ZEISS' rengøringsløsninger til brilleglas.

Du får et klart syn og et par brilleglas, som holder endnu længere tid.

Et klart syn på få sekunder. ZEISS' rengøringsløsninger til brilleglas fjerner nænsomt snavs, støv og fedtpletter fra dine brilleglas og forhindrer, at brillerne dugger. Dine brilleglas holder sig rene i længere tid, og overfladebehandlingen beskyttes, så du får et perfekt syn, og glassenes levetid forlænges.

Et klart syn 100 % af tiden:
ZEISS' rengøringsløsninger til brilleglas.

Skånsomt, nemt og effektivt.

Nutidens smudsafvisende overfladebehandlinger har gjort det meget nemmere at holde sine brilleglas rene og pæne, men ingen brillebruger kan komme uden om at rengøre sine briller en gang imellem. Vores mange forskellige rengøringsløsninger er nemme at bruge og skånsomme for dine brilleglas: De forhåndsfugtede ZEISS renseservietter til brilleglas er perfekte til en lejlighedsvis hurtig aftørring af glassene, mens du kan få brillerne helt rene med vores ZEISS rensespray til brilleglas i kombination med en ZEISS mikrofiberklud. Med en ZEISS antiDUGspray holder dine brilleglas sig altid krystalklare, selv i meget fugtige omgivelser, eller når du kommer fra kulden og ind i varmen.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

En sikker og effektiv løsning. Også når du har travlt.

Det kan godt være, at det er dejlig nemt at bruge ærmet, slipset eller et papirlommetørklæde, men det er ikke nogen god måde at rengøre sine brilleglas på. ZEISS renseservietter til brilleglas er skånsomme mod glassene, sikrer, at der ikke kommer striber, og er lige så hurtige som at bruge ærmet. De har en usædvanlig fin struktur og er fugtet med en unik kombination af rensemidler, der sikrer, at dine brilleglas ikke udsættes for nogen af de skrappe kemikalier, som findes i mange typer brillerens. Godt for dig – og godt for dine briller.

Skånsom pleje med anti-statisk virkning. Til grundig daglig rengøring.

Det perfekte makkerpar til en skånsom, men grundig rengøring af dine brilleglas: ZEISS mikrofiberklud og ZEISS rensespray til brilleglas. Lige så effektivt som en grundig rengøring under rindende vand med et pH-neutralt rengøringsmiddel.

Ridser og snavs har ikke en chance. Mere robuste end nogensinde.

Overfladebehandlinger af høj kvalitet gør dine brilleglas ekstremt modstandsdygtige over for ridser og statiske støvpartikler. Fordel: Dine brilleglas holder sig rene længere, hvilket også sikrer, at de er meget nemmere at rengøre. Se bedre, og se bedre ud – bl.a. også takket være den seneste anti-refleksbehandling.

5 tips om rengøring og pleje af brilleglas


Modstå fristelsen til lige hurtigt at tørre dine briller af i et papirlommetørklæde, eller i slipset eller ærmet – det gør ikke noget godt for dine brilleglas.

1. Modstå fristelsen til lige hurtigt at tørre dine briller af i et papirlommetørklæde, eller i slipset eller ærmet – det gør ikke noget godt for dine brilleglas. Glem ikke: Med den korrekte pleje får dine brilleglas en længere levetid, og du får en bedre synskvalitet. Brug altid rengøringsprodukter fra en velrenommeret og pålidelig leverandør af optiske kvalitetsprodukter – også når du er på farten.

Mikrofiberklude vaskes ved højst 40 °C og uden skyllemiddel – ellers kommer der striber på glassene, næste gang du pudser dine briller.

2. Mikrofiberklude vaskes ved højst 40 °C og uden skyllemiddel – ellers kommer der striber på glassene, næste gang du pudser dine briller.

Ridser kan ikke tørres væk, uanset om du har organiske glas eller mineralglas i dine briller.

3. Ridser kan ikke tørres væk, uanset om du har organiske glas eller mineralglas i dine briller. Derfor bør du være meget opmærksom på at forebygge ridser. Hvis der kommer ridser i dine brilleglas, bør de skiftes med det samme, for selv om du måske umiddelbart synes, at det kun har kosmetisk betydning, så vil lyset spredes gennem den lillebitte ridse og irritere øjet. Så derfor er det så vigtigt, at du bruger en særlig mikrofiberklud, når du rengør dine brilleglas.

Dine briller har brug for et hjem!

4. Dine briller har brug for et hjem! Opbevar dem i et hårdt etui, når du ikke har dem på. Hvis du ikke et etui med, skal du sørge for at lægge dem et sikkert sted med glassene opad.

Briller bryder sig ikke om ekstremt høje eller lave temperaturer.

5. Briller bryder sig ikke om ekstremt høje eller lave temperaturer. F.eks. bør du aldrig lade dine briller ligge i en skoldhed bil på en varm sommerdag. Vær også forsigtig med at tage dem med i sauna eller lægge dem for tæt på radiatoren derhjemme. Undgå så vidt muligt at udsætte dine briller for ekstreme temperaturer.

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig