Forstørrende synshjælpemidler fra ZEISS.

Få blik for det, der før var skjult.

Somme tider er et par briller bare ikke nok, når vi gerne vil se så godt som overhovedet muligt. Med et forstørrende synshjælpemiddel får dine øjne ekstra støtte. Hos ZEISS finder du alt fra forstørrelsesglas til almindelig hverdagsbrug til individuelt tilpassede løsninger til mennesker med stærkt nedsat syn – eller svagsynethed, som det også kaldes – samt en række specialløsninger til professionelle anvendelser.

Forstørrende synshjælpemidler fra ZEISS.

Få et optimalt syn med en personligt optimeret løsning, som er skræddersyet til netop din hverdag, din hobby eller dit arbejde.

Med et forstørrende synshjælpemiddel fra ZEISS kommer du til at se så godt som overhovedet muligt. Du får et synshjælpemiddel, som er tilpasset nøjagtigt til dine øjne, velegnet til din specifikke anvendelse og behageligt og nemt at bruge. Du får også en fremragende billedkvalitet uden at gå på kompromis med synsfeltets størrelse. Vores store sortiment omfatter, foruden en række produkter til almindelige dagligdags anvendelser, også forstørrende synshjælpemidler, der opfylder de særlige behov hos svagtseende, samt løsninger til professionelle brugere såsom læger eller teknikere.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Optikersøgning

Find en ZEISS-optiker i nærheden af dig.

Forstørrelsesglasset: Det klassiske forstørrende synshjælpemiddel.

Forstørrelsesglasset: Det klassiske forstørrende synshjælpemiddel.

Optimal synskvalitet i enhver situation.

Forstørrende synshjælpemidler fra ZEISS fås i forskellige varianter: Vælg mellem håndholdte forstørrelsesglas, hovedbårne lupper og lommelupper, som er praktiske at have med overalt, alt efter din særlige anvendelse. Og der gælder samme regel for forstørrelsesglas som for briller: De skal tilpasses den enkelte bruger og optimeres til den ønskede anvendelse for at sikre det bedst mulige resultat. Din optiker vil med glæde rådgive dig.

Til mennesker med stærkt nedsat syn.

Større fleksibilitet og bedre livskvalitet med individuelt optimerede synshjælpemidler.

Optimal støtte i en lang række forskellige situationer, og samtidig perfekt tilpasset netop dine personlige synsmæssige og praktiske behov: Det omfattende sortiment af forstørrende synshjælpemidler til svagtseende fra ZEISS giver mulighed for mange forskellige individuelle løsninger, f.eks. bifokale forstørrelsesbriller, teleskopbriller, monokulære håndholdte teleskoper eller særlige filterbrilleglas til mennesker, som er særligt følsomme over for spredt eller skarpt lys på grund af sygdom i retina. Din optiker vil med glæde drøfte de forskellige muligheder med dig.

Til mennesker med stærkt nedsat syn.
Et superklart syn – helt ned i mindste detalje.

Et superklart syn – helt ned i mindste detalje.

Forstørrende synshjælpemidler til professionelle.

Til de aktiviteter, hvor et præcist syn spiller en afgørende rolle: Med det store udvalg af kikkertlupbriller og hovedbårne lupper fra ZEISS er der en passende løsning at finde til næsten ethvert professionelt anvendelsesområde. Disse særlige synshjælpemidler fås med eller uden lys og tilpasses din personlige synsprofil og arbejdssituation. Du får et komfortabelt stort synsfelt og bliver i stand til at se selv meget små detaljer.

5 tips om forstørrende synshjælpemidler

Hvis du er begyndt at have problemer med synet, bør du gå til en optiker eller øjenlæge med det samme.

1. Hvis du er begyndt at have problemer med synet, bør du gå til en optiker eller øjenlæge med det samme. Jo tidligere synsfejl og øjensygdomme diagnosticeres, desto bedre kan lægerne hjælpe. Typiske symptomer er vanskeligheder med at læse de små skriftstørrelser, nedsat synsstyrke, nedsat farvesyn, følsomhed over for blænding eller sløret syn – eller mere generelt, et mærkbart nedsat syn.

Hvad der er det rette synshjælpemiddel for dig, afhænger af graden af synsnedsættelse.

2. Hvad der er det rette synshjælpemiddel for dig, afhænger af graden af synsnedsættelse. Din øjenlæge eller optiker kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke hjælpemidler du har brug for. Uanset dine specifikke behov er det allervigtigste, at synshjælpemidlet tilpasses individuelt til den enkelte bruger. Kun sådan bliver det muligt at udnytte dit synshjælpemiddel optimalt, så du både får en god billedkvalitet og det størst mulige synsfelt.

Vores øjne har typisk for vane altid at fokusere på et punkt, der befinder sig i samme synsafstand.

3. Vores øjne har typisk for vane altid at fokusere på et punkt, der befinder sig i samme synsafstand. Det svarer til, at man hele tiden spænder en bestemt muskel i lang tid ad gangen. Ved at følge '20-20-20-reglen’ kan du sikre, at dine øjne får en pause en gang imellem: Kig på en genstand 20 meter væk i 20 sekunder hvert 20. minut for at hvile øjnene.

 Husk: Et stærkt nedsat syn kan have mange forskellige symptomer, og det er ikke altid let at genkende dem med det samme eller vurdere dem rigtigt.

4. Husk: Et stærkt nedsat syn kan have mange forskellige symptomer, og det er ikke altid let at genkende dem med det samme eller vurdere dem rigtigt.

Husk også at passe godt på dit forstørrende synshjælpemiddel.

5. Husk også at passe godt på dit forstørrende synshjælpemiddel. Brug kun egnede rengøringsprodukter til dine forstørrende synshjælpemidler – puds dem ikke i ærmet eller i et papirlommetørklæde. Og glem ikke: Korrekt pleje giver synshjælpemidlerne en længere levetid og dig en bedre synskvalitet.

Lignende produkter

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig