ZEISS Office brilleglas

Skabt til at mindske dine øjnes arbejdsbelastning.

 • Ryddelig arbejdplads med en åben bærbar til højre og med en mus. Foran den ligger der et par briller. Til venstre i billedet er der en æske med penne.
 • Tilbringer du det meste af din tid ved din computer?
 • Bruger du briller, men dine øjne er alligevel trætte?
 • Har du tit hovedpine eller smerter i nakken og skuldrene?
Lad os lette på spændingerne. Hvis du vil hjælpe dine øjne med at slappe af og forbedre din kropsholdning på trods af timer foran skærmen, så prøv ZEISS skærmbriller. De er skabt specielt til din arbejdsplads og et afslappet syn på jobbet.

Computerbriller, laptop-briller, skærmbriller, kontorbriller - de har mange navne. Vi kalder dem ZEISS Office brilleglas, men de er perfekte til enhver situation, der kræver at du fokuserer på faste afstande i lang tid ad gangen. Tag en rundtur i kontoret for at se nogle eksempler.

Produceret til det, du ser på mest.

Bærbar med en tegning af et kontormiljø på skærmen, der viser hvor de forskellige kolleger befinder sig. Hvert område har et lille billede af forskellige mennesker, der alle bærer ZEISS Office-briller.
Chefen Barbara
Udsigt fra skrivebordet på et chefkontor. En monitor er monteret på en væg et par meter væk. Der er et lille mødebord med kontorstole og bærbare på bordet.

Barbara, der klarer e-mails og møder med kunder face-to-face og online, har valgt individualiserede kontorbriller fra ZEISS. De er special-fremstillede til afstanden fra hendes skrivebord til skærmen, der er monteret på væggen i hendes hjørnekontor - 3,2 m, helt præcist.

Receptionisten Rachel
Receptionisters udsigt til kontorindgangen. Med sine ZEISS Office brilleglas kan hun se sin computer og hen til indgangsdøren.

Rachels arbejde er af administrativ art, men hun har også brug for at holde øje med døren. Hendes kontorbriller fra ZEISS er optimeret som læsebriller op til 4 m - så hun kan byde besøgende velkommen, når de ankommer til deres aftalte møde.

Den detaljeorienterede Dan
Midaldrende mand med kort sort hår, der bærer ZEISS Office-briller for at hjælpe ham med at fokusere på detaljer i en kompleks arkitektonisk model.

Dan bygger komplekse arkitektoniske modeller. Hans ZEISS Office-briller er optimeret til klart syn på op til 100 cm for at hjælpe ham med at fokusere på detaljerne på hans mesterværker tæt på.   

Revisoren Axel
Typisk kontorscene, i hvilken en person har travlt med at se på regneark og dokumenter. Kun personens arme kan ses holdende en stak regneark i hænderne. I baggrunden på skrivebordet er der en bærbar. Øverst til venstre i billedet er der et billede-i-billede af en mandlig person. Personen har gråt hår og skæg, bærer ZEISS kontorbriller og hans ansigtsudtryk er neutralt.

Alene på et kontor og kigger på regneark og dokumenter hele dagen, så Axels kontorbrilleglas fra ZEISS er tilpasset for et klart syn i læseafstand på op til 100 cm (i modsætning til traditionelle læsebriller, der er tilpasset til 40 - 50 cm).   

Den grafiske designer Greg & Grace
En yngre kvinde sidder over for en midaldrende mandlig grafisk designer, der bærer ZEISS skærmbriller. Begge fokuserer på deres pc-skærme.

Gregs skærmbriller fra ZEISS giver et klart syn ved læsning på op til 200 cm. De er optimeret, så han med lethed kan se sine mange computerskærme. Men han kan stadig se Grace, hans yndlingskollega, ved skrivebordet over for sig.   

Hvorfor har du specielt brug for briller på kontoret?

Hvis du allerede går med enkeltstyrkebriller eller briller med glidende overgang, vil de absolut være en bedre hjælp for dig. De vil sandsynligvis være det perfekte valg, når du er på farten. Men de er ikke ideelle for de mange timer du tilbringer på arbejde hver dag.
Tænk engang over det: Du ville sikkert tage nogle andre sko på, når du skulle ud at løbe, end hvis du skulle til et cocktail party. Nogle sko egner sig bedre til nogle aktiviteter. På samme måde er nogle brilleglas-typer optimeret til særlige situationer og omgivelser - som f.eks. kørebriller. Eller briller udviklet specielt til din arbejdsplads.

Dine almindelige briller duer bare ikke til arbejdet.

 • Læsebriller

  Med læsebriller kan du se genstande, når de er tæt på. Men du må måske skulle læne dig frem for at læse, hvad der er på skærmen. Dette er belastende for øjnene, nakken og ryggen.

 • Flerstyrkeglas

  Flerstyrkeglas har et begrænset synsfelt på mellemdistancen. Det kan være nødvendigt at løfte hovedet for at kompensere - hvilket belaster nakke og skuldre.

 • En midaldrende kvinde med langt blondt hår og afstandsbriller har trætte øjne, fordi hendes brilleglas ikke er fremstillet til at stirre på en skærm hele dagen.

  Afstandsbriller

  Afstandsbriller er ikke ideelle, hvis du fokuserer på genstande, der er relativt tætte på. De får dine øjne til at skulle arbejde hårdere for at fokusere, hvilket kan give trætte og irriterede øjne.

ZEISS Office brilleglas.

Personliggjort til den sidste cm.

ZEISS kontorbrilleglas er tilpasset til dine arbejdsomgivelser og afstanden - eller afstandene - hvori du tilbringer mest tid med at se.
ZEISS Digital Inside-teknologi giver færre hoved- og øjebevægelser under brugen af dine digitale enheder, hvilket giver et skarpt syn og afslappede øjne. Med ZEISS M.I.D.-teknologi kan der gøres noget ved dit synsbehov i nær- og mellemafstanden. Den sætter din optiker i stand til virkelig at frembringe skræddersyede brilleglas, der er individualiseret ned til den mindste detalje omkring dine unikke omgivelser og vaner på arbejdspladsen.

Prøv selv at se.

ZEISS Office brilleglas kan gøre dit arbejde i hverdagen så meget lettere for dine øjne, din nakke og ryg. Prøv at se den forskel et brilleglas kan gøre.

Synet af en stationær computer, et tastatur, en mus og en bog gennem en skematisk illustration af læsebriller viser at kun genstande, der er meget tæt på, kan ses tydeligt. Computerskærmen er sløret.
Synet af en stationær computer, et tastatur, en mus og en bog gennem en skematisk illustration af læsebriller viser at kun genstande, der er meget tæt på, kan ses tydeligt. Computerskærmen er sløret.
Synet af en stationær computer, et tastatur, en mus og en bog gennem en skematisk illustration af briller med glidende overgang viser at de nære og mellemlange synszoner er for små for at kunne se skærmen klart.
Synet af en stationær computer, et tastatur, en mus og en bog gennem en skematisk illustration af briller med glidende overgang viser at de nære og mellemlange synszoner er for små for at kunne se skærmen klart.
Synet af en stationær computer, et tastatur, en mus og en bog gennem en skematisk illustration af ZEISS Office-briller viser at alt er i klar fokus, takket være de nære og mellemlange synszoner.
Synet af en stationær computer, et tastatur, en mus og en bog gennem en skematisk illustration af ZEISS Office-briller viser at alt er i klar fokus, takket være de nære og mellemlange synszoner.

Resultaterne.

 • afslappet

  Klart, afslappet syn med kontorbriller til opgaver på nær- og mellemlang afstand.

 • naturligt

  En mere naturlig hoved- og nakkeholdning, der giver fuld komfort hele dagen.

 • fokuseret

  Fokus på dit job - vi tager hånd om dine øjne.

Lad os repetere.

Få dine brilleglas til at arbejde for dig.

ZEISS Office brilleglas er tilpasset til din arbejdsplads, men måske kunne du tænke dig at tilføje nogle ingredienser, så de kommer til at fungere endnu bedre. Lad os sikre at du har dækket det hele.   

Dine øjne

Hvis dine øjne er trætte på arbejdet på trods af at du bruger briller, kan din optiker måske anbefale dig ZEISS Office brilleglas som briller nr. 2, som er specielt tilpasset til at reducere arbejdspresset på dine øjne.

Din livsstil

Navnet siger alt: ZEISS Office brilleglas er ideelle til brug på arbejdet og et godt valg, hvis du ser på en computer det meste af dagen. Men hvad med livet uden for kontoret? Det har vi også skræddersyede valgmuligheder for.   

Dit ansigt & stel

Med ZEISS FaceFit-teknologi kan din optiker fin-tune synszonerne på dine ZEISS Office brilleglas, så de passer til din unikke anatomi - til briller der er udviklet specielt til DIG.

Øjenbeskyttelse

Tilføj ZEISS BlueGuard til endnu mere hjælp for dine øjne i løbet af dine skærm-fyldte dage. Så får du briller med blokering af blåt lys uden de irriterende violette reflekser.

Tykkelse & vægt

Vi vil gerne have at du ser godt ud og føler dig godt tilpas på arbejdet. ZEISS Office brilleglas fås i et bredt udvalg af indekser - og med de tyndeste og letteste glas som muligt.   

Holdbarhed & pleje

Hvilken brilleglas-coating kunne du tænke dig? Forøg dine ZEISS Office-brillers ydelse med et DuraVision-produkt efter eget valg.   

Nogen spørgsmål?

 • Vores alsidige ZEISS Office brilleglas er lige det ideelle par til arbejdet. Din optiker kan optimere dem til de(n) afstand(e) du tilbringer det meste af tiden med at se - primært på din computerskærm, men også til andre steder, hvor du har brug for at fokusere i længere tid ad gangen. Hav dem simpelt hen på, mens du arbejder, og skift til dit normale par, når det er tid til at gå hjem.

 • Dine almindelige læsebriller, afstandsbriller eller briller med glidende overgang er måske ikke de bedste til computerbrug. Det er fordi vi på arbejdet ofte fokuserer på faste afstande hele dagen. De bedste briller til arbejdspladsen bør have en optik, der er skræddersyet til din arbejdsplads, og bør bidrage til at reducere udsættelsen for blåt lys fra digitale enheder. ZEISS Office brilleglas er udviklet til at støtte dine øjne på din(e) foretrukkede/foretrukne afstand(e) og hjælpe dig med at opretholde et afslappet syn og en sund hoved-, nakke- og rygholdning. Tilføj vores DuraVision® BlueGuard coating, så dine øjne får den beskyttelse de har brug for mod blåt lys udsendt af dine skærme.

 • Computerbriller er udviklet til at begrænse belastningen af dine øjne, din nakke, ryg og dine skuldre i forbindelse med lange perioder med at se på en computer skærm. Svaret på det spørgsmål afhænger af din aktuelle glasstyrke og den mængde tid du tilbringer foran din pc. Den afgørende beslutning, om der skal anvendes en anden styrke til computerbriller bør afhænge af dine individuelle behov og din optikers professionelle mening. Hvis du mærker øjentræthed eller har hovedpine efter lang tids computerbrug, kan det være værd at overveje at få en ny styrke, der er specielt skræddersyet til computerbrug.