derimod, har et individuelt udformet design, som giver et klart og skarpt syn på både kort og lang afstand og alt derimellem.

Utrolig tynde og lette glas. Selv ved høje styrker.

Følgende regel gælder for ethvert par briller: Jo lettere, desto bedre. Og det gælder ikke kun stellet. Takket være de anvendte kvalitetsmaterialer og høje kvalitetskriterier er ZEISS i stand til at fremstille enkeltstyrkeglas, der er så tynde og lette som muligt – selv ved høje glasstyrker. Din garanti for maksimal brugskomfort og minimal vægt.

Skarpt og afslappet syn hele dagen uden trætte øjne. Vær på højde med alt, hvad dine øjne skal klare i dag - med ZEISS SmartLife Lenses.
Skarpt og afslappet syn hele dagen uden trætte øjne. Vær på højde med alt, hvad dine øjne skal klare i dag - med ZEISS SmartLife Lenses.

Fuld UV-beskyttelse selv med klare glas

Udover at ZEISS overfladebehandlinger giver dig et optimalt ubesværet syn, har alle klare ZEISS-glas nu også fuld uv-beskyttelse. Det kan lade sig gøre med ZEISS UVProtect teknologien. Der er altid uv-stråling. Også på overskyede dage. Uv-stråling er skadelig for dine øjnes sundhed, men også for omgivelserne omkring øjet.

Brilleglassets særlige egenskaber filtrerer de skadelige uv-stråler bort og yder en vedvarende beskyttelse af dine øjne.

Større synskomfort i kunstig belysning.
Modvirker øjentræthed og visuel stress.

Uanset om det er smartphones, LED-lamper, computerskærme, TV-apparater, tablets, e-readere: Moderne lyskilder udsender mere blåt lys end nogensinde før. Blåt lys er muligvis farligt, og mange oplever det som ubehageligt og belastende for øjnene. Det har også en negativ indvirkning på vores biorytmer. Et særligt blåtlysfilter i brilleglasset kan give dig et mere afslappet syn.

Ridser og snavs har ikke en chance. Mere robuste end nogensinde.

Overfladebehandlinger af høj kvalitet gør dine brilleglas ekstremt modstandsdygtige over for ridser og statiske støvpartikler. Fordel: Dine brilleglas holder sig rene længere, hvilket også sikrer, at de er meget nemmere at rengøre. Se bedre, og se bedre ud – bl.a. også takket være den seneste anti-refleksbehandling.

Digital Lenses som solbriller.

En sommerdrøm af et makkerpar.

Et hvilket som helst par briller kan transformeres til et par solbriller efter eget valg, som yder perfekt UV-beskyttelse og giver dig et optimalt syn i ét og samme glas. Med i købet får du naturligvis alt, hvad man i øvrigt kan forvente: Bedre kontrastopfattelse, mindre blænding og anti-refleksbehandling. Kort sagt: Kompromisløs kvalitet.

Farveskiftende glas. Brilleglasset med indbygget solbeskyttelse. Stilfuldt og praktisk.

Et par briller til enhver situation: Disse farveskiftende glas fungerer også som solbrilleglas. De bliver mørke på få sekunder og klare igen på blot få minutter. Og de yder selvfølgelig 100 % UV-beskyttelse.

5 tips om forebyggelse af digital øjentræthed

Sørg for at hvile øjnene med jævne mellemrum i løbet af dagen.

1. Sørg for at hvile øjnene med jævne mellemrum i løbet af dagen. Ideelt set skal du kigge ud i det fjerne i ca. fem minutter en gang i timen – uden at fokusere på noget bestemt.

Bed din optiker rådgive dig om digital øjentræthed.

2. Bed din optiker rådgive dig om digital øjentræthed. Han eller hun kan også undersøge, om dine øjne udviser mulige symptomer.

Ideelt set bør du kombinere øjenstresstesten med en regelmæssig øjenundersøgelse.

3. Ideelt set bør du kombinere øjenstresstesten med en regelmæssig øjenundersøgelse. Du bør få testet sit syn hvert andet år – for at sikre, at du altid har et godt syn og dermed en bedre livskvalitet.

Nu om dage udsættes vi for mere blåt lys end nogensinde før på grund af vores konstante brug af moderne skærme og displays.

4. Nu om dage udsættes vi for mere blåt lys end nogensinde før på grund af vores konstante brug af moderne skærme og displays. Arbejder du ved computeren eller på en smartphone eller tablet i mange timer hver dag? Nogle mennesker oplever, at dette blå lys gør dem trætte og dårligt tilpas. Løsningen kan være et par briller med den rigtige overfladebehandling.

Hvis du beslutter dig for et par ZEISS Digital Lenses, er det meget vigtigt, at din optiker rådgiver dig grundigt om glas og stel og centrerer dine briller perfekt.

5. Hvis du beslutter dig for et par ZEISS Digital Lenses, er det meget vigtigt, at din optiker rådgiver dig grundigt om glas og stel og centrerer dine briller perfekt.

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig