Product Portfolio

Medical Solutions

Nye behandlingsstandarder med gennemprøvet medicinsk teknologi

Få mere produktinformation på vores internationale website

Det er vores mål at bidrage til udviklingen af medicinsk teknologi og hjælpe verden over med at forbedre patienternes livskvalitet. Følg linkene nedenfor for at få mere produktinformation på vores internationale website.

Virksomheden, der har særligt fokus på oftalmologi, oftalmisk kirurgi og visualiseringssystemer inden for mikrokirurgi, hjælper sundhedspersoner med at sætte nye behandlingsstandarder via gennemprøvet medicinsk teknologi og en bred vifte af anvendelsesmuligheder baseret på avanceret innovation. ZEISS tilbyder også visualiseringsløsninger til tandbehandling og gynækologi. Virksomhedens portefølje af medicinsk teknologi suppleres af fremtidsorienterede teknologier som f.eks. intraoperativ strålebehandling.

Via vores globale netværk har vi et godt kendskab til vores kunders ønsker. Neurokirurger, øre-næse-hals-læger og øjenlæger verden over – klinikere såvel som forskere – har tillid til ZEISS' knowhow. Vi spiller en aktiv rolle i den hastigt stigende digitalisering i den medicinske sektor ved at tilbyde softwareløsninger til enkel og effektiv håndtering af patientdata.

Lanceringen af spaltelampen i 1912 var starten på ZEISS' aktiviteter inden for medicinsk teknologi. Det var blot den første af mange banebrydende opfindelser inden for oftalmologi, mikroskopi og strålebehandling. I dag er ZEISS' aktiviteter inden for medicinsk teknologi overvejende samlet hos det TecDax-noterede Carl Zeiss Meditec, hvor Carl Zeiss har ca. 65 % af aktiebeholdningen.

Vis mere
Luk

Oftalmologi og optometri

Diagnosticering og behandling af øjensygdomme, herunder implantater og forbrugsvarer.

Neurokirurgi

Visualiseringsløsninger til kirurgiske indgreb i nervesystemet.

Plastikkirurgi

Visualiseringsløsninger til plastik- og rekonstruktionskirurgi.

Rygkirurgi

Visualiseringsløsninger til kirurgiske indgreb i ryggen.

Øre-næse-hals

Visualiseringsløsninger til undersøgelser af og kirurgiske indgreb i øre-næse-hals-regionen.

Dental

Kirurgiske mikroskoper og lupbriller giver optimeret synskvalitet og bedre ergonomi.

Gynækologi

Diagnostiske mikroskoper og digitale visualiseringsløsninger til gynækologiske anvendelser.

Onkologi

Målrettet intraoperativ stråleterapi til kræftbehandling.