Et bedre syn = bedre livskvalitet

Ikke alle briller er ens

Det er alment kendt, at det ofte er de små detaljer, der gør forskellen. Dette gælder også for briller. Nogle vigtige egenskaber adskiller traditionelle briller fra briller af førsteklasses kvalitet, dvs. individuelt tilpassede briller, som giver brillebæreren betydelige fordele. Hvordan kan et par briller forbedre din livskvalitet? Det er klart at billige masseproducerede briller kan give dig dit syn igen. Efter at have haft synsproblemer et stykke tid, vil du kunne nyde følelsen af at kunne se igen. Hvad mere kan du ønske dig? Er det muligt at få et endnu bedre syn?

Ja, det er muligt at opnå et bedre syn. Dine øjne aleverer faktisk al den nødvendige optiske information til hjernen. I hjernen bliver informationen omdannet til synsindtryk. Kvaliteten af de synsindtryk hjernen genererer har en direkte sammenhæng med kvaliteten af de informationer hjernen modtager.

Hjernens evne til at skabe perfekte, tredimensionelle billeder og opleve dybdesyn afhænger af, at der er et perfekt samspil mellem dine øjne.

"Før i tiden, når jeg prøvede at ligge ned på sofaen og se TV, synes jeg det var umuligt at se billedet på skærmen klart - det var forvrænget. Mine nye topkvalitets briller med brilleglas fra ZEISS har løst problemet. Nu kan jeg slappe af og se TV fra enhver vinkel og sidde akkurat, som jeg ønsker", siger Manuela D., som er stærkt nærsynet.


Vores rumopfattelse, og bedømmelse af størrelse og afstande til genstande, afhænger af vores evne til at se tredimensionelt. Hvert øje er lige så unikt som et fingeraftryk. Det skal der tages hensyn til i produktionen af brilleglassene. Udover de almindelige synsproblemer som nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, kan de nye måleinstrumenter som i.Profiler® fra Carl Zeiss nu også tage hensyn til de såkaldte højere ordens aberrationer og tilpasses til hvert enkelt øjes individuelle behov.

Resultatet er briller, som giver brillebæreren et klarere og skarpere syn, en bedre farvegengivelse og et stærkere kontrastsyn.

ZEISS online-synstest Hvor godt ser du kontraster og farver? Tjek dit syn her – hurtigt og nemt!

Den store forskel ligger i: Det progressive glasdesign

En perfekt og præcis tilpasning af briller er specielt vigtig for progressive aller bifokale briller. Personer, der bruger progressive briller, som understøtter synet på nær og fjern, skal have progressive brilleglas, som er fremstillet specielt til deres øjne for at få det perfekte samspil mellem øjnene og det allerbedste synsindtryk. Brugere af progressive briller lider ofte af hovedpine eller kan have problemer med at gå på trapper. At vælge individuelt tilpassede brilleglas kan forøge din livskvalitet betydeligt. Fordelene er åbenlyse: En bedre rumopfattelse og et mere naturligt og afslappet syn. Det giver et stressfrit syn og mindre trætte øjne. Topkvalitets briller er også mere komfortable.

Nedenfor finder du en liste over nogle af fordelene ved at vælge progressive brilleglas af høj kvalitet:

 • Naturlig rumopfattelse
  • Skarpt syn på alle afstande på grund af en perfekt balancering af alle de optiske zoner.
 • Stort synsfelt
  • Op til 40% større binokulært synsfelt (sammenfaldende synsindtryk for begge øjne) end med traditionelle progressive brilleglas
  • Meget stort afstandområde
  • Balanceret mellemzone i overensstemmelse med fysiologiske behov
  • Klart og skarpt nærområde – beregnet og tilpasset på baggrund af brugerens individuelle bærebehov
 • Høj spontan tilvænning første gang den progressive brille tages i brug
  • Brugeren vænner sig hurtigere til disse brilleglas end til traditionelle progressive brilleglas.

   

Forskellige typer progressive brilleglas

Vidste du, at en tysk meningsmåling, gennemført i 2008 af forskningsinstittutet IfD-Allensbach, viste, at kun 49% af alle tyskere, som bruger briller var helt tilfredse med deres briller? Yderligere 45% sagde, at de generelt set var tilfredse, mens 5% ikke var helt tilfredse eller slet ikke tilfredse med deres briller. Kun 1% var uafklaret. Carl Zeiss Vision og firmaets optikere arbejder dagligt på at øge antallet af ”helt tilfredse” kunder.

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

10 tips til sunde øjne Sådan undgår du trætte og tørre øjne.

Sundhed + forebyggelse 18-04-2019

Tags:

Grøn stær – alt, du behøver at vide om den anden hyppigste årsag til blindhed Grøn stær er en alvorlig øjensygdom, som påvirker øjentrykket.

Sundhed + forebyggelse 14-03-2019

Tags:

Derfor bør børnebriller tilbyde den bedste uv-beskyttelse Hvad alle forældre bør vide om at beskytte børns øjne fra skadelig, ultraviolet stråling (uv-stråling).
Hvilke solbriller er de rigtige til din yndlingsaktivitet? Der findes et perfekt par solbriller til ethvert formål

Lignende produkter