Se bedre med progressive brilleglas

I ZEISS sortiment af progressive brilleglas finder du den rette løsning – også til dem, der skal have progressive brilleglas for første gang

Vi har alle hørt historier om nogen, som har haft problemer med at vænne sig til deres nye progressive brilleglas – svimmelhed, hovedpine, nakkesmerter, trætte øjne ... og, selvfølgelig faren for at snuble på trappen. Nogle mennesker føler ikke, at deres nye briller er komfortable, selv efter flere ugers brug. Det er grunden til at førstegangsbrugere har en tendens til at gå uden om progressive brilleglas. Så, hvad skal du være opmærksom på, når du skal købe dine første progressive brilleglas?

Det sker for os alle før eller siden. Vores øjne mister gradvist evnen til at læse. Pludselig kan vi hverken læse tekster på tæt hold eller genkende ting på afstand. Det er tid til at få et par nye briller med progressive brilleglas. Disse højteknologiske brilleglas giver os mulighed for at se klart på afstand og tæt hold – og selvfølgelig også på alle mellemafstande, takket være et specielt glasdesign. Men som ved alle tekniske produkter, er der stor forskel på kvaliteten. Et progressivt brilleglas fungerer kun optimalt, hvis det giver brillebrugeren et godt og komfortabelt syn, og er skræddersyet til brillebrugerens ønsker og behov.

Det er specielt vigtigt for personer, der skal bruge progressive brilleglas for første gang, at brilleglassene er nemme at vænne sig til.

ZEISS tilbyder fire forskellige typer af progressive brilleglas, så optikeren kan tilbyde dig den brilleglasløsning, som passer bedst til dig og dine behov - du kan vælge mellem forskellige kvaliteter, afhængig af din styrke og hvad du skal bruge brillerne til.

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!

Synsløsninger for arbeidsplassen når man har fylt 40

Du kan altid forvente lidt mere, hvis du vælger ZEISS progressive brilleglas. Er det virkelig rigtigt?

Det er absolut vores overbevisning; du skal kunne nyde godt af et naturligt og afslappet syn takket være dine nye brilleglas. For at opnå en maksimal synskomfort, skal de følgende fire faktorer være opfyldt - det er de i alle ZEISS progressive brilleglas:

  • Hurtigst mulige tilvænning og umiddelbar oplevelse af komfort (også kaldet spontan tilvænning)
  • Blød overgang mellem afstands-, mellem- og nærområde
  • Et perfekt syn på alle afstande
  • Maksimal udnyttelse af synsområderne: På grund af det progressive glasdesign og overgangen mellem nær- og afstandsområdet, vil alle progressive brilleglas have nogle områder, som ikke giver et klart syn. Jo bedre kvaliteten er på de progressive brilleglas desto mindre vil de uklare zoner være.

Forskellige typer progressive brilleglas

Uanset hvor meget erfaring og forskning, der bliver lagt til grund for vores progressive brilleglas, vil vores fokus altid være dig som slutbruger. Vi har alle individuelle synsbehov, og dette påvirker også, hvad vi kan forvente af vores nye brilleglas, og hvad vi skal betale for dem. Det vigtigste for optikeren er at finde den perfekte brilleglasløsning til dig – uafhængig af om du vil have brandede brilleglas til en attraktiv pris eller individuelt tilpassede brilleglas, som er skræddersyet til netop dine behov.

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

De bedste brilleglas til kørsel – Nå frem i sikkerhed Tilpassede glas til kørsel gør ikke alene kørslen mere afslappet, men øger også sikkerheden betydeligt. Men hvad bør forbrugere være opmærksomme på ved køb af kørebriller?
Tips til bedre komfort ved brug af progressive brilleglas Praktisk talt alle kan hurtigt vænne sig til korrekt tilpassede progressive brilleglas.
Om at udvikle brilleglas til bilkørsel Et kig bag kulisserne: Hvordan ZEISS udviklede DriveSafe
Brilleglasset som giver en mere afslappet kørsel Hvordan brilleglas fra ZEISS kan gøre det mindre stressende og mere sikkert at køre bil.

Lignende produkter