Sport + fritid

Hvordan briller kan gøre din hobby eller sport endnu bedre.

Vores hobby- og sportsaktiviteter giver os nogle af de skønneste øjeblikke i livet. Et godt, ubesværet syn bidrager til, at vi får mest muligt ud af disse særlige øjeblikke. Brilleglas og brillestel til sports- og fritidsaktiviteter kan designes individuelt, så de passer præcis til den enkelte brillebrugers behov. Der er kun én ting, der tæller: Et optimalt syn, som giver dig maksimal glæde ved dine fritidsaktiviteter.

Her er nogle tips og gode råd til valg af de optimale briller til dine sports- og fritidsaktiviteter


80 procent af de indtryk, vi modtager fra omgivelserne, kommer ind gennem øjnene. Derfor er øjnene vores vigtigste sanseorgan. Når man dyrker sport, er et godt syn en absolut nødvendighed. Et dårligt syn betyder ikke kun, at man risikerer at ramme bolden forkert eller fejlbedømme målstregen. Det kan også give en følelse af usikkerhed og i værste fald endda være årsag til sportsulykker. Sportsbriller skal fungere endnu bedre end almindelige briller, og modstandsdygtighed og beskyttelse mod blænding ofte afgørende egenskaber. Og selvfølgelig stilles der helt andre krav til dine briller, når du kører en tur i din cabriolet på en solskinsdag, end på arbejdet eller til hverdag derhjemme. Din optiker kan hjælpe dig med at designe de bedste briller til din fritid. Optikeren kan afpasse dine briller efter dit personlige budget og dine personlige synsmæssige behov. SE BEDRE giver dig nogle tips og gode råd om valg af optimale sports- og fritidsbriller, som passer til dine behov. Har du spørgsmål om brilleglas til sportsaktiviteter eller til din yndlingshobby?
 

Polariserede solbriller: Behageligt syn uden forstyrrende blænding

SE BEDRE forklarer, hvordan polariserede glas reducer irriterende blænding for et optimalt syn.

Sportsbriller til en ny generation løbere: Nike Vision Vaporwing solbriller til løbesport

To stærke partnere, Nike Vision og ZEISS, er gået sammen i et teamwork for at skabe et par sportssolbriller til løbere, som vil til tops.

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!
Gør din præstation bedre med kvalitetssportsbriller i din egen styrke Optimalt syn for sportsfolk
Ikke alle solbriller er ens Se Bedre fortæller dig, hvad du bør vide om UV-beskyttelse, farvede glas, spejlglas, polariserede glas med mere, så du kan finde det rigtige par solbriller til dine individuelle behov.

Sport + fritid 25. jun. 2019

Tags: Solbriller

De bedste solbriller til sport Hvilke udfordringer står sportsfolk overfor, når de dyrker deres yndlingssport?
Bedre syn til vintersportsudøvere Mange skiløbere og snowboardere flyver nærmest i blinde ned ad skibakkerne, uanset om de bruger briller eller ej.
Vores 10 bedste tips til sportsbriller Hvad skal du have i tankerne, når du køber sportsbriller? Få mere at vide om hvordan du forbedrer din sportspræstation, samtidig med at du beskytter dine øjne.
Vinteren – den bedste årstid at læse på Den perfekte læsebrille vil gøre din yndlingsbog endnu mere spændende

Sport + fritid 16. okt. 2017

Tags:

Fungerer progressive brilleglas for jægere? Her ser vi på, hvad dine brilleglas kan gøre for dig, når du er på jagt.
De perfekte briller til golfspillere Nøglen til et bedre handicap
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig