Perfekt syn til alle vintersportfans

ZEISS præsenterer sin nye moderigtige kollektion af skibriller

 ZEISS præsenterer sin nye moderigtige kollektion af skibriller

Så er tiden inde igen; ski-og snowboardsæsonen er gået i gang. For enhver skiløber eller snowboarder er skibrillerne lige så vigtige som hastighed på pisten og den rette påklædning. Rettidigt til sæsonstart lancerer ZEISS sin nye moderigtige kollektion af mærkeskibriller.

Solen skinner, sneen knaser under dine ski, og pisten er en sand drøm. Får bare tanken om dette dig til at drømme om straks at indtage den første omgang puddersne, slalompiste eller langrendsløjpe? I så fald har vi noget til dig: de nye skibriller fra ZEISS. Skibriller skal være sporty, robuste og se smarte ud. De skal samtidig også garantere et fremragende syn under ekstreme forhold, det være sig skarpt sollys, blænding, eller sågar snefald på en overskyet dag - og det selv for vintersportsfans med briller. ZEISS skibriller lever op til alle disse krav.

Perfekt beskyttelse mod UV-stråler

Solens stråling er meget stærkere i sne og bjerghøjder, og sneskabte refleksioner intensiverer denne effekt yderligere. ZEISS skibriller er udviklet specielt med henblik på alpint skiløb, og beskytter dine øjne mod sol, sne og vind, og ikke mindst de særligt aggressive ultraviolette stråler, som findes i bjergkædernes højder. De yder 100 procent beskyttelse imod UVA og UVB-stråling fra solen op til 380 nanometer.

Kollektionen fra ZEISS - funktionel, sporty og moderigtig på samme tid

Hvad enten du befinder dig på pisten eller i åbent terræn, er på skitur med familien eller har kastet dig ud i en omgang ambitiøs snowboarding, kører styrtløb eller freestyle; ZEISS skibriller er det helt rigtige til alle vintersportsentusiaster. Du kan vælge mellem forskellige modeller til damer og herrer, såvel som modeller hvor linserne kan skiftes ud.

Når det gælder den reflekterende coating, kan du vælge mellem Flash Electric, Multilayer og den nye nuance ZEISS Sonar. Den reflekterende nuance Flash Electric er udviklet til at hjælpe dig med at få øje på bump, isglatte overflader og forhindringer under dårlige sigtbarhedsforhold - f.eks. i snevejr, slud eller gråvejr.. Den fås i en række forskellige nuancer for et syn med høj kontrast. Omvendt forholder det sig med Multilayer, som er udstyret med en reflekterende coating i flere lag. Det gør den perfekt til særligt skarpe lysforhold.

ZEISS SONAR er en innovativ linsenuance, som er udviklet af Carl Zeiss Vision Sunlens specielt med henblik på at forbedre synet i sne. Det sker ved at forstærke farve, lysstyrke og kontrast under alle lysforhold, selv ved høj hastighed. I modsætning til de sædvanlige blå blokeringsfiltre, benytter ZEISS sonar en ganske bestemt spektralkurve. Den dæmper også blåtoner, men lader samtidig stadig en vis mængde blåt lys nå øjet - mellem 380-500 nm - og dermed nok til at bæreren kan identificere bump og fordybninger i sneen.
Dette gør det sikrere at stå på ski og snowboard.

Alle skibrillerne fås desuden med ZEISS Sonar og herreudgaverne med polarisationsfiltre. ZEISS skibriller POL er en termoformet rosa linse som garanterer:

  • Reduktion af blænding fra sne og isbelagte overflader
  • Optimeret syn og visuel komfort
  • Forstærket kontrast og detaljer
  • Beskyttelse mod sollys

Clip-indlæg – perfekt syn for alle brillebrugere

Brillebrugere kan skam også drage fordel af et mere afslappet og behageligt syn med skibriller. Et clip-indlæg til individuelle brilleglas kan sættes fast på ZEISS skibrillerne på ingen tid, og garanterer dermed alle brillebrugere et perfekt syn.

Kollektionen af ski-og snowboardbriller fra ZEISS fås hos specialoptikere.

Kollektionen af ski-og snowboardbriller fra ZEISS

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!

Henvisninger om pleje og rengøring:

Du renser dine ZEISS ski-eller snowboardbriller ved hjælp af lunkent vand; hvis de er meget beskidte, kan du bruge et neutralt rengøringsmiddel. Skyl dem herefter hurtigt, og lad dem afsluttende lufttørre. Du må aldrig bruge organiske opløsningsmidler til at rense dine briller med. FORSIGTIG: Undlad at tørre eller skrubbe indersiden af linserne overdrevent. På den måde sikrer du at anti-dug-coatingen ikke ødelægges, og at overfladen ikke bliver ridset. Undgå at rense dine ski-eller snowboardbriller med vådservietter!

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

De bedste solbriller til sport Hvilke udfordringer står sportsfolk overfor, når de dyrker deres yndlingssport?
Bedre syn for sportsudøvere Sportsudøvere, både professionelle og amatører, nyder godt af specielle sportsbriller, som ikke kun er smarte!
Bedre syn til vintersportsudøvere Mange skiløbere og snowboardere flyver nærmest i blinde ned ad skibakkerne, uanset om de bruger briller eller ej.
Vores 10 bedste tips til sportsbriller Hvad skal du have i tankerne, når du køber sportsbriller? Få mere at vide om hvordan du forbedrer din sportspræstation, samtidig med at du beskytter dine øjne.

Lignende produkter