Briller til erhvervsfolk – briller og stel af topkvalitet med individuel synskomfort

Maksimal funktionalitet - briller til folk i erhvervslivet har en masse at leve op til.

Fra et møde ved skrivebordet, tjekke e-mails på en smartphone, hurtigt til lufthavnen, en kundemøde efter en to timers flyvetur og derefter tilbage igen: Sammen med en mobiltelefon, en bærbar computer og en dokumentmappe er briller ofte et af ​​de vigtigste redskaber for erhvervsfolk. Vi giver tips til, hvad der gør deres briller til de mest avancerede.

Naturligt syn ved alle afstande takket være individuelt tilpassede progressive brilleglas.

Som aktiv i erhvervslivet er du ofte nødt til at fokusere mellem nær- og mellemafstande: fra din pc til blokken, eller fra dokumentet til en person. Hvis du har brug for forskellig styrke fra afstand til nær, kan du med fordel bruge progressive brilleglas. Takket være den nye teknologi fra ZEISS kan dine brilleglas tilpasses, som var de skræddersyede til dig. Jo mere nøjagtigt det progressive brilleglas er tilpasset efter dig, dit syn og dit behov, jo mere funktionalitet opnås. Du opnår maksimal synskomfort samt naturligt og afslappet syn med individuelt tilpassede progressive ZEISS brilleglas.

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!

At se godt og se godt ud.

Brug god tid på at finde det perfekte brillestel. Lad din optiker rådgive dig grundigt om, hvilke brillestel, der passer bedst til dig og dine faglige aktiviteter. Brillestel kan også tilrettes individuelt. Lette stel kan være en fordel; når man anvender brillerne mange timer om dagen. Beslut dig for, om dit brillestel skal udtrykke din personlighed, eller om de bare skal være så diskrete som muligt.

Selve brilleglassene spiller også en vigtig rolle for brillernes udseende. Moderne brilleglas teknologier fra ZEISS gør det muligt at vælge attraktive tynde og lette brilleglas, som ikke forstørrer eller formindsker øjnene selv ved høj styrke.

High tech glasbehandlinger for kvalitetsbevidste brugere.

Ved at vælge en af de moderne brilleglasbehandlinger, for eksempel en god refleksfri overflade, vil det minimere reflekser på både forsiden og bagsiden af glassene. Fordelen ved refleksfrie overflader er, at andre tydeligere ser dine øjne, og at du selv undgår generende reflekser. Derved ser du væsentlig bedre igennem dem.

Gør tingene lettere ved at investere i en behandling af høj kvalitet, som gør dine briller antistatiske, smuds- og vandafvisende. Clean-coat og antistatiske behandlinger, der er integreret i for eksempel LotuTec højkvalitetsbehandlingen fra ZEISS, gør brilleglassene både antistatiske og vandafvisende. En klar fordel for dig: Ud over en afslappet synskomfort, er det også lettere at pudse dine brilleglas for fedtede fingeraftryk.

Se bedre under alle lysforhold.

Det kan være irriterende hele tiden at skulle skifte mellem dine normale briller og dine solbriller - især på forretningsrejser. Moderne teknologi til farveskiftende brilleglas, f.eks. ZEISS PhotoFusion tilbyder hurtige skift mellem lys og mørke. Udendørs i solen bliver de næsten lige så mørke som klassiske solbrilleglas, og indendørs bliver de igen helt lyse. Polariserende solbrilleglas kan være en stor fordel ved kørsel og ved vandet. Deciderede solbriller kan være en fordel ved ski.

Tips for læsning: Se hvordan dine individuelt tilpassede ZEISS receptbrilleglas opbygges trin for trin. – Kun fem trin til dine tilpassede ZEISS-brilleglas.

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

Fuldt udsyn til computeren Specielle skærmbriller kan gøre dit arbejde lettere

Arbejde 16-10-2017

Tags: Skærmglas

Briller til piloter – perfekt syn, også over skyerne Både professionelle og amatør-piloter har brug for briller, der giver et klart syn, selv under ekstreme belysnings- og vejrforhold.

Arbejde 16-10-2017

Tags: Skærmglas

Bedre syn og større velbehag på arbejdspladsen ZEISS nye skærmbrilleglas giver dig et mere afslappet syn, hvad enten du arbejder ved et bord, ved en computer eller ved en produktionsmaskine.

Arbejde 16-10-2017

Tags: Skærmglas

Uanset om du er tandlæge eller kosmetolog, kan du have perfekt, skarpt syn med profesionelle briller Nogle aktiviteter kræver ekstraordinære brilleglas, som yder mere. Den nyeste teknologi fra ZEISS hjælper dig med at se perfekt, selv på mikroskopniveau.

Lignende produkter