Lev livet fuldt ud og få et afslappet syn Lær vores nye serie brilleglas at kende, specielt til mennesker i 30'erne og 40'erne, som regelmæssigt bruger digitale medieenheder.

ZEISS Digital Lenses er den manglende brik mellem enkeltsyn og progressive brilleglas!

Det er svært at forestille sig vores liv uden digitale medieenheder, med alle de værktøjer og informationer, de giver os adgang til. Lige fra at tjekke e-mails på farten, opdatere Facebook-status til at tjekke vejrudsigten, togplanen eller at sende et billede. Det er dog ikke kun muligheden for at være koblet på hvor som helst og når som helst, der har undergået en revolution, det samme gør sig gældende for vores syn.

Vores øjne skifter konstant mellem forskellige synsafstande. Mange af de 30 til 40-årige, som bruger meget tid på smartphones og tablets, oplever at deres øjne hyppigt er irriterede, overanstrengte og trætte. Vores syn og visuelle opfattelsesevne begynder at svækkes, vores øjne bliver stressede, og det samme gør vi selv.

Men jeg kan da umuligt have brug for progressive brilleglas allerede?!?

Friske og raske mennesker i 30-40-årsalderen føler sig ofte ikke klar til at begynde at bruge progressive brilleglas, og det er der heller ingen grund til. ZEISS har nemlig udviklet en serie af brilleglas, som er specialudviklet til behovene hos brugere af digitale medieenheder i 30-40-årsalderen. Hvad enten du slet ikke har brugt briller før, eller blot skifter fra briller med enkeltstyrke, giver ZEISS Digital Lenses dig et behageligt syn både ved nær-og middelafstand, dette kombineret med uovertruffen skarphed ved alle synsafstande. ZEISS Digital Lenses hjælper mennesker som lider af overanstrengte øjne til at udvikle et smartere og mere behageligt syn, og til at overkomme de udfordringer, de mødes af i hverdagen.

Skarpt og afslappet syn hele dagen uden trætte øjne. Vær på højde med alt, hvad dine øjne skal klare i dag - med ZEISS SmartLife Lenses.
Skarpt og afslappet syn hele dagen uden trætte øjne. Vær på højde med alt, hvad dine øjne skal klare i dag - med ZEISS SmartLife Lenses.

Nemme at vænne sig til og kan fås til en overkommelig pris

Holdet bag ZEISS produktudvikling har fokuseret særligt på det visuelle behov hos mennesker, der ofte bruger mange timer i selskab med en smartphone eller tablets. De har taget højde for arbejdsstillingen, afstanden mellem øjnene og enheden, samt det konstante skift af fokus mellem forskellige synsafstande.

Ideen var at skabe et brilleglas, der garanterer et behageligt og afslappet syn dagen igennem. Resultatet blev et nyt design, hvor brilleglasset er mere end blot brilleglas med enkeltstyrke, men samtidig meget forskelligt fra progressive brilleglas. Målet var nemlig ikke blot at sikre et behageligt syn, men samtidig at opnå øjeblikkelig brugertolerans, samt at yde fremragende visuel skarphed ved alle synsafstande, det hele til en fair og overkommelig pris. De lykkedes med projektet.

Sådan kan ZEISS Digital Lenses hjælpe dig:

  • ZEISS Digital Lenses sikrer et afslappet syn samt fremragende visuel skarphed når du bruger smartphones og tablet-pc'er, hvilket gør det lettere for dine øjne at fokusere.
  • Behageligt nærsyn lader dine øjenmuskler slappe af, samtidig med at synet forbliver skarpt.
  • Hurtig og nem tilvænning, fremragende brugertolerans, nem tilvænningsproces selv for det utrænede øje.
  • ZEISS Digital Lenses egner sig til enhver situation dagen igennem - hvilket helt overflødiggør besværet med at skifte mellem forskellige briller.

ZEISS Digital Lenses – forsøgt og betroet.

Effektiviteten af ZEISS Digital Lenses er dokumenteret via stresstest udført med brug af smartphones og tablets. Mere end 90% af de adspurgte personer var 4 gange så tilfredse med reduktionen i symptomerne på overanstrengte eller trætte øjne.

Lad dig teste for digital øjentræthed!

Nogle gange lægger vi slet ikke mærke til, hvor stor en belastning vores øjne udsættes for i løbet af en dag. Vores syn skifter konstant mellem genstande tæt på (bøger, smartphone), mellemafstand (navigationsenheder, pc) og afstand (kørsel), og vores øjne omstiller sig hele tiden efter disse skiftende forhold.

Med alderen mister linserne og musklerne i vores øjne gradvist elasticiteten, hvilket forringer vores øjnes evne til automatisk at fokusere klart ved forskellige afstande. Belastningen og trætheden som følge heraf, fører til stress både for os og vores øjne.

En ZEISS digital synstest hos din ZEISS optiker kan fortælle dig hvor stressede dine øjne er, og hvad du kan gøre for at afhjælpe problemet.

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

Ofte stillede spørgsmål om ZEISS Digital Lenses

Kørsel + mobilitet 16-10-2017

Tags:

Hvad er den bedste måde til udvikling af brilleglas, der helt præcist opfylder vores behov i en moderne digital livsstil? SE BEDRE har interviewet Timo Kratzer fra ZEISS Vision Care for at få mere at vide om udviklingen af Digital Lenses

Kørsel + mobilitet 16-10-2017

Tags:

Lignende produkter