Min synsprofil – synsprøven fra ZEISS,
som virkelig gør en forskel

Bestem dine personlige synsvaner, og find din individuelle brilleglasløsning fra ZEISS

'Min synsprofil fra ZEISS' viser, hvilke udfordringer dine øjne udsættes for i hverdagen, og hvilke brilleglasløsninger fra ZEISS der kan hjælpe dig til at klare dem.

På grundlag af oplysningerne om din personlige livsstil udarbejdes en synsprofil, som hjælper din optiker til at rådgive dig optimalt, når du næste gang har brug for det. I kombination med resultaterne af en øjenundersøgelse får du en ZEISS brilleglasløsning, som er skræddersyet præcist til din personlige livsstil og dine synsvaner.

Vores øjne er ikke skabt til den moderne verden

Der er mange grunde til, at oplysningerne om din personlige livsstil og dine synsvaner er så vigtige for din ZEISS optiker.

I de senere år har udviklingen af nye teknologier og digitalt udstyr ændret vores liv dramatisk, såvel i vores private liv som på arbejdspladsen. I gennemsnit tilbringer vi fire timer hver dag med at se på vores smartphone, tablet eller TV-apparat. Vi ser på vores mobiltelefon hele 80 gange om dagen! Med stigende tendens.

De forøgede krav til øjnene gør sig også gældende ved bilkørsel. Selvfølgelig er dårligt vejr og svagt lys samt irritation som følge af blænding stadigvæk en udfordring for øjnene, men den stigende anvendelse af navigationsudstyr i bilerne kræver, at øjnene konstant må skifte mellem nær- og fjernområdet for at fokusere på oplysningerne på de små displays. Det kræver utroligt meget af øjnene, hvad der også - fra en alder på 30 år og opefter - kan medføre øjentræthed.

Disse teknologiske fremskridt har ikke alene revolutioneret den måde, vi lever på, men udsætter også vores øjne for en stadig stigende grad af stress - både i vores private liv og på arbejdet.

Bestem dine synsvaner

ZEISS har udviklet et værktøj til synsanalyse, som kan bruges til at bestemme dine personlige synsvaner. Min synsprofil fra ZEISS finder frem til dine synsbehov ud fra følgende aktiviteter i hverdagen:

  • Arbejdslivet
  • Hverdagsaktiviteter
  • Digitale aktiviteter
  • Mobilitet
  • Fritidsaktiviteter

Slutresultatet er din helt personlige synsprofil og en anbefalet brilleglasløsning fra ZEISS, som er skræddersyet præcist til dine synsvaner – alt sammen gratis og uforpligtende.

Du kan tage din personlige synsprofil med til en ZEISS optiker i dit lokalområde i form af et udprint eller som en QR kode. Optikeren vil derefter lave en synsprøve og en undersøgelse af dine øjne. På grundlag af Min synsprofil og øjenundersøgelsen kan optikeren rådgive dig og anbefale den ZEISS brilleglasløsning, som er mest velegnet til dine behov.

Min synsprofil

Bestem dine personlige synsvaner nu, og find din individuelle brilleglasløsning.