Digital Lenses

Gør op med de trætte øjne man får fra læsning på digitale enheder!

Der kan man bare se. Tilsyneladende ser vi gennemsnitligt på vores smartphone eller andre mobile enheder op til 80 gange daglig! Hurtigt skiftende fokusering på nær og afstand og tilbage igen udgør en kæmpe udfordring for vores øjne. Vi lægger ofte mærke til dette om aftenen i form af trætte og brændende øjne, muskelspændinger eller endda hovedpine. Vores øjne fungerer ubesværet og justerer sig selv hurtigt til at kunne se på alle afstande op til en vis alder. Desværre undergår vores øjne en vedholdende forringelse i deres evne til at "tilpasse sig" – til at skifte fokus mellem forskellige afstande, og dette starter omkring 30 års alderen. Dette sker ofte ubemærket. Her kan specialglas fra ZEISS hjælpe med at mindske overanstrengelse af øjnene.

Fordelen for dig

ZEISS Digital Lenses hjælper med at mindske overanstrengelse af øjnene som følge af konstant brug af smartphones og andre digitale enheder.

  • Dette giver dig afslappede og friske øjne hele dagen, selv efter en lang dag på arbejdet med din smartphone eller tablet.
  • Dit syn overanstrenges ikke, selv hvis du altid hurtigt skal skifte fokus mellem nært og fjernt og tilbage igen.
  • Enestående brugertolerance – og du vil altid have den samme 100 % ZEISS tolerancegaranti.
  • Du kan bruge ZEISS Digital Lenses hele dagen lang.

Hvordan kan Digital Lenses hjælpe?

Vi foretager flere og flere ting digitalt. Brug af smartphones, tablets og pc'er i mere end fem timer daglig udgør et sandt maratonløb for dine øjne.

Lider du også af disse symptomer:

Trætte øjne?

Stiv nakke?

Hovedpiner?

Hvad er årsagen til overanstrengelse af øjnene ved brug af digitale enheder?

Jo oftere vi bruger vores digitale enheder, især smartphones, og jo længere vi bruger dem, desto oftere skifter vores øjne frem og tilbage mellem nær og fjern. Ciliærmusklen i øjets indre refokuserer altid vores syn. Når vi bliver ældre, er den ikke længere så god til dette som tidligere. Så er det vi begynder at fornemme træthed i øjnene. Om aftenen lægger vi mærke til, hvor overanstrengte og overtrætte vores øjne er.

Vi forbinder ikke altid straks symptomer som hovedpine, nakkesmerter og overtrætte øjne med brugen af digitale enheder. Vi tænker heller ikke over, at sløret syn kan være en følge af brug af digitale enheder. De kan imidlertid være de første tegn på "Computersyn." Desværre oplever vores øjne en vedholdende forringelse i deres evne til at "tilpasse sig" – til at skifte fokus mellem forskellige afstande, og dette starter omkring 30 års alderen.

ZEISS Digital Lenses støtter ciliærmusklens arbejde i det indre øje. De udmærker sig ved at dække en bred vifte af afstandssyn og byder på en målrettet støtte til øjet, når det ser på digitale enheder. Du kan bruge dem hele dagen, og de er velegnede til førstegangs- og langtids-brillebrugere.

Sådan støtter Digital Lenses dit syn

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig