Progressive

ZEISS DriveSafe brilleglas

Fremstillet til brug på vejen. Gode til alt muligt andet.

 • En moden kvinde i en bil har briller på med ZEISS DriveSafe brilleglas.
 • Er du 40 + og har besvær med at skifte fokus under kørslen?
 • Føler du dig blændet af den modkørende trafik?
 • Er kørsel om natten eller i dårligt vejr en udfordring for dine øjne?
Dine drømmebriller til bilkørsel er her. ZEISS Progressive DriveSafe brilleglas er specielt designet til mennesker, der tilbringer en masse tid på vejen og har brug for synskorrektion på afstand og tæt på. Få hjælp til at nemt skifte fokus, og til at kunne klare forstyrrende blænding ved kørsel om natten. Men de er ligeledes fantastiske til livet uden for bilen.

Vej, spejle, instrumentbord - alle i klar fokus.

Din øjne skal kunne skifte fokus hurtigt mellem forskellige afstande for at være sikker bag rattet. Vi ved det med alderen kan blive en udfordring. Så vi udviklede et speciel flerstyrkebrilleglas til bilister med presbyopi.
ZEISS DriveSafe progressive brilleglas er designet til at hjælpe dig med at skifte fokus mellem vejen, instrumentbordet og spejlene uden besvær - så du kan køre med ro i sindet.   

Blænding om natten, pas på.

Blænding fra modkørende trafik og vejbelysning kan få dig til at føle dig usikker, når du kører. For at forbedre synet om natten reflekterer vores specielle DuraVision® DriveSafe brilleglas-coating meget af de bølgelængder, der i realiteten generer vores øjne. Den gør også glassene mere modstandsdygtige over for ridser, mere holdbare og lettere at rengøre.
To billeder set gennem en bilists øjne i en tunnel med modkørende trafik. Det ene viser blændende lys fra bilen og tunnellens belysning, og det andet viser en reduceret blænding.
To billeder set gennem en bilists øjne i en tunnel med modkørende trafik. Det ene viser blændende lys fra bilen og tunnellens belysning, og det andet viser en reduceret blænding.

Klart syn - i regn og sol.

Fra skumring til gry, fra tåge til regn og alt muligt ind imellem. Luminance DesignTM-teknologien fra ZEISS tager højde for størrelsen af dine pupiller i stærkt og svagt lys, og sikrer at dine DriveSafe-briller yder det bedste - i al slags vejr.

ZEISS Progressive DriveSafe brilleglas i aktion

ZEISS DriveSafe progressive brilleglas tager højde for, hvordan du ser gennem dine briller, og hvad du typisk ser på, mens du sidder i bilen. De har optimeret afstands- og mellemdistancezoner. Og nær-zonen er alligevel tilstrækkelig til at kunne se tæt på, som nødvendigt i dagliglivet. De er de perfekte kørebriller, men du kan gå med dem hele dagen.

Bevist tilfredshed med ZEISS DriveSafe brilleglas.

 • 64 %

  Med ZEISS DriveSafe brilleglas reduceres opfattet blænding med op til 64 %.1

 • 97 %

  97 % af brugerne var meget tilfredse med deres briller ved bilkørsel.2

 • 94 %

  94 % af brugerne var meget tilfredse med deres ZEISS DriveSafe brilleglas til andre opgaver i hverdagen.2

Et billede af en kaffekop og bilnøgler ved siden af et virkeligt billede af ZEISS solbriller med en grå farveovergang.

Vil du gøre dem til solbriller?

Der er ekstra komfort at få til bilkørsel om dagen. ZEISS DriveSafe brilleglas fås med valgfrit farve og polariseringsfilter til begrænsning af lysreflekser fra vejen og andre skinnende overflader, der forstyrrer dit syn. Ligesom med klare DriveSafe brilleglas kan du også have dem på til andre udendørs begivenheder.   

Lad os repetere.

Hvorfor stoppe her?

Lad os tjekke, om du har overvejet alle de ingredienser, der kan gøre dine ZEISS-glas unikke.

Med ZEISS Single Vision DriveSafe er dit brilleglasdesign dækket ind, men der er måske et par valgmuligheder mere.   

Dine øjne

ZEISS Progressive DriveSafe brilleglas er gode til modne bilister, der har brug for hjælp til at skifte fokus mellem vejen, instrumentbordet og spejlene. DriveSafe fås også i et enkeltstyrke glasdesign. Din optiker bør bekræfte den rette fokus-type for dig.   

Din livsstil

ZEISS DriveSafe er et livsstilsglas - optimeret til mennesker, der tilbringer en masse tid på vejen, men som egner sig til brug hele dagen. Hvis du ikke kører bil så tit, så tjek ZEISS SmartLife ud - vores mest innovative valgmulighed, der passer til et digitalt forbundet liv på farten.

Dit ansigt & stel

Med nogle ekstra målinger af dit ansigt og stel kan vi tilpasse synszonerne på dine ZEISS Progressive DriveSafe brilleglas - så dit syn bliver endnu bedre bag rattet. Spørg din optiker efter ZEISS DriveSafe Individual.

Øjenbeskyttelse

Selv din klare DriveSafe brilleglas leveres med fuld UV-beskyttelse. Tilføj et valgfrit farve- og polariseringsfilter, hvis du ønsker solbriller med høj ydelse til bilkørsel og mere.

Tykkelse & vægt

ZEISS DriveSafe brilleglas er skabt til afslappet bilkørsel. Du kan fås dem i et materiale, der gør dem tynde og lette. Og fortvivl ikke - de er ikke gule, som nogle kørebriller er på markedet.

Holdbarhed & pleje

For at reducere opfattet blænding under kørsel om natten leveres alle klare DriveSafe brilleglas med en speciel anti-reflekterende coating på glasset. Ligesom ved vores andre coatings gør ZEISS DuraVision DriveSafe dine briller modstandsdygtige over for ridser og lette at rengøre.

Nogen spørgsmål?

 • Nogle briller til bilkørsel med gule eller andre-farvede glas påstås at give mere kontrast og forbedre synet om natten. Men hvorfor gå over til gule brilleglas, hvis du kan have klare ZEISS-glas til bilkørsel og aktiviteter uden for bilen - alt i et?

  ZEISS DriveSafe brilleglasenes optiske design er optimeret et frisk syn under bilkørsel under ethvert lysforhold, og vores DuraVision DriveSafe-coating bidrager til at reducere blænding om natten. Med blot en svag blå-lilla reflektion vil du se godt ud hele dagen og føle dig mere sikker bag rattet.

  Hvis det er sagen, fås ZEISS DriveSafe brilleglas i et utal af solbrillefarver og spejlet polarisering oven i købet.   

 • Du kan forsøge at undgå at se ind i modkørendes forlygter, justere dine spejle og sørge for at forruden er ren, men en anti-reflekterende coating på for og bag på dine brilleglas er en virkelig god måde at hjælpe til at forbedre dit syn om natten.
  Den specielle DuraVision®-coating på ZEISS DriveSafe brilleglas reducerer oplevelsen af blænding med op til 64 %1 - så selv kørsel i mørk kan blive lidt mere afslappet.

 • Vil du have de bedste briller til bilkørsel? Vi anbefale ZEISS DriveSafe, selvfølgelig. Og hvorfor det:

  • ZEISS DriveSafe brilleglas er specielt optimeret til et godt syn i bilen og dine øjnes behov for at kunne skifte fokus dynamisk, mens du er på vejen. Men du behøver alligevel ikke skifte briller - de giver dig et klart syn hele dagen.
  • De har en speciel overfladebehandling med anti-refleks, der reducerer forstyrrende blænding om natten og tager højde for, hvordan dine øjne reagerer på forskellige typer lys.
  • Skønt de fås som solbriller, har selv klare ZEISS DriveSafe brilleglas fuld UV-beskyttelse.   
 • 1

  Blændingstest Hella-resultatet viste at hos 64 % af adspurgte testpersoner resulterede DuraVision DriveSafe-coating i mindre ubehagelig blænding i sammenligning med ZEISS Premium AR.

 • 2

  Internal wearer trial (CZV employees in Germany) with 50 subjects, external wearer trial (eye care professionals and consumers in Spain), consisting of 60 subjects, 2014.