ZEISS på dit brilleglas

Graveringen - din garanti, vores løfte

Du forventer at finde et logo på dit brillestel. For du har jo valgt lige det design og netop det bestemte mærke. Sådan er det også, når du køber brilleglas, så derfor er ZEISS logoet på alle vores præcisionsbrilleglas så vigtigt. Det er din garanti for, at du har fået ægte ZEISS-glas.

Det er vigtigt, at du altid med det samme kan se, at dine briller er monteret med ZEISS-glas - for en helt unik synsoplevelse. Vores mål er at give dig et optimalt syn – hver dag, hvert øjeblik – så du frit kan nyde alle livets glæder. At vi kan opfylde dette løfte, skyldes vores unikke know-how på alle optikkens områder, vores forskning og vores lidenskab for klart syn. Vores varemærke - vores løfte om kvalitet: Dine ZEISS præcisionsbrilleglas forener alle disse faktorer.

Men ZEISS varemærket skal ikke virke påfaldende: Det skal kun ses af dig og af den person, du taler med. Det er diskret, men stadigvæk synligt i visse belysninger - og det kommer aldrig til at genere dit syn. Den laser, vi bruger til indgraveringen i brilleglasset, arbejder med en bølgelængde, som kun bevirker en minimal indtrængning i materialet. Du kan slet ikke mærke den på glassets overflade.

Jeg kan ikke finde et ZEISS “Z” på mine brilleglas.

Hvordan ved jeg, at jeg har fået ægte ZEISS-glas?

Du kan finde ZEISS varemærke på brilleglasset i form af det traditionelle logo eller i form af et stiliseret ZEISS Z.

ZEISS logo:
Hvis din optiker på forhånd lader os vide, hvilket brillestel du har valgt, kan vi indgravere ZEISS logoet.

Z på brilleglasset:
Hvis vi ikke ved, hvilket stel du har valgt, forsyner vi dine brilleglas med et stiliseret Z, når vi producerer dem.

I sjældne tilfælde kan det ske, at Z-indgraveringen ikke står lodret, når glasset er blevet monteret i brillestellet. Det kan skyldes den individuelle fremstilling af brilleglassene, eller at en del af brilleglasset måtte fjernes for at indpasse det i brillestellet. I så fald kan du bede din ZEISS optiker om et ZEISS certifikat som garanti for, at dine brilleglas virkelig er de godkendte ZEISS kvalitetsglas.
Hvis du ikke ønsker en gravering på dine brilleglas, skal du sige det til optikeren ved bestillingen.

Læs mere om de tekniske kvalitetsstandarder hos ZEISS.

Inden ZEISS-glas forlader vores produktionsanlæg, skal de igennem en streng kvalitetskontrol i henhold til særlige ZEISS standarder. Derfor har et brilleglas med varemærket ZEISS gjort sig fortjent til sit navn. Det er et synligt kvalitetstegn både for dig som kunde og for din optiker.

Den diskrete ZEISS lasergravering på dine mærkebrilleglas er din garanti for et optimalt komfortabelt syn. Tre førende teknologier, som giver brilleglas af topkvalitet:

  • Specielle filterteknologier på produktionsstedet sikrer råmaterialernes renhed.
  • Ekstremt streng kvalitetskontrol er garanti for et fremragende produkt.
  • Innovative teknologier til antirefleksbehandling giver optimal lystransmission.

Her er en liste over alle de egenskaber, som adskiller ZEISS-glas fra andre brilleglas - særligt gode grunde til at købe ZEISS-glas:

  • Der er ved lov fastsat minimumkrav for CE-mærkede brilleglas. ZEISS-glas er certificeret iht. DIN EN ISO 9001/2000. Kravene til denne certificering går langt videre end de lovmæssigt fastsatte minimumkrav og omfatter både høje kvalitetsstandarder for produktet og særligt strenge krav til kvalifikationerne af de medarbejdere, som er beskæftiget med fremstillingen af disse mærkebrilleglas.
  • ZEISS garanterer, at kvaliteten af det optiske billede bliver prioriteret højere end alle andre produktegenskaber. Det primære mål for ZEISS er, at du som bruger får et perfekt syn.
  • Kravene i de interne tests går langt videre end de krav, der er fastlagt i standarderne.
  • ZEISS garanterer, at ZEISS-glas udelukkende tilpasses af uddannede optikere for at sikre en ensartet kvalitet på alle områder.
  • ZEISS-glas kan også leveres med specielle styrker. Disse ZEISS-glas kan leveres med mange forskellige farvninger og overfladebehandlinger.
  • ZEISS brilleglassortiment bredt og alsidigt, så vi altid kan levere individuelle brilleglas til alle vores kundes behov.
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

For kraftige, for svage eller dårligt tilpassede: Hvad kan de forkerte brilleglas gøre ved vores øjne?

Forstå synet 20-05-2019

Tags: Hos optikeren

Identificering af synsproblemer
Brillens historie
ZEISS på dit brilleglas

Forstå synet 16-10-2017

Tags: Hos optikeren

Lignende produkter