Polariserende solbrilleglas.
Et godt og afslappet syn uden irriterende reflekser.

 • Hvad kan polariserende solbrilleglas?

  Hvad kan polariserende solbrilleglas?

  For skiløbere og vandsportsentusiaster er de slet og ret uundværlige, men praktisk taget enhver brillebruger kan have stor glæde af dem: Solbrilleglas med polariseringsfilter. Denne særlige overfladebehandling fjerner en stor del af det irriterende genskin, som opstår, når solens lys kastes tilbage fra overflader som f.eks. våde veje, sne, vand eller metal. En særlig toning forbedrer også kontrast- og farveopfattelsen.

  Resultat: Færre irriterende reflekser i brilleglasset, så du får et usædvanlig klart og afslappet syn – selv i stærk sol. En meget nyttig detalje – ikke kun hvis dine øjne er særligt følsomme over for skarpt lys, men også til bilkørsel, strandture, sportsudøvelse og andre dagligdags aktiviteter. Polariserende solbrilleglas øger simpelthen synskomforten markant.
  Og selvfølgelig giver solbrilleglas med et polariseringsfilter fra ZEISS 100 % UVA- og UVB-beskyttelse.

 • Sådan fungerer polarisering

  Sådan fungerer polarisering

  Loading the player...

  Naturligt lys bevæger sig i alle retninger. Derfor betegner man det som upolariseret. Når lysstråler rammer en reflekterende overflade – f.eks. når solens lys rammer vandet, sneen, en våd vej eller en glasoverflade, kastes det tilbage og ledes i en bestemt retning. Det polariseres med andre ord.

  Størstedelen af dette lys polariseres horisontalt – det er altså arrangeret vandret. Polariseringsfiltret i et brilleglas har derimod en lodret struktur og blokerer derfor det reflekterede lys, så genskin fra vand, sne og våde veje næsten elimineres.

  uden Polarisation Filter

  med Polarisation Filter

 • Yderligere valgmuligheder

  Ekstradetaljer, som øger komforten og sikkerheden med stil

  Et par briller til enhver situation med farveskiftende glas. På rekordtid.

  Yderligere informationer

  Andet og mere end et moderigtigt blikfang. Brilleglas med spejleffekt fra ZEISS.

  Yderligere informationer

  Få et optimalt syn med enkeltstyrkeglas fra ZEISS.

  Yderligere informationer

  Lav dine progressive briller om til et par solbriller, som beskytter dine øjne mod blænding og UV-stråling. Individuelle løsninger, også til førstegangsbrugere. Specialoptimerede progressive brilleglas fra ZEISS.

  Yderligere informationer

  Vælg den overfladebehandling, som er den rigtige for dig

  DuraVision® Platinum – den hårdeste overfladebehandling fra ZEISS nogensinde. Giver maksimal ridsebestandighed og optimal beskyttelse mod støv og omfatter en særdeles effektiv anti-refleksbehandling.

  Yderligere informationer

 • Find en optiker

  Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

  Find en optiker i nærheden af dig. Dér kan du få detaljerede informationer og få designet et par individualiserede solbrilleglas, som opfylder netop dine unikke synsbehov ...

  Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner