Polariserende brilleglas giver et bedre syn

Briller med polariserende brilleglas (SkyPol fra ZEISS) gør livet lettere: Du kan bruge dem som solbriller, kørebriller eller til fritidsaktiviteter som f.eks. skiløb, flyvning og vandsport.

Skiløbere og vandsportsentusiaster sværger til dem. Men disse glas er også perfekte til praktisk talt alle, som har briller: Brilleglas med polariserende effekt (f.eks. ZEISS SkyPol).

Polariserende solbrilleglas har den fordel, at de vandrette reflekser, der f.eks. kommer fra vandet eller en våd vejbane, når solen står lavt, fjernes af den særlige polariserende effekt i glassene, der udelukker lys fra vandrette flader. Det betyder bl.a. at øjnene slipper for hele tiden at skulle tilpasse sig til de skiftende lysforhold, og resultatet er mindre trætte øjne. Personer, der bruger disse brilleglas plejer at være meget mere afslappede og rigtig glade for deres briller.

Hvordan virker det polariserende filter?

Sollys er for det meste upolariseret, hvilket vil sige at lyset spreder sig i alle retninger. Når sollys reflekteres på en jævn overflade, f.eks. når solen rammer en våd vejbane, polariseres hovedparten af lyset vandret, hvilket betyder, at sollyset nu spreder sig meget horisontalt. Det polariseres med andre ord.
Reflekser fra polariserende lys kan føre til generende blænding. Med polariserende solglas fra ZEISS bliver reflekser fra det polariserende lys effektivt filtreret fra. Lodrette mikrofiltre blokerer for det reflekterende lys fra vandrette flader, som er det, der ofte blænder os. Generende reflekser reduceres dermed til et minimum. Det kan være rart især ved bilkørsel, vandsport og i mange andre situationer. Polariserende brilleglas er også meget velegnede til alle former for sejlsport og fiskeri. Med ZEISS SkyPol får du også en ekstra bonus: 100 % UV-beskyttelse!
Polariserende brilleglas gør dig mere tryg, men de giver dig også mange vigtige visuelle fordele: Takket være den specielle farvning af glasset, giver de et bedre kontrastsyn og en mere levende farvegengivelse. De polariserende brilleglas fra ZEISS fås i brune og grå farvenuancer.

Lys som reflekteres på våde vejbaner blænder SkyPol brilleglas reducerer generende blænding til et minimum og sikrer dig et perfekt syn selv under ekstreme lysforhold
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

Ikke alle solbriller er ens Se Bedre fortæller dig, hvad du bør vide om UV-beskyttelse, farvede glas, spejlglas, polariserede glas med mere, så du kan finde det rigtige par solbriller til dine individuelle behov.

Sport + fritid 25-06-2019

Tags: Solbriller

Lignende produkter