Krystalklare fordele for brillebrugere

ZEISS renseservietter til brilleglas og andre optiske overflader

Skjorteærmer, slips eller lommetørklæder har man ofte lige ved hånden, men desværre er de ikke særlig velegnede til rengøring af moderne brilleglas. Hvis man gnider glassene med den slags ru eller grove materialer, kan de let tage skade - dette gælder især for plastikglas med overfladebehandling. Snavs og ridser som følge af forkert rengøring gør brilleglas uklare. Det bliver sværere at se gennem glassene og begrænser brillebrugerens syn. Nu tilbyder ZEISS professionelle rengøringsløsninger, som er optimalt egnede til rengøring af moderne brilleglas.

De fugtige renseservietter fra ZEISS med deres unikke kombination af aktive stoffer sørger for skånsom og grundig rengøring. Uafhængige tests* bekræfter: Sammenlignet med andre produkter yder de mikrofine servietter den mest effektive rengøring – skånsomt og uden at ridse. Disse servietter har en specielt fin struktur, som ikke beskadiger moderne brilleglas eller deres overfladebelægninger. De er fugtet med en speciel kombination af to aktive stoffer og indeholder ingen aggressive rensemidler eller kunstige duftstoffer. De enkeltvist indpakkede servietter er hurtigt ved hånden i alle situationer og giver varige resultater: De sikrer et bedre syn og længere levetid for brilleglassene.

Hver enkelt ZEISS brilleservietpakning indeholder en brugsvejledning for optimal pleje af brilleglas samt yderligere oplysninger om bedre syn. De nye renseservietter fra ZEISS er også velegnede til andre optiske overflader og LCD-displays, som f.eks. digitale kameraer, laptops, smartphones og mobiltelefoner.

Download

Min synsprofil Bestem dine personlige synsvaner, og find din personlige brilleglasløsning.
Find en ZEISS optiker i nærheden af dig

Lignende artikler

Hvordan skal jeg passe på mine brilleglas? Hvis du passer godt på dine briller, er det nemmere at fokusere på alting. Her er vores tips

Sundhed + forebyggelse 16-10-2017

Tags:

Lignende produkter