Forstørrende synshjælpemidler

Når briller ikke er nok

Sommetider er briller bare ikke nok. ZEISS byder på et bredt spektrum af forstørrende synshjælpemidler. Her er der hjælp at hente for svagtseende med individuelt tilpassede lupper, forstørrende briller, teleskopbriller eller monokulære, håndholdte teleskoper, men også for normaltseende mennesker, der har brug for at kunne se meget små detaljer i deres arbejde, f.eks. tandlæger, guldsmede, kosmetologer eller kirurger. Til disse anvendelsesområder byder ZEISS på individuelt tilpassede kikkertlupbriller og hovedbårne lupper med eller uden lys, som muliggør ubesværet, nøjagtigt og uhindret arbejde ned til den mindste detalje.

 • Dine fordele

  Dine fordele

  Fordele for brillebrugeren

  Et godt syn til hverdagens opgaver og udfordringer

  • Individualiserede synsløsninger til patienter med dårligt syn. Løsninger der er skræddersyet til den enkeltes synsmæssige behov i hverdagen og til det resterende synspotentiale – f.eks. ved synstab som følge af nethindesygdomme, som fordrer specialløsninger, der overstiger, hvad almindelige briller eller kontaktlinser kan byde på.
  • Individualiserede synsløsninger til professionelle brugere, for hvem et almindeligt godt syn simpelthen ikke er godt nok i deres højt specialiserede arbejde, f.eks. som læger eller ingeniører. Ofte kan ganske få brøkdele af en millimeter betyde succes eller fiasko.

  • Produktspektret omfatter forskellige optiske systemer til håndholdt brug, mens andre er beregnet til integration i eller montering på briller – med eller uden lys.
  • Giver hver enkelt bruger det bedste synsmæssige udbytte af sit forstørrende synshjælpemiddel.
  • Nemme at bruge takket være perfekt tilpasning til hver enkelt brugssituation.
  • Enestående billedkvalitet med maksimalt synsfelt.
    
 • Forstørrende synshjælpemidler: Hvem er de til?

  Oversigt over produktserien og dens anvendelser

  Til alle brugere: Lupper

  VisuCard og lommelupper

  VisuCard og lommelupper

  Ideelle til udendørs brug: Den lille størrelse gør det muligt at skelne selv den mindste detalje når som helst og hvor som helst. Takket være deres høje dioptriske styrke er VisuCards og lommelupper fra ZEISS velegnede til personer, der lider af stærk synsnedsættelse.

  Hovedbårne lupper L/LC

  Hovedbårne lupper L/LC

  Med en hovedbåren lup fra ZEISS kan brugeren arbejde uhindret, idet luppen ganske enkelt monteres på de almindelige briller eller sættes fast på hovedet med en hovedrem. Disse lupper er særligt velegnede til situationer, hvor der kun behøves en lav forstørrelsesgrad.

  Håndholdte lupper

  Håndholdte lupper

  Der ligger mere i en håndholdt lup, end man tror. Glassets asfæriske design sikrer stort set forvrængningsfrie billeder. Desuden er synsfeltets størrelse afpasset efter luppens dioptriske styrke, hvilket giver brugeren et enestående overblik.

  ZEISS-synshjælpemidler til synshæmmede

  Bifokale forstørrelsesbriller

  Bifokale forstørrelsesbriller

  En højere læsestyrke i den nedre del af forstørrelsesbrillerne gør disse bifokale briller til bifokale forstørrelsesbriller. Glassets afstandsfelt gør det muligt at orientere sig i omgivelserne, mens forstørrelsesfeltet muliggør læsning og andet arbejde på nært hold. Højtydende og brugervenlige.

  Teleskopbriller

  Teleskopbriller

  Teleskopbriller bruges for bedre at kunne se genstande uden for nærområdet. Hvis der påsættes en lup i form af et clip-on-glas, bliver teleskopbrillerne til kikkertlupbriller og kan bruges til arbejde på nært hold. Fordelen ved kikkertlupbrillerne sammenlignet med forstørrelsesbrillerne er den betydeligt større arbejdsafstand i nærområdet.

  Monokulære håndholdte teleskoper

  Monokulære håndholdte teleskoper

  Håndholdte teleskoper bruges for bedre at kunne se detaljer på længere afstand og er derfor vigtige hjælpemidler, når det gælder den udendørs mobilitet. Nogle af modellerne har meget fleksible anvendelsesmuligheder med trinløs fokusering fra fjern til nær, så det f.eks. er muligt at læse bus- eller togplanerne og vejskiltene eller kigge på butiksvinduer.

  Forstørrende synshjælpemidler til professionelle brugere

  Kikkertlupbriller

  Kikkertlupbriller

  Kombinationen af optimale optiske og tekniske egenskaber, maksimal individualitet og enestående brugerkomfort er de uforlignelige karakteristika, som kendetegner ZEISS' kikkertlupbriller til professionelle brugere. De er tilpasset brugerens personlige behov meget nøjagtigt: Hvert eneste system tager højde for eventuelle synsnedsættelser og personlige centreringsdata samt forstørrelsesbehov og arbejdsafstand.

  Hovedbårne lupper

  Hovedbårne lupper

  Hovedbårne lupper med binokulær kikkertlup-optik af Kepler-typen er særligt velegnede til brugere, der har brug for ekstremt høj billedkvalitet og forstørrelsesgrad. Optikken fås i et bredt udvalg af forstørrelsesgrader og arbejdsafstande, således at enhver bruger kan finde en lup, der passer præcis til hans eller hendes behov.

  Saphiro²-LED-belysning

  Saphiro²-LED-belysning

  Saphiro² er et mobilt, højtydende LED-belysningssystem, der kan bruges sammen med ZEISS' kikkertlupbriller og hovedbårne lupper. Synsfeltet oplyses jævnt uden skygger. Dette gør det betydeligt nemmere at udføre mange visuelle opgaver, hvor nøjagtig detaljegenkendelse er en absolut nødvendighed.

Dine specialtilpassede brilleglas:
Disse ZEISS produkter er muligvis det bedste produkt for dig.

Din brilleglasbehandling: Uovertruffen hårdhed, nem at rengøre og med en fortræffelig anti-refleksbehandling

ZEISS DuraVision® Platinum og Silver

Overfladebehandlinger gør organiske glas til hverdagens mesterværker. De giver organiske glas en hård overflade, så de bliver smudsafvisende og nemmere at rengøre.

Find ud af, hvad Premium brilleglasbehandlinger fra ZEISS kan gøre for dig

Dine progressive briller fra ZEISS

ZEISS' progressive glas-portefølje

Porteføljen for ZEISS progressive glas byder på fire ydelsesniveauer og syv teknologier, hvoraf nogle er de første nogensinde i verden. Vidste du, at læseafstanden mellem vores øjne og en smartphone er meget kortere, end når vi læser en bog eller avis?

Progressive glas er virkelige, optiske mesterværker. Læs mere om ZEISS' progressive glas-portefølje

Klart syn hele dagen, hver dag

Løsning til rengøring af brilleglas fra ZEISS

Det er altid irriterende at have snavsede brilleglas. Rengøring af dine brilleglas bør være så forsigtigt, enkelt og effektivt som muligt. Det er grunden til, at ZEISS tilbyder så bredt et sortiment rengøringsmuligheder til brilleglas.

En hurtig aftørring eller en grundig rengøring? ZEISS har netop den løsning til rengøring af brilleglas, som du behøver

Personligt råd: Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Din ZEISS-optiker vil med glæde forklare alle valgmulighederne for dig og designe dit helt eget, individuelt tilpassede forstørrende synshjælpemiddel til dig. Find din ZEISS-optiker her.

Søg efter Relaxed Vision Centre og i.Scription partnere

Del denne artikel med dine venner