ZEISS-koncernen

Fire segmenter, som skaber teknologisk fremskridt

Semiconductor Manufacturing Technology

En stor del af alle mikrochips, der produceres i verden, fremstilles ved hjælp af optiske teknologier fra ZEISS. Som teknologisk førende på området for udstyr til halvlederfabrikation giver ZEISS mulighed for at producere endnu mere højtydende, energi-effektive og økonomiske mikrochips og spiller derfor en central rolle i mikroelektronikkens tidsalder.

Research & Quality Technology

ZEISS sætter standarden for kvalitet på alle områder, hvor maksimal præcision er et absolut krav: koordinatmålemaskiner, metrologisk software og mikroskopsystemer til videnskab, forskning og materialekontrol. ZEISS er med til at gøre selv de fineste strukturer og processer synlige.

Medical Technology

Med sine produkter og løsninger indenfor oftalmologi, neurokirurgi, ØNH-kirurgi, odontologi og onkologi er ZEISS med til at sikre fremskridtet på det medicinske område og hjælper dermed læger over hele verden til at forbedre deres patienters livskvalitet.

Vision Care / Consumer Products

Som en af verdens førende producenter af brilleglas står ZEISS for maksimal synskomfort. ZEISS' film- og kameralinser, kikkerter, fugle- og jagtkikkerter, planetarier og sigtesystemer til flysimulatorer tilbyder sine brugere en fremragende optisk kvalitet og dermed uforglemmelige øjeblikke.


ZEISS - en internationalt førende teknologisk virksomhed på områderne for optik og optoelektronik.

Med sine løsninger forbedrer ZEISS konstant optikkens verden og er med til at forme det teknologiske fremskridt.

ZEISS-koncernen

Danmark

ZEISS Group udvikler og distribuerer udstyr til halvlederfabrikation, måleteknologi, mikroskoper, medikoteknik, brilleglas, film- og kameralinser, kikkerter og planetarieteknologi. Selskabet udviklede sig fra et værksted for finmekanik og optik, som Carl Zeiss, virksomhedens grundlægger, åbnede i den østtyske by Jena i 1846. I dag har Carl Zeiss sit hovedkvarter i Oberkochen i det sydvestlige Tyskland.