ZEISS TIL OPTIKERE OG ØJENLÆGER

Juridisk meddelelse & generelle vilkår og betingelser

Juridisk meddelelse

Denne juridiske meddelelse gælder for dette website og domæner. Den gælder ikke for websites og domæner hos ZEISS selskaber, som f.eks. har ændret den juridiske meddelelse som følge af nationale love. Vær derfor opmærksom på de   juridiske meddelelser på alle de ZEISS websites, du besøger, eller for de programmer, du benytter.

I visse tilfælde indeholder ZEISS websites også links til tredjeparters websites, dvs. virksomheder som ikke er en del af ZEISS, og som ikke er omfattet af disse juridiske meddelelser.

Oplysninger, der er offentliggjort på ZEISS-domæner, kan indeholde referencer til produkter eller services, som endnu ikke er annonceret eller gjort tilgængelige i dit land. Sådanne informationer betyder ikke, at ZEISS planlægger at udbyde disse produkter eller services i dit land på et senere tidspunkt. Om nødvendigt kan du kontakte vores regionale salgsorganisation, som gerne oplyser, hvorvidt disse produkter og serviceydelser er til rådighed. At disse produkter og services bliver præsenteret på vores website, indebærer ikke et forpligtende salgstilbud.

Hvis software tilbydes til gratis download, påtager ZEISS sig intet ansvar for skader som følge af download og anvendelse af softwaren. Download og brug af denne software sker udelukkende på brugerens eget ansvar og uden hæftelse eller garanti, undtagen i tilfælde af overlagt eller grov uagtsomhed fra ZEISS' side.

Vi både nævner og angiver links til tredjepart-websites flere steder. Vi gør kun dette, når vi har fuld tiltro til den pågældende udbyders troværdighed. Men ZEISS har ikke ansvaret for databeskyttelsesbestemmelserne eller indholdet på disse websites, og vi påtager os intet ansvar i den forbindelse.  

ZEISS er i besiddelse af og forbeholder sig alle rettigheder for indhold og layout af sine websites. Den intellektuelle ejendomsret til indholdet på vores websites er beskyttet, hvilket også gælder vores varemærker. Tekst, billeder og grafik på vores websites og deres layout etc. samt animationer og software er underlagt loven om ophavsret samt andre beskyttende lovbestemmelser. Enhver form for reproduktion, gengivelse eller afspilning af hele eller dele heraf er forbudt, medmindre der på forhånd er indhentet skriftlig tilladelse hertil. Dette website giver ikke tilladelse til brug af de intellektuelle rettigheder. ZEISS forbeholder sig retten til når som helst og uden forudgående meddelelse at ændre, suspendere eller lukke websites.

Til trods for, at indholdet af vores websites er nøje udvalgt og sammensat, kan vi ikke påtage os ansvar for rigtigheden, nøjagtigheden eller fuldstændigheden heraf eller garantere adgang til dette indhold uden afbrydelse. Så vidt det er juridisk tilladt, accepterer vi intet ansvar for direkte eller indirekte skader, herunder mistede indtægter, der er opstået som følge af brugen af vores website eller i forbindelse med oplysninger, som er offentliggjort på vores website. Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre eller supplere oplysningerne på websitet.

© Carl Zeiss AG – sidst ændret: April 2016