Læs mere om afstandsbriller og læsebriller

Alt, hvad du har brug for at vide om enkeltstyrkeglas

Vidste du, at optikere nu kalder afstandsbriller for “normale” briller? Sammen med læsebrillerne er brugen af afstandsbriller en af de mest almindelige måder at forbedre sit syn på. Men hvorfor er disse enkeltstyrkeglas så specielle – og hvad er det, der gør et par gode briller så gode? Det handler ikke kun om perfekte brilleglas – stellet og den præcise tilpasning til brugerens ansigt er også afgørende for at kunne opnå det bedst mulige syn. Briller kan trods alt kun give et bedre syn, hvis brilleglas og brillestel bliver tilpasset præcist til brugeren. Hvad handler det hele om? Læs mere, og få alt at vide om læsebriller, afstandsbriller og om de brilleglas, der i sin tid startede som “læsesten”, om farvede brilleglas og farveskiftende glas, og om, hvordan du vælger det rigtige stel, og om, hvordan det i dag er let at fremstille tynde, letvægts ZEISS brilleglas også med høje styrker.

Hvor mange briller skal man have?

Lad dig ikke overvælde af de mange muligheder!

Identificering af synsproblemer

Nærsynethed, langsynethed, astigmatisme osv.: Hvilke synsproblemer er der, og hvordan kan vi korrigere for dem?

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!
Se så klart, at du næppe tror dine egne øjne - selv i mørke og dårligt lys forbedres synet ZEISS lancerer et nyt brilleglaskoncept for et bedre syn: Få et klarere, skarpere og mere afslappet syn om natten og under dårlige lysforhold.

Kørsel + mobilitet 24-11-2017

Tags:

Brillens historie Fra deres oprindelse som "læsesten" til lifestyle accessoires
Ofte stillede spørgsmål om ZEISS Digital Lenses

Kørsel + mobilitet 16-10-2017

Tags:

Lev livet fuldt ud og få et afslappet syn Lær vores nye serie brilleglas at kende, specielt til mennesker i 30'erne og 40'erne, som regelmæssigt bruger digitale medieenheder. ZEISS Digital Lenses er den manglende brik mellem enkeltsyn og progressive brilleglas!

Kørsel + mobilitet 16-10-2017

Tags:

De bedste brilleglas til kørsel – Nå frem i sikkerhed Tilpassede glas til kørsel gør ikke alene kørslen mere afslappet, men øger også sikkerheden betydeligt. Men hvad bør forbrugere være opmærksomme på ved køb af kørebriller?
Derfor kan et ekstra par briller betale sig Et ekstra par briller vil i mange situationer være det vigtigste tilbehør, du kan eje.

Kørsel + mobilitet 16-10-2017

Tags:

De rigtige brilleglas for motorcyklister Større trafiksikkerhed: Kør med de rigtige briller

Kørsel + mobilitet 16-10-2017

Tags: Solbriller

Om at udvikle brilleglas til bilkørsel Et kig bag kulisserne: Hvordan ZEISS udviklede DriveSafe
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig