Smarte tynde brilleglas med højt brydningsindeks

Bedre syn og godt udseende takket være ekstra tynde, superlette innovative brilleglas

I almindelighed gælder det, at jo større synsfejl, jo tykkere og tungere er brilleglassene. Det skaber blandt andet kosmetiske problemer for nær- og langsynede. Men dette er ikke tilfældet med plastglassene med højt brydningsindeks fra ZEISS.

Særlige plastmaterialer og optimeret glasdesign gør de innovativt fremstillede glas med et højt brydningsindeks fra ZEISS behagelige og samtidig smarte og elegante. Sammenlignet med traditionelle brilleglas er disse glas op til 40 procent tyndere, hvilket giver en vigtig æstetisk fordel. Dybest set forvrænger glas til nær- og langsynede den måde, andre ser vores øjne på.

En langsynet brillebærer vil få temmelig forstørrede øjne med tykke plusglas. Denne effekt kaldes udstående øjne, og den får øjnene til at se ud, som om de buler ud.

I modsætning hertil får minusglas øjnene på nærsynede til at syne mindre og gør deres ansigtstræk mere snævre bag glassene. Ingen af disse effekter er ønskværdige for brillebæreren og kan have en uheldig indvirkning på deres udseende.

Glassene med højt brydningsindeks tager fat på begge problemer. Det plastmateriale, som anvendes til fremstillingen, samt et perfekt optimeret glasdesign garanterer et helt naturligt udseende og en uovertruffen komfort, uanset styrke. Det bedste valg for brillebærere med svære synsproblemer er de supertynde Clarlet® glas fra ZEISS, som også fås i et asfærisk fladt design.

Fordelen ved asfæriske glas er, at de er tyndere og som regel fladere end traditionelt fremstillede glas, men har samme korrektionsniveau og giver et fremragende synsresultat.

Genial løsning også til progressive glas

Smarte tynde brilleglas med højt brydningsindeks
Det bedste valg for brillebærere med svære synsproblemer er de supertynde Clarlet® glas fra ZEISS

De, der bruger progressive glas med glidende overgang fra læsefelt til afstandsfelt, får det bedst mulige syn takket være glassene med højt brydningsindeks fra ZEISS. Uanset hvilken styrke du bruger, giver glassene med højt brydningsindeks dig det bedste syn og udseende sammen med et smart og moderne brilledesign.

Glassene med et højt brydningsindeks fås desuden også som farveskiftende. Glas med et højt brydningsindeks fra ZEISS med PhotoFusion tilpasser sig automatisk til skiftende lysforhold. Den perfekte løsning for folk, der bevæger sig meget rundt og betragter deres briller som en konstant følgesvend.

Tynde og lette brilleglas

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

Hvordan solbriller fremstilles Hvilke trin omfatter fremstillingen af et par solbriller? Læs mere om, hvilke materialer der bruges til fremstilling af solbriller, og hvordan designere fører deres ideer ud i livet.

Livsstil + mode 03-07-2018

Tags: Solbriller

Moderigtige solbriller og deres historie Hvert årti har sin egen signatur, hvad angår stil.

Livsstil + mode 03-07-2018

Tags: Solbriller

Lynhurtig mørk. Hurtig lys igen: Farveskiftende brilleglas fra ZEISS Udenfor i solen eller indendørs: 24 timers fremragende syn med PhotoFusion farveskiftende brilleglas fra ZEISS.

Livsstil + mode 24-11-2017

Tags: Solbriller

Kurvede, smalle eller farvede: Brilleglas fra ZEISS opfylder alle forventninger! Smarte stel & kvalitetsbrilleglas? En udfordring, som kræver ultimativ optisk know-how

Livsstil + mode 16-10-2017

Tags:

Lignende produkter