Profile, side view, close up portrait with copy space, empty place for advertisement of confident, joyful, cheerful, stylish guy having headset with mic on head, isolated on grey background
ZEISS TIL OPTIKERE OG ØJENLÆGER

Dit syn er vores lidenskab Vi engagerer os for et partnerskab til gensidig fordel.

  • Business Support - skræddersyet til din succes
  • Skil dig ud fra mængden med skræddersyede løsninger
  • Endnu bedre service end forventet

En stærk Business Partner.

Nu - og for fremtiden.

Vi ved, hvor meget du satser på din forretning og på dine kunder, og vi vil støtte dig på alle måder i dit foretagende. Men hvorfor vælge os? ZEISS er en virksomhed med stærke traditioner for forskning, progression, fairness og bæredygtighed. Denne kultur omfatter også alle vores partnerskaber, hvilket betyder, at vi også bestræber os på at skabe købsoplevelser udover det sædvanlige for dine kunder.

Kontakt os for at få dit eget skræddersyede Business Partner program.

Vi giver dig den support, du skal bruge til at gøre din forretning til noget særligt.

ZEISS Vision Solutions kan hæve din forretning til et højere niveau. Vi har partnere over hele verden, så vi kan hjælpe dig til opnå de bedste salgsmuligheder på dit specifikke marked.

Endnu bedre service end forventet.

Vi kender dine udfordringer, og vi tilbyder ikke kun support med innovative glasløsninger og optisk udstyr. Vi yder også omfattende 24/7 service, som altid er tilgængelig. Vi vil sørge for, at du og dit team er komplet forsynet med det rigtige udstyr og know-how til sikring af omkostningseffektive arbejdsgange, lette  indkøbsprocesser  og et fremragende omdømme.  

Service

Professionel uddannelse og kurser.

Vi tilbyder interaktive og underholdende online-kurser med praktisk relevans på området for optisk videnskab, produkter, salg og kommunikation. Ud over e-learning-moduler tilbyder vi også undervisningsforløb med integrerede øvelser i praksis for professionelle optikere og øjenlæger. Vi understøtter dig kontinuerligt i at udvide din viden og din optiske kunnen, få nye kompetencer, så du altid kan være førende blandt dine konkurrenter.

ZEISS VISUSTORE

Online bestillingsplatform

Let, hurtigt, intelligent: Den moderne måde til bestilling af brilleglas. Afgiv dine bestillinger online – uanset hvilket styresystem du bruger.

Det er gratis at skifte over til VISUSTORE® og at bruge det nye online bestillingssystem fra ZEISS.

ZEISS digitale dueliggørelsestræning

ZEISS digital dueliggørelse

Gør din virksomhed synlig online.

ZEISS Digitale duelighedstræning fokuserer på digital viden på en pragmatisk måde. Vi vil omhandle de vigtigste redskaber du let og effektivt kan anvende i dit arbejde. Træningen er specifikt struktureret til at passe ind i din arbejdsrutine. Det er vores mål at gøre digitalisering så let og samtidig så virkningsfuld som muligt for dig.

Kontakt os

Lav en aftale

Formularen indlæses...

De indtastede oplysninger i kontaktformularen vil blive anvendt til at  Carl Zeiss Vision Care besvarer din anmodning pr. e-mail eller telefon. Klik her for at se vores databeskyttelseserklæring.

Bliv ZEISS-partner

Formularen indlæses...

De indtastede oplysninger i kontaktformularen vil blive anvendt til at  Carl Zeiss Vision Care besvarer din anmodning pr. e-mail eller telefon. Klik her for at se vores databeskyttelseserklæring.