Bedre syn og større velbehag på arbejdspladsen

ZEISS nye skærmbrilleglas giver dig et mere afslappet syn, hvad enten du arbejder ved et bord, ved en computer eller ved en produktionsmaskine.

Den moderne teknologi holder styr på vores liv og gør det nemmere, både derhjemme og på arbejdspladsen. Vi tilbringer en god del af vores tid med at benytte os af højteknologiske apparater og displays. De hjælper os til at være hurtigere og mere effektive. Hvis vi gerne vil beholde koncentrationen i længere tid ad gangen, når vi bruger computere, smartphones, bærbar pc'er eller andre apparater på arbejdet, har vi brug for et godt syn på korte til mellemlange afstande. Synsfeltet mellem en halv og fire meter er det synsfelt, vi bruger oftest i vores hverdag. Læsebriller og selv sofistikerede, progressive brilleglas er ikke optimale for dette synsafstand. Har du nogensinde overvejet at bruge briller, som er specielt skræddersyet til det arbejde, du laver?

Mange mennesker oplever, at det daglige arbejde skal klares hurtigere og hurtigere og at det bliver mere og mere varieret. Computere og andre apparater spiller en stor rolle på den moderne arbejdsplads. Som følge heraf er fortsat produktivitet i længere tid ad gangen yderst vigtigt. Vores syn spiller en afgørende rolle i dette, især når vi arbejder foran skærme og displays. Vores øjne skal kunne holde til anstrengelsen ved at se på korte- og mellemafstande i mange timer om dagen.

Du bruger måske allerede læsebriller eller progressive brilleglas på arbejdet. Vores eksempel viser dog, at du kan få en meget unaturlig holdning, når du bruger disse typer af briller.

Brug af læsebriller på arbejdet:

Brug af læsebriller på arbejdet

Læsebriller er optimale til meget korte afstande. For at kunne se teksten og billederne ordentligt rykker du automatisk tættere ind på skærmen. Når du gør dette, får du en dårlig holdning. Dette kan resultere i spændinger i nakke og ryg.

Brug af moderne, progressive brilleglas på arbejdet:

Brug af moderne, progressive brilleglas på arbejdet

Progressive brilleglas gør det muligt at se på alle afstande. Den nederste del af de progressive brilleglas gør det muligt at se genstandene tæt på. Når du arbejder foran en skærm, kigger du gennem brilleglassets nederste del, og for at muliggøre dette skal du løfte hovedet for at se tydeligt gennem denne del af glasset. Denne holdning er meget anstrengende for nakken og skuldrene over længere tid.

Nye ZEISS-skærmbrilleglas til et mere afslappet syn.

Nye ZEISS skærmbrilleglas til et mere afslappet syn

Nye ZEISS-skærmbrilleglas er skræddersyede til dine specifikke behov og giver en afslappet holdning. Disse brilleglas giver et meget bredt synsfelt fra korte til mellemlange afstande (mellem en halv meter og fire meter). Dette gør det muligt at se og yde dit bedste på arbejdet inden for netop det synsfelt, dit arbejde kræver. Dit hoved og nakke vil beholde en naturlig, afslappet holdning hele dagen lang.

Bedre syn med ZEISS-skærmbrilleglas

Takket være teknologien udviklet af Carl Zeiss Vision med henblik på at bestemme maksimale mellemafstande (Maximum Intermediate Distance = M.I.D.), kan ZEISS-skærmbrilleglassene tilpasses, så de fungerer til den enkeltes arbejdsområde. Vi tilbyder alt fra den enkle løsning til skræddersyede løsninger for at opfylde yderst præcise krav. Brilleglas er fremstillet på grundlag af den maksimale afstand, som den enkelte brillebruger skal kunne se på hver dag på arbejdspladsen. Det, man kalder M.I.D.-værdien, er den afstand, som brillebrugeren skal kunne se på klart og tydeligt.

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!

Der er fire forskellige versioner:

  • "Nært" skærmbrilleglas: Med dette design er den afstand, som brillebrugeren skal kunne se klart og tydeligt på, sat til to meter. Denne udgave er ideel for de, der arbejder mest på computeren, eller som læser meget.
  • "Rum" skærmbrilleglas: Med dette brilleglas er maksimum afstanden sat til fire meter, hvilket giver brillebrugeren mulighed for at se på læseafstand op til mellemafstand. "Rum"-versionen er designet til dem, som eksempelvis arbejder meget med kunder og samtidigt bruger en skærm.
  • NYHED – Skærmbrilleglasset "Bog": "Bog" er udviklet til at give øget fokus på læseområdet med en afstand på ud til en meter. Til sammenligning er læsebriller udvikler til en bestemt læseafstand, mens "Bog" tilbyder et markant større synsfelt, hvilket giver en mere afslappet læseoplevelse.
  • "Individuelt" skærmbrilleglas: Denne version er skræddersyet til brillebrugerens særlige behov. Den optimale maksimum synsafstand i rummet er defineret med en ekstrem præcision for brillebrugeren. Desuden bruges de individuelle måledata, de korte synsafstande ved arbejde og brillestellets mål til fremstillingen af disse brilleglas.

ZEISS-skærmbrilleglas kan ligesom dine progressive brilleglas, fås hos din ZEISS-optiker i forskellige design (skærmbrilleglas Plus, skærmbrilleglas Superb og skærmbrilleglas Individual) og med en bred variation af materialer og egenskaber.

ZEISS-skærmbrilleglas er ikke kun til arbejde

ZEISS skærmbrilleglas er ikke kun til arbejde

ZEISS-skærmbrilleglas hjælper dig også til at se bedre i din fritid, hvad enten du læser, ser fjernsyn, laver mad, surfer på nettet, chatter online eller spiller et musikinstrument. Din optiker hjælper dig gerne med at vælge den bedste løsning fra en række af ZEISS-skærmbrilleglas.

Syn på kontoret

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

Briller til erhvervsfolk – briller og stel af topkvalitet med individuel synskomfort Maksimal funktionalitet - briller til folk i erhvervslivet har en masse at leve op til.

Arbejde 16-10-2017

Tags: Skærmglas

Fuldt udsyn til computeren Specielle skærmbriller kan gøre dit arbejde lettere

Arbejde 16-10-2017

Tags: Skærmglas

Briller til piloter – perfekt syn, også over skyerne Både professionelle og amatør-piloter har brug for briller, der giver et klart syn, selv under ekstreme belysnings- og vejrforhold.

Arbejde 16-10-2017

Tags: Skærmglas

Uanset om du er tandlæge eller kosmetolog, kan du have perfekt, skarpt syn med profesionelle briller Nogle aktiviteter kræver ekstraordinære brilleglas, som yder mere. Den nyeste teknologi fra ZEISS hjælper dig med at se perfekt, selv på mikroskopniveau.

Lignende produkter