SINGLE VISION

ZEISS DriveSafe brilleglas

Fremstillet til bilister - men ikke kun til bilkørsel.

 • Mand der kører i en bil og ser selvsikker ud med et lille smil på vejen. Han har ZEISS DriveSafe briller med enkeltstyrke på.
 • Bruger du meget tid på vejen?
 • Er kørsel om natten en udfordring for dine øjne?
 • Føler du dig blændet af den modkørende trafik og vejbelysningen?
Dine drømmebriller til bilkørsel er her. ZEISS Single Vision DriveSafe brilleglas er designet for et behageligt syn bag rattet, især ved kørsel om natten under vanskelige lysforhold. Og de får dig til at se klart hele dagen - selv når du ikke kører bil.

Gør dine øjne klar til vejen.

Sikkerhed er en prioritet, hver gang du sætter dig til rette bag rattet. Du tager sikkerhedsselen på, tjekker dine dæk og sørger for at alt fungerer som det skal. Men vi ved alle, hvor skræmmende bilkørsel kan være, hvis man ikke kan se klart.
Vi har udviklet ZEISS DriveSafe for at bidrage til at gøre enhver tur til noget godt. Men de er ligeledes fantastiske til livet uden for bilen.

Vær forberedt på blænding om natten.

Modkørende trafik og vejbelysning kan genere ved kørsel om natten. Vores specielle DuraVision® DriveSafe glas-coating reducerer blændingen om natten ved at reflektere en stor del af de bølgelængder, der i realiteten generer vores øjne. Den gør også glassene mere modstandsdygtige over for ridser, mere holdbare og lettere at rengøre.
To billeder set gennem en bilists øjne i en tunnel med modkørende trafik. Det ene viser blændende lys fra bilen og tunnellens belysning, og det andet viser en reduceret blænding.
To billeder set gennem en bilists øjne i en tunnel med modkørende trafik. Det ene viser blændende lys fra bilen og tunnellens belysning, og det andet viser en reduceret blænding.

Afslappet syn under alle forhold.

Fra skumring til gry, fra tåge til regn og alt muligt ind imellem. Luminance DesignTM-teknologien fra ZEISS tager højde for størrelsen af dine pupiller i stærkt og svagt lys, og sikrer at dine DriveSafe-briller yder det bedste - i al slags vejr.

Tag ud på vejen med ZEISS DriveSafe.

Glæd dig over at have et klart syn frem og mange dejlige kilometer med ZEISS' bedste brilleglas til bilkørsel, som du kan have glæde af hele dagen.

Bevist tilfredshed med ZEISS DriveSafe brilleglas.

 • 64 %

  Med ZEISS DriveSafe brilleglas reduceres opfattet blænding med op til 64 %.1

 • 97 %

  97 % af brugerne var meget tilfredse med deres briller ved bilkørsel.2

 • 94 %

  94 % af brugerne var meget tilfredse med deres ZEISS DriveSafe brilleglas til andre opgaver i hverdagen.2

Et billede af en sportsdrikkeflaske og bilnøgler ved siden af et billede af ZEISS solbrilleglas med en grå farveovergang.

Vil du gøre dem til solbriller?

Der er ekstra komfort at få til bilkørsel om dagen. ZEISS DriveSafe brilleglas fås med valgfrit farve og polariseringsfilter til begrænsning af lysreflekser fra vejen og andre skinnende overflader, der forstyrrer dit syn. Ligesom med klare DriveSafe brilleglas kan du også have dem på til andre udendørs begivenheder.   

Lad os repetere.

Hvorfor stoppe her?

Lad os tjekke, om du har overvejet alle de ingredienser, der kan gøre dine ZEISS-glas unikke.

Med ZEISS Single Vision DriveSafe er dit brilleglasdesign dækket ind, men der er måske et par valgmuligheder mere.

Dine øjne

ZEISS Single Vision DriveSafe brilleglas er virkelig gode til nærsynede bilister, der ønsker at se klart på lang afstand. ZEISS DriveSafe fås også i et progressivt glasdesign til modne øjne, der har brug for hjælp til at skifte fokus. Spørg din optiker om det bedste valg.

Din livsstil

ZEISS DriveSafe er et livsstilsglas - optimeret til mennesker, der tilbringer en masse tid på vejen, men som egner sig til brug hele dagen. Hvis du ikke kører bil så tit, så tjek ZEISS SmartLife ud - vores mest innovative valgmulighed, der passer til et liv med computerarbejde og mobiltelefon og på farten.

Dit ansigt & stel

Du kan få ZEISS Single Vision DriveSafe brilleglas med vores FaceFit-teknologi - der giver endnu bedre syn bag rattet. Der behøves blot et par målinger fra din ZEISS-optikers side.

Øjenbeskyttelse

Selv din klare DriveSafe brilleglas leveres med fuld UV-beskyttelse. Tilføj et valgfrit farve- og polariseringsfilter, hvis du ønsker solbriller med høj ydelse til bilkørsel og mere.   

Tykkelse & vægt

ZEISS DriveSafe brilleglas er skabt til afslappet bilkørsel. Du kan fås dem i et materiale, der gør dem tynde og lette. Og fortvivl ikke - de er ikke gule, som nogle kørebriller er på markedet.

Holdbarhed & pleje

For at reducere opfattet blænding under kørsel om natten leveres alle klare DriveSafe brilleglas med en speciel anti-reflekterende coating på glasset. Ligesom ved vores andre coatings gør ZEISS DuraVision DriveSafe dine briller modstandsdygtige over for ridser og lette at rengøre.

Nogen spørgsmål?

 • Du kan forsøge at undgå at se ind i modkørendes forlygter, justere dine spejle og sørge for at forruden er ren, men en anti-reflekterende coating på for og bag på dine brilleglas er en virkelig god måde at hjælpe til at forbedre dit syn om natten.
  Den specielle DuraVision®-coating på ZEISS DriveSafe brilleglas reducerer oplevelsen af blænding med op til 64 %1 - så selv kørsel i mørk kan blive lidt mere afslappet.

 • Vil du have de bedste briller til bilkørsel? Vi anbefale ZEISS DriveSafe, selvfølgelig. Og hvorfor:

  • ZEISS DriveSafe brilleglas er specielt optimeret til et godt syn i bilen og dine øjnes behov for at kunne skifte fokus hele tiden, mens du er på vejen. Men du behøver alligevel ikke skifte briller - de giver dig et klart syn hele dagen.
  • De har en speciel anti-refleksoverfladebehandling, der reducerer forstyrrende blænding om natten og tager højde for, hvordan dine øjne reagerer på forskellige typer lys.
  • Skønt de fås som solbriller, har selv klare ZEISS DriveSafe brilleglas fuld UV-beskyttelse.
 • Nogle briller til bilkørsel med gule eller andre-farvede glas påstås at give mere kontrast og forbedre synet om natten. Men hvorfor gå over til gule brilleglas, hvis du kan have klare ZEISS-glas til bilkørsel og aktiviteter uden for bilen - alt i et?

  ZEISS DriveSafe brilleglasenes optiske design er optimeret et frisk syn under bilkørsel under ethvert lysforhold, og vores DuraVision DriveSafe-coating bidrager til at reducere blænding om natten. Med blot en svag blå-lilla reflektion vil du se godt ud hele dagen og føle dig mere sikker bag rattet.

  Hvis det er sagen, fås ZEISS DriveSafe brilleglas i et utal af solbrillefarver og spejlet polarisering oven i købet.   

 • 1

  Blændingstest Hella-resultatet viste at hos 64 % af adspurgte testpersoner resulterede DuraVision DriveSafe-coating i mindre ubehagelig blænding i sammenligning med ZEISS Premium AR.

 • 2

  Internal wearer trial (CZV employees in Germany) with 50 subjects, external wearer trial (eye care professionals and consumers in Spain), consisting of 60 subjects, 2014.