Kurvede, smalle eller farvede: Brilleglas fra ZEISS opfylder alle forventninger!

Smarte stel & kvalitetsbrilleglas? En udfordring, som kræver ultimativ optisk know-how

På de fashionable catwalks i de førende modemetropoler får vi for hver ny sæson et fascinerende glimt af de kommende trends. Det gælder selvfølgelig også for brillemoden. Med deres kreative nyskabelser stiller designerne gang på gang brilleglasproducenterne overfor store udfordringer: Hvordan kan det lade sig gøre at kombinere de ekstravagante nye design med optimal optisk kvalitet? De kurvede sportsglas fra ZEISS er et mønstereksempel på perfekt optimeret samspil mellem stel og glas.

Med eller uden styrke, med eller uden farve, standard eller kurvede – rammerne for det mulige i brillernes verden udvider sig konstant for tiden. Briller til hverdagsbrug, modeprægede briller, fritids- og sportsbriller findes i et utal af variationer og udformninger. Det betyder, at alle kan finde den helt rigtige model, der passer perfekt til udseende og livsstil. Alt er tilladt. Men hvad med glassene? Er de ligeså alsidige? Som ekspert i dynamiske synsløsninger tilbyder ZEISS innovative glas med fremragende præcision – og dette omfatter selvfølgelig også hensyntagen til mode og stil.

Sublime kurver

Tidligere så man udelukkende kurvede design i forbindelse med sportsbriller og solbriller. Men sådan er det ikke mere! Så nu skal alle, der vil være med på moden, spidse ører og høre godt efter: Kurvede brillestel er definitivt blevet 'must-haves'. Disse dynamiske brillestel bruges i dag af ægte individualister, som stiler efter en kombination af top-design og fremragende funktionalitet.

Uanset om der er tale om designerstel, mode- eller sportsstel – så stiller kurvede glas altid særlige krav til den optiske optimering og til produktionen af glassene. For at kunne indarbejde den enkelte brillebrugers personlige styrke perfekt er der behov for specialiseret optisk know-how og førende teknologier for at forhindre de afvigelser, der som følge af fysikkens love især opstår i de perifere områder brilleglassene. For at afhjælpe dette har ZEISS udviklet glas med et innovativt optisk design, som giver optimal præcision: ZEISS SPORT til kurvede stel. Disse glas, der både fås som flerstyrke- og enkeltstyrkeglas, giver maksimal synskomfort også i stærkt kurvede stel. Og når vi nu taler om komfort: Stellets buede form sikrer, at det slutter tæt til mod ansigtet, så øjnene beskyttes mod træk under sportslige aktiviteter. Så nu kan du cykle, vente på bussen på et blæsende stoppested eller nyde turen i pariserhjulet, uden at dine øjne løber i vand. Kan man forene komfort og design på en bedre måde?

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!

Jo lettere, desto bedre

Letvægts aluminium- eller titaniumstel er altid på mode. Men hvad nytter selv det letteste stel, hvis glassene i sig selv gør brillerne unødigt tunge? ZEISS har svaret – tynde præcisionsglas, som stort set ikke mærkes. For at glassene skal kunne tåle hverdagens strabadser, anbefaler vi endnu en ZEISS innovation: Takket være DuraVision® Platinum teknologien kan ZEISS-glas forsynes med en speciel overfladebehandling. Denne overfladebehandling giver fremragende beskyttelse mod ridser og reducerer irriterende reflekser på glassets overflade – så brugeren kan glæde sig over et klart og perfekt syn så længe som overhovedet muligt!

Digitale specialister

Den digitale verden konfronterer vores øjne med specielle udfordringer: De skal konstant skifte mellem digitalt udstyr og afstandssyn. Når man har nået en vis alder, kan dette betyde stress for øjnene – også selv om man hidtil ikke har haft brug for flerstyrkeglas. ZEISS har fundet en anden smart løsning, som kan være en støtte ved de stigende krav, som vores øjne i dag skal leve op til: ZEISS Digital Lenses støtter øjnene i nærområdet (f.eks. ved brug af en smartphone) og giver samtidig klart uhindret syn på alle andre synsafstande. Dette kan i høj grad reducere overanstrengelse af øjnene – og dine øjne får en væsentlig mere afslappet arbejdsdag! Disse glas er det perfekte valg til den digitale verden.

Eksperter for farve

Retro-stel er det helt store hit i øjeblikket. Uanset om du vælger et rundt stel, katteøjne-stel eller pilotbriller – glassene fra det nye ZEISS sortiment med farvede glas gør dem absolut unikke. Farverne i vores sortiment er præcist afpasset til de stilarter og trends, som modedesignerne i øjeblikket fokuserer på. Og hvis du ønsker det, kan du få fremstillet helt dit eget "mix". Farvede glas har mange fordele: De kan forøge kontrasten, reducere blænding, skjule afslørende rynker, forbedre synskomforten og helt enkelt få os til at føle os godt tilpas. Med andre ord: De er perfekte som prikken over i'et for dit moderigtige look. Flere oplysninger.

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

Hvad du som brillebærer bør huske inden ferien Her er vore tips til en afslappet ferie

Livsstil + mode 16-10-2017

Tags:

Maksimal komfort med ultratynde, superlette briller Less is more! Disse tips er nøglen til ultralette brilleglas og stel
Mini stilguide med et enormt perspektiv: Briller og mode – et godt match Disse tips garanterer dig et iøjnefaldende look til enhver lejlighed

Livsstil + mode 16-10-2017

Tags: Brillemode

Super tyndt, super let, super syn Optimering af midtertykkelsen gør brilleglassene endnu bedre: Se mere og se bedre ud på samme tid

Livsstil + mode 16-10-2017

Tags:

Lignende produkter