Det øjeblik, hvor vi sætter en milesten

Det er øjeblikket, vi arbejder for.

Mere end bare en indutri-standard – ZEISS arbejder på et langt højere niveau.

I mere end 170 år har ZEISS været et veritabelt optisk kraftcenter. Med sine fire segmenter står ZEISS Group for ekspertise og banebrydende viden på de forskellige optiske områder og giver brugere og tekniske pionerer mulighed for at sætte historiske milepæle med det bedst tænkelige udstyr. Denne konstante udvikling har sat virksomheden i stand til at frembringe et stort antal tekniske bedrifter. Den drivende kraft bag hele ZEISS Group har altid været: En urokkelig vilje til at producere markedsførende og innovative produkter, som gang på gang hæver standarden for den optiske industri.

ZEISS Vision Care lader sin samlede viden og virksomheds ekspertise, som er akkumuleret i ZEISS Group, indgå i hvert eneste af sine produkter - og giver dermed verden mulighed for kompromisløst klart syn og sætter nye standarder for den optiske industri.  

Vil du vide mere om de områder, hvor vi forsyner vores kunder med optiske produkter og services?

Vision Care / Consumer Products

Vision Care / Consumer Products

ZEISS Consumer Products tilbyder fremragende linser til film- og kameraoptik, og vores kikkerter bringer fjerne objekter tæt på - skarpt og klart. ZEISS Vision Care fokuserer på brilleglas af premium-kvalitet.

Research & Quality Technology

Research & Quality Technology

ZEISS Industrial Metrology fremstiller pålideligt højkvalitets-måleudstyr og tilbyder fremragende teknologiske services. Mikroskopi-segmentet åbner for adgangen til selv de mindste strukturer i den usynlige verden.

Semiconductor Manufacturing Technology

Semiconductor Manufacturing Technology

ZEISS Semiconductor Manufacturing Technology tilbyder avancerede fotolitografiske optiske systemer til fremstilling af ultra-fine integrerede kredsløb på stadigt mindre og hurtigere mikrochips.

Medical Technology

Medical Technology

Med ZEISS Medical Technology kan læger over hele verden give deres patienter synet tilbage - så de kan glæde sig over alle de vigtige øjeblikke i livet.