Derfor kan et ekstra par briller betale sig

Et ekstra par briller vil i mange situationer være det vigtigste tilbehør, du kan eje.

Det er ikke luksus, bare en rigtig god ide. Et ekstra par briller giver ikke kun mening, når du vil ændre din stil og til hvis du skulle miste eller glemme dine almindelige briller. Til dem, der lider af presbyopi eller bruger kontaktlinser, og til arbejde foran computeren, beskyttelse imod solen eller ved sport vil et ekstra par briller tit være det eneste, som kan give dig et perfekt og afslappet syn.

Det er ikke luksus, bare en rigtig god ide. Et ekstra par briller giver ikke kun mening, når du vil ændre din stil og til hvis du skulle miste eller glemme dine almindelige briller. Til dem, der lider af presbyopi eller bruger kontaktlinser, og til arbejde foran computeren, beskyttelse imod solen eller ved sport vil et ekstra par briller tit være det eneste, som kan give dig et perfekt og afslappet syn.

Det er en nødvendighed med et ekstra par briller til kontaktlinsebrugere

Kontaktlinsebrugere burde overveje at købe et ekstra par briller af høj kvalitet. Disse kan især være nyttige på rejser eller i ferien. En kontaktlinse mistes nemt. Så er ferien for dem, der ikke kan se uden, ikke så sjov mere. Især fordi det kan være svært at finde et nyt par, når man er på ferie i udlandet.

Kontaktlinsebrugere synes normalt også, at det er afslappende at bruge briller i stedet for kontaktlinser om aftenen i hjemmet. Prøv det selv.

Et ekstra par briller til at supplere progressive brilleglas til mennesker med aldersrelateret langsynethed

Brugere af progressive brilleglas synes ofte, at det er rart med læsebriller som et ekstra par briller, da det store synsfelt beregnet til nære afstande garanterer en afslappende læseoplevelse.

Det er måske ikke alle, der har hørt, at et ekstra par briller også kan hjælpe dig med koncentrationen på arbejdet ved at give et mere afslappet syn. Hemmeligheden er M.I.D. Forkortelsen står for "Maximum Intermediate Distance" (maksimal mellemafstand). Det er en ny teknologi udviklet af Carl Zeiss Vision til at bedømme den maksimale fokusafstand for enkelte brillebrugeres særlige behov. Det gør det muligt at justere ZEISS-brilleglas efter den synsskarphed og det synsområde, hver brillebrugers unikke arbejdsforhold kræver. Resultatet: brilleglas med et meget stort synsfelt ved nære og mellem afstande (imellem en og fire meter), der giver et optimalt syn. Dette gør det muligt at se og yde dit bedste på arbejdet med netop det synsfelt, dit arbejde kræver.

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!

Solbriller af høj kvalitet: et ekstra par briller til solbeskyttelse

Solbriller er en særlig vigtig brilletype at have som et ekstra par. De er meget mere end modetilbehør - de beskytter dine øjne imod farlig UV-stråling. Præcisionssolbrilleglas fra ZEISS kan fås til alle styrker. Forskellige farvenuance, polariseringer og farver kan vælges skræddersyet efter dine individuelle behov. Gode brilleglas absorberer mindst 99 procent af strålingen. Polariserede glas blokerer for reflekterende lys, såsom reflekteret lys fra vandets overflade.

Bedre syn i bevægelse: et ekstra par briller til sport

Sportsbriller skal være stærke, brudsikre, lette og behagelige. Alt efter sportsgrenen kan de udstyres med en bred række af særlige egenskaber, såsom farver, polariserende filtre eller kurvede brilleglas.  

Der findes ingen universel sportsbrilletype. Til stort set enhver form for sport findes der optimale briller og passende brilleglasegenskaber. Fortæl din optiker, hvilken sport du dyrker, og beskriv præcist, hvad du vil have ud af dine sportsbriller.

Det er sandt i enhver situation: Dem med et ekstra par briller inden for rækkevidde er på den sikre side. Vær sikker på, at dine erstatningsbriller er lige så godt tilpassede til din nuværende styrke, som dine almindelige briller er.

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

Se så klart, at du næppe tror dine egne øjne - selv i mørke og dårligt lys forbedres synet ZEISS lancerer et nyt brilleglaskoncept for et bedre syn: Få et klarere, skarpere og mere afslappet syn om natten og under dårlige lysforhold.

Kørsel + mobilitet 24-11-2017

Tags:

Ofte stillede spørgsmål om ZEISS Digital Lenses

Kørsel + mobilitet 16-10-2017

Tags:

Lev livet fuldt ud og få et afslappet syn Lær vores nye serie brilleglas at kende, specielt til mennesker i 30'erne og 40'erne, som regelmæssigt bruger digitale medieenheder. ZEISS Digital Lenses er den manglende brik mellem enkeltsyn og progressive brilleglas!

Kørsel + mobilitet 16-10-2017

Tags:

De bedste brilleglas til kørsel – Nå frem i sikkerhed Tilpassede glas til kørsel gør ikke alene kørslen mere afslappet, men øger også sikkerheden betydeligt. Men hvad bør forbrugere være opmærksomme på ved køb af kørebriller?

Lignende produkter