Livsstil + mode

Brillebrug om sommeren

10 tips til at få det bedste ud af dine briller til sommer

16 oktober 2019
  • Brillebrug om sommeren

Solbriller og sommer: Et uadskilleligt par. Det er ikke sommersjovt at have ringe syn med irriterende briller. Vi giver tips til at nyde at bruge dine briller til sommer med BEDRE SYN.

Brillebrug om sommeren

1//

Måske er solbrillerne smarte, men ikke, hvis du ikke ser ordentligt med dem, og de ikke er behagelige. Solbriller med styrke er uundværlige til sommer. Mange optikere har gode tilbud på et ekstra par briller – også ZEISS farvede solbrilleglas med en af vores otte populære DuraVision®  Mirror-behandlinger. Når du køber solbriller, skal du sørge for, at brillerne passer til dit ansigt og er perfekt tilpassede.

Brillebrug om sommeren

2//

Briller af, solbriller på, solbriller af, briller på ... hvordan håndteres det ekstra par briller? Det kan være irriterende hele tiden at skifte mellem briller og solbriller. Derfor anbefaler vi et par briller til det hele, med 100 % UV-beskyttelse: Briller med moderne, farveskiftende brilleglas er perfekte hele året. Moderne farver og hurtigt reagerende teknologi gør også brillerne til en fornøjelse at bære.

Brillebrug om sommeren

3//

Om sommeren slapper vi af. Let tøj, let mad og lette drikkevarer: Tunge brilleglas hører ikke til om sommeren. Lette plastikbrilleglas er lige så skønt som et glas champagne.

Brillebrug om sommeren

4//

Tøj og briller, der er fjerlette – det er vinderkombinationen for afslappende sommereftermiddage med familie og venner. Prøv disse hos din optiker: randløse, titanium, letvægtsplastik eller stel med flex-teknologi. Valget er dit.

Brillebrug om sommeren

5//

Ingen kan lide at svede på varme, fugtige sommerdage. Briller, der glider ned ad næsen, bliver tågede eller klemmer din næse, kan være stressende. Besøg din optiker og få dine briller justeret!

Brillebrug om sommeren

6//

Solen skinner! Tag dine sneakers på, hop på cyklen, og få brugt musklerne! Men sørg for at du bærer robuste sportsbriller og har optimalt syn. For brillebærere med en høj styrke, er der brilleglasløsninger til kurvede sportsbriller, som giver et klart syn – selv i de perifære zoner. Glem ikke, at et pandebånd og visse sportshjelme kan beskytte dine øjne mod sveddråber.

Brillebrug om sommeren

7//

Du er mindre forsigtig med dine solbriller. Du lægger dem i en taske uden et etui, i skjortelommen eller på panden. Det kan beskadige brhandlingen på brilleglassene. Små ridser på brilleglasset kan være utroligt irriterende i solskin. En kvalitetsbehandling, som giver hårde, smudsafvisende solbrilleglas sikrer, at dine solbriller giver dig et klart syn fremover.

Brillebrug om sommeren

8//

En fugtig rengøringsklud er dit første valg, når du har fået vandmærker, hårspray eller hvalpekys på dine brilleglas. Sørg for, at du bruger rengøringsklude, som er lavet særligt til at pudse briller med – f.eks. dem fra ZEISS. Dine briller vil takke dig.

Brillebrug om sommeren

9//

Vidste du, at progressive brilleglas også kan fås til solbriller? En særlig ZEISS-tenologi sikrer, at du kan sænke dit blik for nærsyn på præcis samme måde, som du gør med dine traditionelle briller.

Brillebrug om sommeren

10//

Der findes også kontaktlinser med UV-beskyttelse, men sørg for, at du alligevel bærer solbriller, da kontaktlinser kun dækker en del af hornhinden!

Images: ©stock.adobe.com


Del denne artikel