Hos optikeren: Det er naturligvis en tillidssag, at din optiker træffer de rigtige valg for dig!

Optikerens viden og ekspertise er essentielt vigtig for dit køb af brilleglas

Alt for ofte betragter man briller som et nødvendigt onde: Vi opdager, at vi ikke ser så godt som før, vi får lavet en synstest og får derefter de passende brilleglas tilpasset af optikeren. Det koster vores værdifulde tid og penge. Og nogen gange er vi ikke helt tilfredse med resultatet, når vi får vores nye briller.

Vores øjne er vores vigtigste sanseorgan. Dårligt syn forringer vores livskvalitet og kan endda være til fare, f.eks. i trafikken eller på arbejdet. Desværre undervurderes behovet for et godt syn ofte.

Briller er forskellige for hvert enkelt menneske. Inden et brilleglas produceres, er der ingen der ved, hvor godt brugeren rent faktisk kommer til at se med det, eller hvor tilfreds han eller hun vil blive med sine nye briller i hverdagen. Selvom demoer og test af de rigtige brilleglas i prøvebrillerne kan give en fornemmelse af, hvordan synskvaliteten med de færdige briller vil blive, er det alligevel umuligt at afprøve det færdige produkt på forhånd!

Det afgørende er, at optikeren anbefaler det produkt, der passer bedst muligt til dit personlige synsproblem, dine synsvaner og selvfølgelig til din pengepung. Med andre ord, så er optikerens arbejde, på samme måde som en læges, en tillidssag. Her er et par tips og gode råd fra ZEISS SE BEDRE om, hvordan du skal forberede dit besøg hos optikeren, og hvordan du kan sikre dig, at du får den rigtige rådgivning. Det er vores mål, at du skal glæde dig over dit syn med dine nye briller på samme måde, som du kunne med dit naturlige syn, inden du havde brug for briller.

Tjekliste, når du køber nye briller

Læsebriller, afstandsbriller, progressive briller, sportsbriller eller arbejdsbriller: Hvad har du brug for at vide?

Synsproblemer trods nye briller?

Du skal måske vænne dig til dine nye briller for at få mest muligt ud af dem

Sundhed + forebyggelse 16. okt. 2017

Tags:

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!
Test dit syn - prøv vores online-synstest Test online på denne side, om det er på tide at få dine øjne testet af en optiker igen.
For kraftige, for svage eller dårligt tilpassede: Hvad kan de forkerte brilleglas gøre ved vores øjne? Flere klager kan føres tilbage til trætte øjne

Forstå synet 20. maj 2019

Tags: Hos optikeren

Alt hvad du bør vide om dine nye præcisionsglas fra ZEISS Øjeblikket, hvor din rejse mod et bedre syn begynder.

Se bedre med ZEISS 29. nov. 2017

Tags: Hos optikeren

ZEISS på dit brilleglas Graveringen - din garanti, vores løfte

Forstå synet 16. okt. 2017

Tags: Hos optikeren

Bedre livskvalitet og større uafhængighed: Bedre syn med forstørrende synshjælpemidler Hvilke muligheder findes der, når et par briller ikke længere er nok?
Disse brillestel er foran Hvilke stel er populære i år? Og hvem klæder de bedst?
Livet har alt for meget at byde på til kun at se det gennem et par briller Hvis du er, som folk er flest, har du sandsynligvis mere end et par sko i skabet - men har du et par ekstra briller?

Livsstil + mode 16. okt. 2017

Tags: Hos optikeren

Kan forkerte briller eller dårligt lys skade øjnene? Læs her, hvad der sker, når øjnene skal arbejde for hårdt
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig