Udfordre grænserne for den menneskelige fantasi - et nærbillede af et blåt øjeæble i mørket.

Udfordre grænserne for den menneskelige fantasi

ZEISS i Danmark

Se bedre

Fra præcise synstests til brilleglas tilbyder ZEISS en unik kombination af oftalmisk og optisk ekspertise.

Diagnose og behandling

Med produkter og løsninger inden for oftalmologi og mikrokirurgi skaber ZEISS medicinske fremskridt og forbedrer livskvaliteten for patienter.

Nye muligheder for chipproducenter

ZEISS har med udstyr til fremstilling af halvledere i over 50 år muliggjort fremtidens teknologier og er drivkraften bag global digitalisering.

Produkterne er i øjeblikket ikke tilgængelige i dit land. Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i vores produkter.

Målinger & inspektion

ZEISS måleteknologi sikrer perfekte resultater i industrisektorer, hvor præcision, kvalitet og effektivitet er væsentlige succesfaktorer.  

Forskning i mikro- og nanostrukturer

Med ZEISS optiske-, elektron/ion- og røntgenmikroskoper kan man visualisere de mindste strukturer og hurtigste processer.

Fotografi og film

Fotofans stoler på ZEISS-objektiver til at indfange uforglemmelige øjeblikke. ZEISS linser var med under månelandingen.

Fotografi og film

Mange store film er optaget med ZEISS linser. Skræddersyet til en bred vifte af behov og overbeviser med fremragende kvalitet. 

Iagttag & oplev

ZEISS sigtekikkerter og termiske spottere hjælper jægere med at ramme plet i enhver situation, så de kan leve op til deres ansvar. 

Skab virtuelle verdener

Simuleringsapplikationer med ZEISS VELVET SIM-projektorer skaber et realistisk indtryk af virtual reality. Produkterne er i øjeblikket ikke tilgængelige i dit land. Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i vores produkter.

Skab virtuelle verdener

ZEISS er leverandør af komplette systemer til moderne planetarier. Produkterne er i øjeblikket ikke tilgængelige i dit land. Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i vores produkter.

Udvikling og produktion

Spektroskopi OEM løsninger

Udvikling og produktion

ZEISS spektrometerløsninger og komponenter er perfekt skræddersyet til at give værdi til processtyringen gennem effektivitet, kvalitet og stabilitet. Produkterne er i øjeblikket ikke tilgængelige i dit land. Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i vores produkter.

Udvikling og produktion

Vores ekspertise gør ZEISS til en pålidelig partner i udvikling, konstruktion og fremstilling af præcise komponenter, optiske moduler og systemer. Produkterne er i øjeblikket ikke tilgængelige i dit land. Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i vores produkter.

Udvikling af softwareløsninger

Med stor ekspertise inden for den højteknologiske sektor og agile arbejdsmetoder udvikler ZEISS skræddersyede digitale- og softwareløsninger, der har stor indflydelse på markederne. Produkterne er i øjeblikket ikke tilgængelige i dit land. Kontakt os venligst, hvis du er interesseret i vores produkter.

ZEISS Nordics

ZEISS i Danmark

ZEISS Nordics omfatter koncernens aktiviteter i Danmark, Finland, Norge og Sverige. ZEISS Nordics beskæftiger 195 medarbejdere og har hovedsæde i Stockholm.

I kraft af det nordiske setup råder ZEISS på tværs af de nordiske lande over eksperter og produktspecialister, der med deres viden og kompetencer både kan bistå med at afklare vores kunders behov ved køb af nye instrumenter/produkter og servicere på de nordiske lokalsprog.

Det danske selskab Carl Zeiss A/S er en del af ZEISS Nordics og omfatter 39 medarbejdere inden for service, rådgivning, salg og marketing. Carl Zeiss A/S har kontor i Birkerød og desuden et målecenter (Quality Excellence Center) i Nørresundby.