Synshjælpemidler til brug på arbejdspladsen: Når et bedre syn bare ikke er godt nok

ZEISS-præcisionslupper er til alle, der har brug for et skarpt øje på detaljen i deres arbejde

Telelupbriller er ideelle til professionelle såsom tandlæger eller finmekanikere, som har behov for at kunne opnå ultimativ præcision i deres arbejde, selv i de mindste objekter. Kun tilpassede løsninger, der indeholder den højeste tekniske præcision, kan sikre, at professionelle får, hvad de behøver i deres daglige arbejde: Et præcist syn helt ned til mindste detalje, der ikke udmatter.

Er du tandlæge, tandtekniker eller dermatolog, og foretager du mindre kirurgiske indgreb i din praksis? Er du finmekaniker, elektriker, restaurator, juvelér eller kosmetolog? Så ved du, hvor vigtigt det er at kunne se selv den mindste detalje med nøjagtighed og komfort. Hvilke forhold skal du være opmærksom på, når du køber en enhed til nedsat syn, og hvad er det sidste nye?

Synsfeltets størrelse er en afgørende faktor for enheder til nedsat syn, som skal bruges professionelt. Brugeren skal kunne se sit komplette arbejdsområde. Derfor skal synsfeltets størrelse optimeres på telelupbriller og hovedbårne lupper fra Carl Zeiss Vision.

ZEISS G 2.5 TTL med 2,5 x forstørrelse plus LED-oplysning og Saphiro2
ZEISS G 2.5 TTL med 2,5 x forstørrelse plus LED-oplysning og Saphiro2

Men Carl Zeiss Vision går skridtet videre: Enheden til nedsat syn skal tilpasses de personlige krav hos hver enkelt bruger. De nye og innovative G 2,5 TTL-telelupbriller er derfor udviklet som et Galilean Type-system, til hvilken det er muligt at få korrigeret både okular og de enkelte linser. Derfor er hvert G 2,5 TTL-telelupsystem unikt og indeholder optimal ZEISS-kvalitet. Din ZEISS-optiker vil tilpasse dine telelupbriller nøjagtigt efter dine centreringsdata. Dine tilpassede telelupbriller vil derefter blive specialfremstillet til dig på baggrund af disse data. Dette sikrer, at du får et billede med høj kontrast uden forstyrrelser.

ZEISS-telelupbriller
ZEISS-telelupbriller

Sidst men ikke mindst er det også meget vigtigt at kunne slappe af under arbejdet og ikke blive udmattet – til trods for, eller netop grundet brugen af en enhed til nedsat syn. Den optimale tilpasning af forstørrelsesgrad og arbejdsafstand sikrer en afslappet og næsten ret kropsholdning – uanset legemsstørrelse og arbejdssituation. ZEISS-telelupsystemer sikrer et behageligt arbejde og et perfekt udsyn til detaljer. Deres særlige stel med både brillestænger og hovedbånd sikrer, at disse systemer sidder perfekt på hovedet.

Saphiro2 LED-lyssystemet er et perfekt match til telelupsystemet fra Carl Zeiss Vision. Det yder en stabil, skyggefri og præcis oplysning med et meget klart dagslyslignende lys. Derudover er det et fjerlet system, som ikke generer brugeren. Systemet drives af et batteri.

Tjekliste: Kvalitetskriterier for enheder til lavt syn

  • Maksimal billedkvalitet,
  • og størst muligt synsfelt
    >> I og med, at synsfeltet indskrænkes, når graden af forstørrelse øges, er det ekstremt vigtigt at vælge den bedst mulige optik og den mindst mulige forstørrelse. Kun på denne måde kan man undgå hurtig øjentræthed.
  • AR-overfladebehandling for maksimalt syn
  • Lyst og klart oplysningssystem
  • Enheder til lavt syn tilpasses særlige opgaver og situationer og optimeres for at møde brugernes individuelle krav. Der tages højde for den optimale tilpasning af forstørrelse og arbejdsafstand for hver enkelt bruger.
  • Nem at bruge, pålidelig og praktisk at bære.
ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!

Se flere enheder til nedsat syn til professionelle brugere fra Carl Zeiss Vision

GTX-telelupbriller

Objekter på nær afstand kan ses stereoskopisk (fx i 3D) med 2 x eller 2,5 x forstørrelse. GTX-telelupbriller kan fås til flere fastlagte afstande på mellem 300 til 500 mm og kan korrigeres for nær- eller langsynethed. Som med almindelige korrigerende briller, tilpasses GTX-telelupbriller af en optiker.

GTX-telelupbriller
GTX-telelupbriller

KS-hovedbårne lupper

Den uovertrufne komfort ved brug af KS-hovedbårne lupper opnås med en bæreenhed (hovedbånd), som kan tilpasses alle hovedstørrelser og -former takket være dens alsidige justeringsmuligheder.

KS-hovedbårne lupper
KS-hovedbårne lupper
Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

For kraftige, for svage eller dårligt tilpassede: Hvad kan de forkerte brilleglas gøre ved vores øjne? Flere klager kan føres tilbage til trætte øjne

Forstå synet 20-05-2019

Tags: Hos optikeren

ZEISS på dit brilleglas Graveringen - din garanti, vores løfte

Forstå synet 16-10-2017

Tags: Hos optikeren

Hvad er et hæmmet syn? Det er ikke kun ældre mennesker, der påvirkes af synsproblemer. Denne artikel diskuterer, hvad der kan hjælpe synshæmmede og give fleksibilitet og glæde i livet
Test dit syn - prøv vores online-synstest Test online på denne side, om det er på tide at få dine øjne testet af en optiker igen.

Lignende produkter