Forstørrende synshjælpemidler

Når briller ikke er nok

Sommetider er briller bare ikke nok. ZEISS byder på et bredt spektrum af forstørrende synshjælpemidler. Her er der hjælp at hente for svagtseende med individuelt tilpassede lupper, forstørrende briller, teleskopbriller eller monokulære, håndholdte teleskoper, men også for normaltseende mennesker, der har brug for at kunne se meget små detaljer i deres arbejde, f.eks. tandlæger, guldsmede, kosmetologer eller kirurger. Til disse anvendelsesområder byder ZEISS på individuelt tilpassede kikkertlupbriller og hovedbårne lupper med eller uden lys, som muliggør ubesværet, nøjagtigt og uhindret arbejde ned til den mindste detalje.

Dine fordele

Et godt syn til hverdagens opgaver og udfordringer

  • Individualiserede synsløsninger til patienter med dårligt syn. Løsninger der er skræddersyet til den enkeltes synsmæssige behov i hverdagen og til det resterende synspotentiale – f.eks. ved synstab som følge af nethindesygdomme, som fordrer specialløsninger, der overstiger, hvad almindelige briller eller kontaktlinser kan byde på.
  • Individualiserede synsløsninger til professionelle brugere, for hvem et almindeligt godt syn simpelthen ikke er godt nok i deres højt specialiserede arbejde, f.eks. som læger eller ingeniører. Ofte kan ganske få brøkdele af en millimeter betyde succes eller fiasko.
  • Produktspektret omfatter forskellige optiske systemer til håndholdt brug, mens andre er beregnet til integration i eller montering på briller – med eller uden lys.
  • Giver hver enkelt bruger det bedste synsmæssige udbytte af sit forstørrende synshjælpemiddel.
  • Nemme at bruge takket være perfekt tilpasning til hver enkelt brugssituation.
  • Enestående billedkvalitet med maksimalt synsfelt.

Forstørrende synshjælpemidler: Hvem er de til?

Oversigt over produktserien og dens anvendelser

VisuCard og lommelupper
VisuCard og lommelupper

Til alle brugere: Lupper

VisuCard og lommelupper

Ideelle til udendørs brug: Den lille størrelse gør det muligt at skelne selv den mindste detalje når som helst og hvor som helst. Takket være deres høje dioptriske styrke er VisuCards og lommelupper fra ZEISS velegnede til personer, der lider af stærk synsnedsættelse.

Hovedbårne lupper L/LC

Til alle brugere: Lupper

Hovedbårne lupper L/LC

Med en hovedbåren lup fra ZEISS kan brugeren arbejde uhindret, idet luppen ganske enkelt monteres på de almindelige briller eller sættes fast på hovedet med en hovedrem. Disse lupper er særligt velegnede til situationer, hvor der kun behøves en lav forstørrelsesgrad.
Bifokale forstørrelsesbriller

ZEISS-synshjælpemidler til synshæmmede

Bifokale forstørrelsesbriller

En højere læsestyrke i den nedre del af forstørrelsesbrillerne gør disse bifokale briller til bifokale forstørrelsesbriller. Glassets afstandsfelt gør det muligt at orientere sig i omgivelserne, mens forstørrelsesfeltet muliggør læsning og andet arbejde på nært hold. Højtydende og brugervenlige.

Teleskopbriller

ZEISS-synshjælpemidler til synshæmmede

Teleskopbriller

Teleskopbriller bruges for bedre at kunne se genstande uden for nærområdet. Hvis der påsættes en lup i form af et clip-on-glas, bliver teleskopbrillerne til kikkertlupbriller og kan bruges til arbejde på nært hold. Fordelen ved kikkertlupbrillerne sammenlignet med forstørrelsesbrillerne er den betydeligt større arbejdsafstand i nærområdet.

Monokulære håndholdte teleskoper

ZEISS-synshjælpemidler til synshæmmede

Monokulære håndholdte teleskoper

Håndholdte teleskoper bruges for bedre at kunne se detaljer på længere afstand og er derfor vigtige hjælpemidler, når det gælder den udendørs mobilitet. Nogle af modellerne har meget fleksible anvendelsesmuligheder med trinløs fokusering fra fjern til nær, så det f.eks. er muligt at læse bus- eller togplanerne og vejskiltene eller kigge på butiksvinduer.

Kikkertlupbriller

Forstørrende synshjælpemidler til professionelle brugere

Kikkertlupbriller

Kombinationen af optimale optiske og tekniske egenskaber, maksimal individualitet og enestående brugerkomfort er de uforlignelige karakteristika, som kendetegner ZEISS' kikkertlupbriller til professionelle brugere. De er tilpasset brugerens personlige behov meget nøjagtigt: Hvert eneste system tager højde for eventuelle synsnedsættelser og personlige centreringsdata samt forstørrelsesbehov og arbejdsafstand.

Hovedbårne lupper

Forstørrende synshjælpemidler til professionelle brugere

Hovedbårne lupper

Hovedbårne lupper med binokulær kikkertlup-optik af Kepler-typen er særligt velegnede til brugere, der har brug for ekstremt høj billedkvalitet og forstørrelsesgrad. Optikken fås i et bredt udvalg af forstørrelsesgrader og arbejdsafstande, således at enhver bruger kan finde en lup, der passer præcis til hans eller hendes behov.

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig