Solbrilleglas til sport.
Perfekt beskyttelse og et klart syn helt ud til kanten.

 • Hvad kan sportsbriller?

  Hvad kan sportsbriller?

  Hvis du vil have et perfekt syn, når du dyrker sport, skal du have et par briller, som opfylder en lang række forskellige krav. ZEISS’ solbrilleglas til sport er lette og robuste, har en toningsgrad på over 80 %, kan efter ønske forsynes med en overfladebehandling, som beskytter mod snavs og ridser, og tilpasses individuelt til dine øjne. Og takket være vores særlige Cosmetic Edge®-teknologi kan du se klart helt ud til kanten af disse tynde brilleglas, selv hvis du vælger stærkt kurvede glas og har en høj brillestyrke. Det sikrer et perfekt syn i enhver situation og beskytter dine øjne mod snavs, sol og små støvpartikler i luften. Hvad enten du cykler, løber eller dyrker vandsport, spiller tennis, fodbold eller golf.

  Og for øvrigt: Sportsbrilleglas fra ZEISS fås både som enkeltstyrkeglas og til progressive briller.

 • Hvordan fungerer Cosmetic Edge®-teknologien?

  Hvordan fungerer Cosmetic Edge®-teknologien?

  Loading the player...

  Rundt. Rektangulært. Sporty. Stilfuldt. At fremstille et kurvet brilleglas er en ganske særlig udfordring. Det bør være så tyndt som muligt, også ude i kanten, og alligevel korrigere så godt som muligt for brugerens synsfejl. Med Cosmetic Edge®-teknologien fra ZEISS er vi i stand til at fremstille flade glas, som giver en optimal synskorrektion, selv når glasdiameteren er meget stor, og stellet er stærkt kurvet. Det er godt nyt – ikke kun for dem, der har brug for egentlige sportsbriller, men for alle, der holder af moderigtige solbriller eller måske bare gerne vil have det lækre wrap-look til deres almindelige hverdagsbriller!

  uden Cosmetic Edge®-teknologien

  med Cosmetic Edge®-teknologien

 • Yderligere valgmuligheder

  Ekstradetaljer, som øger komforten og sikkerheden med stil

  Få et optimalt syn med enkeltstyrkeglas fra ZEISS.

  Yderligere informationer

  Lav dine progressive briller om til et par solbriller, som beskytter dine øjne mod blænding og UV-stråling. Individuelle løsninger, også til førstegangsbrugere. Specialoptimerede progressive brilleglas fra ZEISS.

  Yderligere informationer

  Vælg den overfladebehandling, som er bedst for dig:

  DuraVision® Platinum – den hårdeste overfladebehandling fra ZEISS nogensinde. Giver maksimal ridsebestandighed og optimal beskyttelse mod støv og omfatter en særdeles effektiv anti-refleksbehandling.

  Yderligere informationer

 • Find en optiker

  Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

  Find en optiker i nærheden af dig. Dér kan du få detaljerede informationer og få designet et par individualiserede solbriller, som passer perfekt til netop din foretrukne sportsgren ...

  Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner