ZEISS EnergizeMe brilleglas

Nu er det tid til at give trætte øjne ny energi.

Nyhed
for kontakt-
linsebrugere

Afslappede øjne, mindre øjentræthed, klart og skarpt syn: ZEISS EnergizeMe brilleglas er de første brilleglas i verden, der er specielt designet til kontaktlinsebrugeres synsbehov.

En universalpakke for afslappet syn efter brugen af kontaktlinser: En komplet brilleglasløsning med et innovativt design, som er skræddersyet til kontaktlinsebrugeres synsvaner, i kombination med en teknologi og en overfladebehandling, som er optimalt afpasset til de visuelle behov i en digital verden. Briller til kontaktlinsebrugere – forkæl dine øjne med denne helt specielle forfriskende følelse.

ZEISS EnergizeMe.

De første brilleglas, som er beregnet til at give øjnene ny energi efter en dag med kontaktlinser.

I dag har alle kontaktlinsebrugere mindst et par briller, så øjnene kan få et pusterum efter en lang dag med kontaktlinser. Den hyppige brug af smartphones, tablets osv. forøger den visuelle belastning yderligere. Men vidste du, at briller kan gøre endnu mere for dine øjne?

Glæd dig over et mere behageligt syn og ny energi til øjnene, når du tager kontaktlinserne ud og skifter til briller. ZEISS EnergizeMe brilleglas giver kontaktlinsebrugere ekstra fordele sammenlignet med et par almindelige briller. De er specielt optimeret til kontaktlinsebrugeres behov og visuelle vaner i en digital verden.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Afslappet syn og ny energi til øjnene.

Oplev den totale afslapning med disse brilleglas til alle kontaktlinsebrugere.

Hvem kender ikke den følelse? Efter en lang dag med kontaktlinser er øjnene trætte, og synet er ikke så klart, som man kunne ønske sig. Så er det helt afgjort på tide at skifte til briller. Takket være det specielle linsedesign er ZEISS EnergizeMe brilleglas specielt tilpasset til kontaktlinsebrugeres typiske synsvaner, så de helt problemfrit kan skifte over til briller – og give øjnene en tiltrængt pause. Dine øjne får ny energi, så de er klar til hvad som helst.

9 ud af 10

testbrugere oplevede en lettelse og mindre øjentræthed med
ZEISS EnergizeMe brilleglas1)

Farvel til digital øjentræthed!

Glæd dig over et behageligt syn, når du bruger din smartphone, laptop eller tablet – takket være den innovative teknologi fra ZEISS.

Selvom vi ikke allesammen er født med en smartphone i hånden, bruger vi alle i stadig stigende grad de digitale medier. Denne udvikling har medført en fundamental ændring i vores visuelle vaner: Læsning på digitalt udstyr kræver en kortere læseafstand, så vores øjne er nødt til at skifte fra nær til fjern og tilbage igen utroligt ofte i løbet af dagen. Særligt kan brugen af smartphones, tablets eller lignende digitalt udstyr over længere tid resultere i stressede og overbelastede øjne. ZEISS EnergizeMe brilleglas til kontaktlinsebrugere anvender en speciel teknologi, som både letter læsning af trykte medier og alle former for digitalt udstyr, og som gør dem yderst egnede til forebyggelse af digital øjentræthed.

Farvel til digital øjentræthed!

Større synskomfort i kunstig belysning.
Modvirker øjentræthed og visuel stress.

Uanset om det er smartphones, LED-lamper, computerskærme, TV-apparater, tablets, e-readere: Moderne lyskilder udsender mere blåt lys end nogensinde før. Blåt lys er muligvis farligt, og mange oplever det som ubehageligt og belastende for øjnene. Det har også en negativ indvirkning på vores biorytmer. Et særligt blåtlysfilter i brilleglasset kan give dig et mere afslappet syn.

Fuld UV-beskyttelse selv med klare glas

Der er altid uv-stråling. Også på overskyede dage. Uv-stråling er skadelig for dine øjnes sundhed, men også for omgivelserne omkring øjet. Beskytter du altid dine øjne, når du er udendørs? Nu har alle klare brilleglas fra ZEISS fuld uv-beskyttelse!

Brilleglassets særlige egenskaber filtrerer de skadelige uv-stråler bort og yder en vedvarende beskyttelse af dine øjne.  

Ridser og snavs har ikke en chance. Mere holdbare end nogensinde.

Effektive overfladebehandlinger gør dine brilleglas ekstremt modstandsdygtige over for ridser og statiske støvpartikler. Fordel: Dine brilleglas holder sig rene længere, hvilket også sikrer, at de er betydeligt lettere at rense. Det samme gælder for ZEISS EnergizeMe brilleglas: Udover det specielle blåfilter har de også som standard en hård overfladebehandling og en smudsafvisende Clean Coat.

Individuelt tilpasset til dig og din visuelle adfærd.

Den perfekte løsning til alle kontaktlinsebrugere
– også til brugere af progressive glas.

ZEISS EnergizeMe brilleglas til kontaktlinsebrugere findes i tre udgaver, som tilpasses individuelt til den enkelte brugers livsstil og alder. Din optiker hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dine behov:

Til kontaktlinsebrugere i 20'erne og i begyndelsen af 30'erne er ZEISS EnergizeMe Single Vision brilleglas det rigtige valg

Til kontaktlinsebrugere i 20'erne og i begyndelsen af 30'erne er

ZEISS EnergizeMe Single Vision brilleglas det rigtige valg:

Vores ZEISS EnergizeMe Single Vision brilleglas er optimalt egnede til den socialt aktive generation i 20'erne og begyndelsen af 30'erne, som er født ind i den digitale verden. Brilleglassene har som standard en DuraVision BlueProtect overfladebehandling og Digital Inside Technology og er dermed perfekte til unge, afslappede øjne.

Til kontaktlinsebrugere i 30'erne og 40'erne tilbyder vi ZEISS EnergizeMe Digital

Til kontaktlinsebrugere i 30'erne og 40'erne tilbyder vi

ZEISS EnergizeMe Digital:

Brille- og kontaktlinsebrugere mellem 30 og 40 år kan med fordel anvende ZEISS EnergizeMe Digital brilleglas, der som standard leveres med DuraVision BlueProtect og Digital Inside Technology – til sikring af et mere behageligt og afslappet syn.

Til kontaktlinsebrugere på 40 år eller derover har vi ZEISS EnergizeMe Progressive

Til kontaktlinsebrugere på 40 år eller derover har vi

ZEISS EnergizeMe Progressive:

Den ideelle addition for dem over 40, som bruger progressive brilleglas eller multifokale kontaktlinser. ZEISS EnergizeMe Progressive brilleglas med DuraVision BlueProtect og Digital Inside Technology – for et skarpt, klart syn og afslappede øjne.

Utrolig tynde og lette glas. Selv ved høje styrker.

Følgende regel gælder for ethvert par briller: Jo lettere, desto bedre. Og det gælder ikke kun stellet. Takket være de anvendte kvalitetsmaterialer og høje kvalitetskriterier er ZEISS i stand til at fremstille enkeltstyrkeglas, der er så tynde og lette som muligt – selv ved høje glasstyrker. Din garanti for maksimal brugskomfort og minimal vægt.

5 tips om optimering af visuel komfort for kontaktlinsebrugere

Kontaktlinser og briller er det perfekte team, forudsat at de er afstemt efter hinanden.

1. Kontaktlinser og briller er det perfekte team, forudsat at de er afstemt efter hinanden. Men mange mennesker er slet ikke klar over, at deres kontaktlinser skal tilpasses lige så omhyggeligt som briller, så derfor er det vigtigt at få undersøgt øjnene hos en optiker. Perfekt syn og fremragende brugertolerance – disse to faktorer er uundværlige, når det handler om bedre livskvalitet.

Kontaktlinser skal ikke bruges 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

2. Kontaktlinser skal ikke bruges 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Øjnene har brug for en pause – og frisk luft. Generelt fraråder eksperter brugen af kontaktlinser i mere end 8 timer ad gangen.

Det er absolut nødvendigt at rense kontaktlinserne hver dag!

3. Det er absolut nødvendigt at rense kontaktlinserne hver dag! Brug kun den rensevæske, som optikeren anbefaler til rensning, opbevaring og skylning af dine kontaktlinser. Udskift opbevaringsvæsken i kontaktlinsebeholderen hver dag, og anskaf en ny kontaktlinsebeholder hver tredje til sjette måned.

Hav altid et par solbriller med, når du bruger kontaktlinser

4. Hav altid et par solbriller med, når du bruger kontaktlinser: Kontaktlinser yder ikke tilstrækkelig beskyttelse mod UV-stråling, fordi de kun dækker en del af øjet. Derfor skal kontaktlinsebrugere altid have et par gode solbriller med UVA og UVB beskyttelse med.

Hvil øjnene med jævne mellemrum i løbet af dagen.

5. Hvil øjnene med jævne mellemrum i løbet af dagen. 20-20-20 reglen er en god hjælp: Det er optimalt, hvis du ser på et objekt på 20 meters afstand uden af fokusere i 20 sekunder for hver 20 minutter i dagens løb.

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig